.
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Threaded View

Подарък за рожден ден !!!

Здравейте всички! Искам да се обърна към женската част на форума, но ако някой от мъжката част иска нека коментира нямам нищо против. Стига празни приказки вече. Всичко за почна преди почти 8 месеца. Преди 8 месеца тръгнах с едно наистина прекрасно момиче все още сме си заедно и много си се обичаме. Но ето че дойде време и за нейният рожден ден, който е на 6 февруари, много мислех какво да и взема и все още мисля и вече почти нямам време за размисъл та и за това се обръщам към вас за малко помощ! Преди един/два часа четох подобна тема и да знам че не я познавате и не знаете какво харесва това трябва аз да знам, но искам да и подаря нещо по специално, затова се обръщам към вас жените в форума ако може да дадете няколко примера за подарък, който сте получили от момче без значение гадже или не, но ви е харесал много и сте се зарадвали на подаръка от този човек
    Последно редактирано от miro096 : 01-25-2012 на 17:25
    Всеки съществува, но не всеки живее , всеки обича , но не всеки се влюбва , бсеки пие, но не всеки пирува , всеки лъже , но не всеки е перфектният играч
    http://prikachi.com/images.php?images/702/2447702j.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си