- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страхът
Напоследък все по често се замислям кое е най-силното човешко чувство, не е любовта, омразата също.Ненавиждам всички който могат да облекат своите нужди и желания в думата любов и да имат смелостта да обясняват на другите колко са тъпи защото не са като тях.Всъщност искам да кажа че предпочитам да сънувам кошмари пред романтика или всяко друго чувство което няма да изпитам никога повече.Както Фройд е казал - хората който сънуват кошмари са безчувствени.Танатос отдавна е взел превес над Ерос.Любов и щастие на всички печеливши!
☆ Addicted to Addictions
"логиката на един самотник" е по-подходящо за заглавие.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не можеш да сравняваш чувства, които никога не се изпитвал.
Далеч не опира само до нужди и желания. Стига толкова по-далече...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
"Както Фройд е казал - хората който сънуват кошмари са безчувствени. "
Всяка нощ сънувам отвратителни кошмари, даже по няколко на нощ. Това е от около година, може би две вече. Не си струва. Да не ти казвам колко без сънни нощи съм прекарал.
Може много да се поспори.От малка почти всеки ден сънувам кошмари,но от 1 ,2 години насам помня само накои неща ,когато се събудя.Мисля,че това не ме прави безчувствена,имам връзка -щастлива съм ,къде е проблема?
Мисля,че при теб е "страх" от това да се обвържеш,да започнеш да обичаш...не знам.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)