- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тайна връзка
Браво, браво. Продължавай да се оставяш да те манипулира. Докато ти седиш и се жалваш тука, на бас, че той е при истинската си приятелка и изобщо не си мисли за теб.![]()
Ако си с някое момче от доста време, би ли искала някой да се опитва да прекрати връзката ви?!
Помисли над това и спри да се виждаш с него. Ако изобщо някога е искал да бъде САМО с теб, щял е да действа по въпроса.
Много яко си те разиграва тоя обаче.. Мразел я ,ама в продължение на толкова време се виждате тайно и те все още не са скъсали. Хайде , стига с тия глупости , че тя го заплашва - нищо няма да си направи , а и така не може да го задържи до себе си завинаги.
Пък и защо ли си мисля,че тоя човечец същото казва и на настоящата си приятелка.
Престани да се занимаваш с него. Повярвай ми , нищо не ти е показал, надали пък любов.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Въпреки, че горните постове са малко груби,са си чистата истина.Лъже те.Лъже и приятелката си.За мен той е лицемерен и ужасно долен човек.Не ви заслужава,преглътни чувствата си и го зарежи.Такива индивиди носят само нещастие.
![]()
I love my high heels <3
Ти Тъпа ли си бе? Адски много ме дразните такива момичета и момчета, които се занимавате в обвързани. ОТКАЖИ СЕ и остави хората да си се обичат!
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
BaffaLsc и xoxi са много прави
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^Права си ;д .. имах в предвид да се оправят сами, няма нужда тя да помага да се разделят ............
Ако двете женски бяха по-умни щяха да го оставят от двата стола да падне на земята и да си научи урока.
Както казаха всички-не се занимавай, защото той си играе с теб. Впрочем звучиш ми като 14-15 годишна и не вярвам в близките 2-3-4, ако щеш годинки да усетиш тази "истинска любов", а може и въобще да не я изпиташ. Привързваш се прекалено много и то към грешен човек. Приключвай нещата и гледай да си запазиш поне малко достойнството, ако въобще е останало такова.
^^^
Бургас <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Само не мога да разбера другото момиче как за 6 месеца не се усетило нищо. Не е ли видяла разлика в поведението, смс-и, обаждания...
Колкото до авторката, това което правиш е много лошо. Представи си, че ти с него (официално) и той се среща с друга зад гърба ти, няма да е хубаво чувството, нали.
А как може, уважаваща себе си жена, айде момиче, да дели момчето, което "обича" с друга.
Ако се замислиш, ползите от това да го зарежеш са много повече от тези да останеш с него. Поне ще си спечелиш малко самоуважение и ще направиш правилното нещо.
Ако на него наситина му пука за теб и те "обича", ще остави другото момиче и ще потърси щастието си с теб. (: