.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Unhappy Тайна връзка

Здравейте.Влюбих се в едно момче, което си има приятелка. Но вече 6 месеца се срещаме тайно от нея. Казва ми, че много го дразни и я мрази и само чака да започна да излизам и да къса връзката с нея. Те постоянно се карат. Какво да правя да продължавам с тайните връзки или да се откажа вече? Но аз много го обичам и той твърди,че изпитва същото. Моля ви кажете спешно какво да правя?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Върти те на малкия си пръст. Не знам как въобще си почнала да се срещаш с него - трябваше да му кажеш от самото начало, че няма да излезеш с него освен, ако не скъса с настоящата си приятелка.

Spored men trqbva da se borish za tova momche! Trugnete kogato pochnesh da izlizash zashtoto 6te imate pove4e vuzmojnosti da budete zaedno i da ne ste taino aa ot nosno priqtelkata mu ich da ni tiii

Винаги адски много са ме дразнели момичета,които въпреки всичко, се занимават с обвързани момчета.
    Ти даваш ли си сметка изобщо к'во правиш, 'щото май не е така?
    + т'ва,ако наистина толкова я мразеше ,щеше да я остави на секундата
    и да бъде с теб, не мислиш ли ? Ех,че сте наивни.....
    Я сподели на колко си ,че ми стана интересно.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    "Но вече 6 месеца се срещаме тайно от нея. Казва ми, че много го дразни и я мрази и само чака да започна да излизам и да къса връзката с нея."
    Може ли да си по обстойна? Дотук това ми прилича на женен мъж изневеряваш на жена си.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Едно нещо трябва да разберете. Ако някой иска да е само с вас - ще бъде само с вас. Няма такова положение "Мразя я, ама съм с нея".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

xa ami taka 1vo - znachi ne sum kazala che e jenen a che e obvurzan i ima priqtelka. 2ro - kak da se otkaja ot choveka koito mi pokaza kakvo e lubov i koito prekaleno mnogo obicham. A i toi izpitva sushtoto no TQ go zaplashva che shte si stori ne6to ako skusat

Цитирай Първоначално написано от aneliqq Виж мнението
    xa ami taka 1vo - znachi ne sum kazala che e jenen a che e obvurzan i ima priqtelka. 2ro - kak da se otkaja ot choveka koito mi pokaza kakvo e lubov i koito prekaleno mnogo obicham. A i toi izpitva sushtoto no TQ go zaplashva che shte si stori ne6to ako skusat
    Пиши на кирилица.
    Та, на колко си казваш ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Пиши на кирилица.

Той може и да си измисля.

А ти защо въобще пусна темата като не вдяваш грам от това, което ти пишат хората? Какъв съвет искаш при положение, че едно си знаеш и едно си повтаряш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Няма значение на колко съм. По - малко от 18 - 17.

Абе ей момиче ако искаше да е с теб нямаше да го инт и заплахи и всичко ... Просто му харесва да седи на два стола тва е... а момичета като теб винаги са ми били неприятни.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Нямаш опит и затова той те манипулира, играе си с теб. Някой друг може да те накара да усетиш любовта.

Няма значение на колко съм. По - малко от 18 - 17.
    От отговора ти мога веднага да разбера.
    Всеки има глава на раменете си ,за да МИСЛИ с нея,
    помисли над тия думи..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Как ме дразните такива пикли вчерашни дето се врете при хората. Но whatever, щом той я 'мрази', тогава защо не я е скъсал още когато сте започнали да се срещате? Очевидно я обича или дори да не е така, трябва да изпитва нещо щом е още с нея. И - 1+1=3 ?!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Казва ми, че много го дразни и я мрази и само чака да започна да излизам и да къса връзката с нея.
    Само на мен ли ми е интересно какво означава "ЧАКА ДА ЗАПОЧНА ДА ИЗЛИЗАМ"?

anonymous708973
    Guest
    На мен също ми е интересно. Я кажи какво чакал пак...?

Мега фен Аватара на xoxi
    Показал ти е какво е любов? Мхм.
    Бъди сигурна, че и на приятелката си повтаря, че я обича.
    Представи си, че ти си момичето, чийто приятел тайно се среща с друга. Как би се почувствала? И дали още би търпяла такова момче до теб? Защото, ако някога наистина той скъса с приятелката си, заради теб, рано или късно и ти можеш да попаднеш в такава ситуация. Той щом го е направил веднъж, сигурно ще го направи и втори път.
    А и щом си на по-малко от 17 и все пак не искаш да кажеш точните си години, ми е ясно. Залягай си над уроците и не си пропилявай детството с глупости.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Да, манипулира те, 'щото си наивна и неопитна. Дръж се малко на положение, ебати, и не се връзвай на първия срещнат, който ти се кълне в любов и вечна вярност. И за да продължим с клишетата - любовта не се казва, а се доказва. Това, че тъче на два стана е достатъчно показателно дали и колко те обича.

Ако трябва да говорим за моралната страна на въпроса - авторката има вина, но два пъти по-голяма е на отсрещната страна в случая, защото момчето е във връзка, а въпреки това си позволява да мами човека до себе си и да го заблуждава, докато авторката е напълно свободна да прави каквото и с когото си иска, въпреки, че хич не е адекватно да си с мъж, когато си наясно, че е обвързан.
    Не знам поради каква причина го обичаш, като това дори не е мъж, а мекотело. Не може да взема решения, да си поема отговорността за тях, оправдава се с нищо неподозиращата си приятелка... Мразел я, дразнела го - нормалните хора се освобождават от нечие присъствие, което им влияе негативно, не мислиш ли? Опитай се да погледнеш нещата отстрани, обективно, доколкото е възможно, и ще разбереш за какво иде-реч.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    TQ go zaplashva che shte si stori ne6to ako skusat
    това ми напомни как някаква от училище от малките си нарязала ръката и качи снимката във фейсбук, за да тагне момчето, което през деня я зарязало.

anyway, TheBeliever си го каза най-точно. плюс това аз си мисля, че тоя сто процента си фантазира и то много яко.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    кво ще рече тва "само чака да започна да излизам"
    през тия 6 месеца не си излизала от вас ли или кво
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ти си резервата, когато титулярката е заета. Честито! На пича му е добре с две. Винаги си има мацка за излизане.

LUJE TE ! i pri men beshe taka predi 3 meseca ) popitaii go dali te obicha istinski ,, ili prosto ybiwa wremeto si s teb ;pp kaji my che oswen da skysa s "onazi drygata" nqma da te ima .. po towa shte razberesh dali te obicha ) yspex mula )

Еехх да бяха всички жени като авторката не с 2 ми с по 7 8 щеше да ходи тоя пич ...
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu Виж мнението
    Еехх да бяха всички жени като авторката не с 2 ми с по 7 8 щеше да ходи тоя пич ...
    и не само той.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На мен също ми е интересно. Я кажи какво чакал пак...?
    Сигурно е на 13 и техните още не я пускат да излиза по тъмно :Д аз така го разбирам поне...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си