- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ги накъдря?
вчера чух част от момичетата да говорят и едната каза че на гаджето и дупето било с къдрави косми и всички се накефиха и казаха че било секси. има ли как да станат къдрави гел или някъв спрей? или да ги одалжа и да пробвам някак със седене? и ако има някакви момичета тук дали ги смятат за секси ако са къдрави?
Неуспешен опит за тролване.
^^^
Бургас <3
"В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор."
ама аз не виждам как въпроса ми е интернет трол ?
Изливане на простотията, която се крие в тъй емоционалната ти душа, по-добре ли ти звучи?
^^^
Бургас <3
ами ако въпросът ми е простотия защо изобщо го четеш и ми отговаряш? надявам се да има други дето да се отнесат по-сериозно от теб![]()
Нали, за да разбера какво пише, трябва да го прочета. Къде ти е логиката?
^^^
Бургас <3
Ръгни си машата в задника, и ще ти се накъдрят от раз.
Сплети ги на плитки! С машата много се уврежда косъма!!!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отиди на козметик, не рискувай в домашни условия. Моят приятел редовно ходи за къдрене около ануса и под мишниците.
Козметиците си знаят работата, може да ти излезе малко по-скъпо, но е и по-дълготрайно и качествено.
Иначе действително е много секси, на мен всички приятелки ми завиждат.
Макар че растите са още по-секси.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
По яко е момичето да има къдрави косми на дупето и путетоможе да пробваш с някъв лак за коса или с маша, може и с ролки ако са по-дълги в стил 90-те
Задължително първо трябва да ги ОдАлжиш, след това ги сплиташ на малки плитчици, лягаш да спиш и като се събудиш ще имаш "Afro" на задните части.
![]()
Прави ги на расти брат, по-яко е
Твое е само това, което си изял и изпил!