.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Притеснение..

Здравейте!
    От няколко седмици ходя с едно момиче, което страшно много харесвам. Усещам как нещата отиват към леглото, за което и двамата много се радваме ) Обаче аз имам известни притеснения.. Тя е опитна т.е не е девствена и знае какво прави, аз обаче съм девствен и се притеснявам относно размера и някои други работи, например как ще се представя.. Толкова ли е важен размера и той ли е основния фактор? И понеже ще ми е за първи път, би трябвало да оставя тя да води или не знам.. Ще свърша доста бързо и мисля, че няма да й доставя никакво удоволствие, а не искам да е така.. Объркан съм и се притеснявам.. Ще съм ви много благодарен, ако се опитате да помогнете, поне малко.

Град
    и от КАТ не го знаят
    Щом нещата отивът към леглото и сте заедно от доста време, не трябва да се притесняваш за нищо.Предполагам тя е наясно с факта, че си девствен и далеч не очаква чудеса от теб.Пускай притеснението на заден план и помни, че каквото и да направиш тя ще е доволна!Има ли любов с времето и секса ще се нареди.Айде успех!
    Ясно е, че няма да отида в Рая, поне да си заслужа Ада.
    Street drifting is not a crime!
    Sideway is the right driving way!

Блъскай я яко да си знае, без да се притесняваш

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    бях ти подготвил няколко добри типа, но моя грешка- изтрих ги.
    Как ще да е. Набързо:
    - предразположи я
    - нахлупи няколко капута, че да не вземеш да ги обърнаш по незнание.
    - няма как да знаеш, че свършваш бързо ако не си го правил до сега, но дори и така да е, подкарай за втора обиколка.
    - обръсни се.
    - и вземи кутия презервативи, не очаквай тя да носи!

Според мен ако тя не знае, че си девствен, трябва да й кажеш, за да е подготвена и да не очаква чудеса. А ти се остави тя да те води и не се притеснявай, бъди уверен в себе си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

При мен беше същото - аз девствен, тя по-опитна, но не се притеснявах, защото тя знаеше и ме разбираше. Първият път свърших сравнително бързо, но на втория.. всичко беше перфектно. На нея и хареса, успя да свърши. Просто не трябва толкова много да го мислиш, а да действаш! :Д

Мега фен Аватара на draid
    Не се притеснявай, този случай е най-добре за теб. Тя ще те води, ти просто не се притеснявай. Няма нищо страшно и трудно в секса. Важното е да не ти пука и да не си мислиш само за някакви глупости, че ще си навредиш. Мисли си че ще е яко и се отпусни, другото е лесна работа. Ако не знае момичето и кажи, за да може тя да поеме нещата в свои ръце.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Като свършиш бързо я задоволи с пръсти/език!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Хората сме животни, а това ни е инстинктивно заложено. Не е голяма философия, а с времето ще се нагодите един към друг. Помни, че е важно да разговаряте за това, което харесвате и което не харесвате. След секса е идеалният момент.

Размерът е важен, но не основен фактор. Основното е какво правиш с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си