- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нова диета
Ще поотслабна ли от тази диета?
1 ден – 1 кг Картофи
2 ден - Плодове
3 ден - Сирене 500 гр
4 ден – Яйца - 6 бр
5 ден - Пилешко месо – 500 гр
6 ден - Зеленчуци - 1кг
7 ден - Кисело мляко – 3 кофички
8 ден - Кашкавал – 500 гр
9 ден - Риба – 500 гр
10 ден - Вода на корем
Това не е ли монодиета? Не мислиш ли че е твърде драстична? Но да определено ще "поотслабнеш", виж само грамажа..
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Да,монодиета е.Имам около 12 килограма за сваляне,омръзна ми да не ми стават дрехите.Знам,че трябва да спортувам,но ме мързи.Гледам да се нагласям малко по малко и да почна да ходя.
Защо не си съставиш режим? Иначе, една моя приятелка прави 90дневната (ако държиш все пак да е диета) и е много доволна. Бях видяла, че на тази тема във форума на бг-мамма има много спазващи я.. Ти избираш-една такава монодиета има бърз, НО нетраен ефект.
90 дневната е много ангажираща,искам нещо по-лесно.
Килограми не се свалят и запазват лесно. Изготви си ЗДРАВОСЛОВЕН режим и не гладувай.![]()
Мързи те, искаш нещо лесно, ама искаш и да отслабнеш. Е няма такъв вариант. След лесните и мързеливи диетки си връщаш сваленото, че и отгоре.
Храни се здравословно, наблегни на движението (не е задължително да са изцеждащи тренировки, просто не си стой на задника по цял ден) и с малко търпение и постоянство резултатите няма да закъснеят.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
искам да ви питам понеже съм вегетарянка мога ли тези дни да заменя с нещо друго и ако я спазвам диетата тази дето е десет дни и ако след това не ям много и се ограничавам пак ли ще си върна килограмите с нещо друго и ако я спазвам диетата тази дето е десет дни и ако след това не ям много и се ограничавам пак ли ще си върна килограмите ?
Кръв,черва и хруптящи вокали!