.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Не знам защо всеки си мисли, че когато човек се запише на курс, непременно ще намери приятели... Аз например ходя на няколко курса и... пак не мога да кажа, че нещо се е променило. Според мен не зависи само от това, ако човек е общителен може да завърже приятелство дори и на улицата... ;D

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от MusicalCherry Виж мнението
    Не знам защо всеки си мисли, че когато човек се запише на курс, непременно ще намери приятели... Аз например ходя на няколко курса и... пак не мога да кажа, че нещо се е променило. Според мен не зависи само от това, ако човек е общителен може да завърже приятелство дори и на улицата... ;D
    Да, попринцип си права за това, че ако си общителен няма да имаш никакви проблеми със сприятеляването. Но в конкретния случай човекът пита как да се запознае с нови хора, а това, че ще се запознае с нови хора не означава, че непременно ще си намери приятели. До колкото разбрах той иска да си намери просто познати, с които да излиза примерно на кафе.

Мега фен Аватара на Colouring
    Еми,като гледам,не след дълго ще ти предстои кандидатстване,което предполага преместване в нова среда,тоест и нови запознанства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си