- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маска за коса Тилиум
Искам да попитам дали някой от вас е ползвал тази маска и дали е доволен?
http://krem-za-men.de31.com/%D0%9C%D...BB-p-4341.html
Последно редактирано от sonq02 : 01-24-2012 на 07:49
Маската не,но имам балсам и съм много доволна.Хубави са продуктите![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз бях тръгнала да си я взимам, понеже четох много добри коментари, но я нямаше и ми предложиха на Seri с арганово масло пак. По принцип знам, че са им хубави продуктите, не но съм я ползвала още и за сега мога да кажа само, че мирише мноого хубаво!
Ако я вземеш пиши отзиви и ти![]()
^Да, да, само да я ползвамможе би утре!
Тя е някаква нова, синя и не мога да и намеря картинка в нет-а....може да я снимам![]()
Значи тая маска е много странна. Консистенцията и е една твърда и гъста - не като масло, а по-скоро като желе!
По принцип си слагам по една камара маска (за това ги свършвам и за месец) и сега направих така и всичката ми попи в косата. Само че, като я изсуших хич не ми харесва. Косата ми по принцип е много мека и перушинеста и ми се иска нещо да я прави по-твърда и жилава, ама тая маска...косата ми изглежда като изгорена от нея!!! Не знам може да не съм улучила и да не е маската за мен. От тези на Gliss ефектът ми е подобен. Май ще я подаря на някой и ще си взема някоя изпитана.
Еми..ясно, значи въобще да не я поглеждам. Всеки път като взема нещо на Сери не съм доволна, ама си мислих, че поне маските им ще стават за нещо. Ще си взема маската на Миосотис, както си планувах.![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Oo да! Тази на Миозотис е 1000 пъти по-добра от нея! Изобщо няма място за сравнение! И на Орзен също!