.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на shmatarok
    Браво, браво. Продължавай да се оставяш да те манипулира. Докато ти седиш и се жалваш тука, на бас, че той е при истинската си приятелка и изобщо не си мисли за теб.

Ако си с някое момче от доста време, би ли искала някой да се опитва да прекрати връзката ви?!
    Помисли над това и спри да се виждаш с него. Ако изобщо някога е искал да бъде САМО с теб, щял е да действа по въпроса.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Много яко си те разиграва тоя обаче.. Мразел я ,ама в продължение на толкова време се виждате тайно и те все още не са скъсали. Хайде , стига с тия глупости , че тя го заплашва - нищо няма да си направи , а и така не може да го задържи до себе си завинаги.

Пък и защо ли си мисля,че тоя човечец същото казва и на настоящата си приятелка.

Престани да се занимаваш с него. Повярвай ми , нищо не ти е показал, надали пък любов.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Въпреки, че горните постове са малко груби,са си чистата истина.Лъже те.Лъже и приятелката си.За мен той е лицемерен и ужасно долен човек.Не ви заслужава,преглътни чувствата си и го зарежи.Такива индивиди носят само нещастие.

I love my high heels <3

Повече от фен Аватара на Gllory
    Ти Тъпа ли си бе? Адски много ме дразните такива момичета и момчета, които се занимавате в обвързани. ОТКАЖИ СЕ и остави хората да си се обичат!
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

BaffaLsc и xoxi са много прави
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Gllory Виж мнението
    Ти Тъпа ли си бе? Адски много ме дразните такива момичета и момчета, които се занимавате в обвързани. ОТКАЖИ СЕ и остави хората да си се обичат!
    Щом кръшка, значи не се обичат особено.

Хубаво е да се чукаш с обвързани, защото знаеш, че и дума няма да кажат :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

^Права си ;д .. имах в предвид да се оправят сами, няма нужда тя да помага да се разделят ............

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Винаги адски много са ме дразнели момичета,които въпреки всичко, се занимават с обвързани момчета.
    Ти даваш ли си сметка изобщо к'во правиш, 'щото май не е така?
    + т'ва,ако наистина толкова я мразеше ,щеше да я остави на секундата
    и да бъде с теб, не мислиш ли ? Ех,че сте наивни.....
    Я сподели на колко си ,че ми стана интересно.
    напълно съм съгласна..
    пп. и аз МНОГО мразя някви ***** да се занимват с обвързани момчета т'фа е МНН тъпо..{нищо лично}

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Buubka Виж мнението
    Абе ей момиче ако искаше да е с теб нямаше да го инт и заплахи и всичко ... Просто му харесва да седи на два стола тва е... а момичета като теб винаги са ми били неприятни.
    Ако двете женски бяха по-умни щяха да го оставят от двата стола да падне на земята и да си научи урока.
    Както казаха всички-не се занимавай, защото той си играе с теб. Впрочем звучиш ми като 14-15 годишна и не вярвам в близките 2-3-4, ако щеш годинки да усетиш тази "истинска любов", а може и въобще да не я изпиташ. Привързваш се прекалено много и то към грешен човек. Приключвай нещата и гледай да си запазиш поне малко достойнството, ако въобще е останало такова.
    ^^^
    Бургас <3

Усещаш ли как в момента, може би играеш 2ра цигулка?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Ти си резервата, когато титулярката е заета. Честито! На пича му е добре с две. Винаги си има мацка за излизане.
    Общо взето май така се оказва. Той ако искаше да е с тебе, щеше да е зарязал приятелката си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Само не мога да разбера другото момиче как за 6 месеца не се усетило нищо. Не е ли видяла разлика в поведението, смс-и, обаждания...
    Колкото до авторката, това което правиш е много лошо. Представи си, че ти с него (официално) и той се среща с друга зад гърба ти, няма да е хубаво чувството, нали.
    А как може, уважаваща себе си жена, айде момиче, да дели момчето, което "обича" с друга.
    Ако се замислиш, ползите от това да го зарежеш са много повече от тези да останеш с него. Поне ще си спечелиш малко самоуважение и ще направиш правилното нещо.
    Ако на него наситина му пука за теб и те "обича", ще остави другото момиче и ще потърси щастието си с теб. (:

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    Много си наивна и после от това ще страдаш да знаеш ...

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Много яко си те разиграва тоя обаче.. Мразел я ,ама в продължение на толкова време се виждате тайно и те все още не са скъсали. Хайде , стига с тия глупости , че тя го заплашва - нищо няма да си направи , а и така не може да го задържи до себе си завинаги.

Пък и защо ли си мисля,че тоя човечец същото казва и на настоящата си приятелка.

Престани да се занимаваш с него. Повярвай ми , нищо не ти е показал, надали пък любов.

Усмихвай се на живота, каквото и да ти поднесе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си