- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тайна връзка
Здравейте.Влюбих се в едно момче, което си има приятелка. Но вече 6 месеца се срещаме тайно от нея. Казва ми, че много го дразни и я мрази и само чака да започна да излизам и да къса връзката с нея. Те постоянно се карат. Какво да правя да продължавам с тайните връзки или да се откажа вече? Но аз много го обичам и той твърди,че изпитва същото. Моля ви кажете спешно какво да правя?
Върти те на малкия си пръст. Не знам как въобще си почнала да се срещаш с него - трябваше да му кажеш от самото начало, че няма да излезеш с него освен, ако не скъса с настоящата си приятелка.
Spored men trqbva da se borish za tova momche! Trugnete kogato pochnesh da izlizash zashtoto 6te imate pove4e vuzmojnosti da budete zaedno i da ne ste taino aa ot nosno priqtelkata mu ich da ni tiii![]()
![]()
Винаги адски много са ме дразнели момичета,които въпреки всичко, се занимават с обвързани момчета.
Ти даваш ли си сметка изобщо к'во правиш, 'щото май не е така?
+ т'ва,ако наистина толкова я мразеше ,щеше да я остави на секундата
и да бъде с теб, не мислиш ли ? Ех,че сте наивни.....
Я сподели на колко си ,че ми стана интересно.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
"Но вече 6 месеца се срещаме тайно от нея. Казва ми, че много го дразни и я мрази и само чака да започна да излизам и да къса връзката с нея."
Може ли да си по обстойна? Дотук това ми прилича на женен мъж изневеряваш на жена си.
Едно нещо трябва да разберете. Ако някой иска да е само с вас - ще бъде само с вас. Няма такова положение "Мразя я, ама съм с нея".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
xa ami taka 1vo - znachi ne sum kazala che e jenen a che e obvurzan i ima priqtelka. 2ro - kak da se otkaja ot choveka koito mi pokaza kakvo e lubov i koito prekaleno mnogo obicham. A i toi izpitva sushtoto no TQ go zaplashva che shte si stori ne6to ako skusat![]()
Пиши на кирилица.
Той може и да си измисля.
А ти защо въобще пусна темата като не вдяваш грам от това, което ти пишат хората? Какъв съвет искаш при положение, че едно си знаеш и едно си повтаряш?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма значение на колко съм. По - малко от 18 - 17.
Нямаш опит и затова той те манипулира, играе си с теб. Някой друг може да те накара да усетиш любовта.
На мен също ми е интересно. Я кажи какво чакал пак...?
Показал ти е какво е любов? Мхм.
Бъди сигурна, че и на приятелката си повтаря, че я обича.
Представи си, че ти си момичето, чийто приятел тайно се среща с друга. Как би се почувствала? И дали още би търпяла такова момче до теб? Защото, ако някога наистина той скъса с приятелката си, заради теб, рано или късно и ти можеш да попаднеш в такава ситуация. Той щом го е направил веднъж, сигурно ще го направи и втори път.
А и щом си на по-малко от 17 и все пак не искаш да кажеш точните си години, ми е ясно. Залягай си над уроците и не си пропилявай детството с глупости.
И спря да се върти за миг земята..
Да, манипулира те, 'щото си наивна и неопитна. Дръж се малко на положение, ебати, и не се връзвай на първия срещнат, който ти се кълне в любов и вечна вярност. И за да продължим с клишетата - любовта не се казва, а се доказва. Това, че тъче на два стана е достатъчно показателно дали и колко те обича.
Ако трябва да говорим за моралната страна на въпроса - авторката има вина, но два пъти по-голяма е на отсрещната страна в случая, защото момчето е във връзка, а въпреки това си позволява да мами човека до себе си и да го заблуждава, докато авторката е напълно свободна да прави каквото и с когото си иска, въпреки, че хич не е адекватно да си с мъж, когато си наясно, че е обвързан.
Не знам поради каква причина го обичаш, като това дори не е мъж, а мекотело. Не може да взема решения, да си поема отговорността за тях, оправдава се с нищо неподозиращата си приятелка... Мразел я, дразнела го - нормалните хора се освобождават от нечие присъствие, което им влияе негативно, не мислиш ли? Опитай се да погледнеш нещата отстрани, обективно, доколкото е възможно, и ще разбереш за какво иде-реч.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
кво ще рече тва "само чака да започна да излизам"
през тия 6 месеца не си излизала от вас ли или кво![]()
nigga stole my bike
Ти си резервата, когато титулярката е заета. Честито! На пича му е добре с две. Винаги си има мацка за излизане.
LUJE TE ! i pri men beshe taka predi 3 meseca) popitaii go dali te obicha istinski ,, ili prosto ybiwa wremeto si s teb ;pp kaji my che oswen da skysa s "onazi drygata" nqma da te ima .. po towa shte razberesh dali te obicha
) yspex mula
)
Еехх да бяха всички жени като авторката не с 2 ми с по 7 8 щеше да ходи тоя пич ...
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___