.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

ПОМОГНЕТЕ МИ! ОТЧАЯНА СЪМ! ;оо

......карай. Реших :Д:Д
    Последно редактирано от anichkaSS : 01-25-2012 на 19:37

Зарибявай се с него ... Тръгни с него ... от това ще следва че ще се скараш с приятелката си .. и от това ако тя наистина държи на теб .. ще се оправите .. ии един вид ти ще си с него и след време ще имаш и нея и него .. ;дд поне по моята логика но ако според теб тя не би могла да ти прости след седмица две или в най-лошия случей 3-4 ;дд напрао го заеби ... ;dd

ААА мерси мерси мерси, тъкмо се отчаях че никой няма да отговори.. мерси за съвета. ЧОВЕК, нямаш представа колко ти благодаря! :Д :Д

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от anichkaSS Виж мнението
    Знам че и двете ни върти на малкия си пръст ии че сме много тъпи и че трябва да й кажа, но... някакъв ДРУГ съвет!? МОЛЯ!
    е аз не знам какъв друг да е! единственото разумно и нормално нещо е ТОВА. какво искаш? разиграва ви, дето сигурно сте на по 12, и то както си ще..
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Просто послушай сърцето си! ) Да знаеш че,докато момчетата ще ги въртиш през годините,приятелката ти ще бъде винаги до теб!!Така че,имайки предвид това сама избирай! Успех!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ok .

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си