- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help!!
Е, не. Писна ми вече. Само страдам, само ме нараняват. В който и да се влюбя все не става, винаги си харесва друга или съм му много малка. Тия на моята възраст само ме ебават не ме и поглеждат. Писна ми вече... Няма ли някое нормално момче, което да не говори само за секс и големи гърди?! Всички готини или са заети или са обратни[знам, че е голямо клише, ама явно е вярно...] Каквото и да правя не става и това си е. Искам да гадже, искам да се разхождаме да се целуваме и такива неща, ама не става. Всички момчета ме приемат като сладка и забавна приятелка, не като готина мацка. Много ме дразни това. Аз движа предимно с момчета, защото момичетата от моя клас повечето са кифли и се правят на мноо яки. Само че момчетата изобщо не ме възприемат като момиче, а като равна, в смисъл нещо като момче съм за тях. Не го понасям това.... Все гледам да се обличам добре, да изглеждам добре, да хващам окото...ама не се получава... HELP!!
На 14 ли си?
Ето ти още едно клише - за всеки влак си има пътници.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Едва на 14 си, за бога, не си на 40, че да се отчайваш. Не го мисли толкова, развивай се, забавлявай се, запознавай се с нови хора. Тепърва ти предстои да се влюбваш, да се разочароваш и т.н.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ела аз ще те взема![]()
ем не е моето, ама и моите са горе-долу такъв цвят
Сега ще стрелям надалече.
Имаш комплекс за малоценност, които в един момент преборваш, в другия пак изплува. Имаш нужда да се докажеш и с някакви наченки на нужда от близък човек намираш решението в гадже. Отчасти те вълнува идилията, която си си съчинила в главата, за взаимоотношения с момче, но най-вече искаш да се докажеш пред себе си като си хванеш гадже. Да не говорим, че те е позасърбяло вече и си загубила търпението.
Направи една крачка назад, вдишай дълбоко, огледай се, разбери къде се намираш и тогава се впускай отново.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е на 14 много ясно че ще си малка. Докато се движиш в мъжка компания - много ясно че няма да те възприемат като момиче. Ти си част от бандата => си една от нас => няма как/защо да те ловуваме. А всеки дръзнал да сипомисли да те сваля се отказва на секундата при вида на момчетата около теб.
Или това е на теория.
На практика - на тая възраст че и на по голяма няма мъжко, което да не говори за секс или големи гърди. Тва е обичайна тема за мъжките разговори. Няма как да те възприемат като мацка, защото си още дете. Мацка, може да си на 18-19-20.
Тъй - слагаш каруцата пред коня и очакваш да тръгне. Ем няма да стане. Ще изчакаш да ти порасте и акъла малко, не само циците.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Като малки в квартала имахме едно единствено момиче на 10-на момчета и всички я харесвахме, и всички и се изредихме по 100 пъти да й предлагаме. Нищо, че беше по-добра от нас на футбол и се биехме с нея от време на време
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
След като се движиш само с момчета ми е интересно как изглеждаш...
всичко зависи от самата теб ощте си само на 14 не би трябвало това да е такав голям проблем за теб ако искаш да си имаш гадже трябва да умееш да флиртуваш с момчетата и щом дружиш повече с момчета би трябвало да знаеш малко или много за тяхната природа![]()
И аз искам да качиш снимка.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...LC6icGlkNG.JPG
тази е единствената, която намерих. позьорска е, но дава някаква представа![]()
Това обяснява много неща. Пробвай се да свалиш малко кила и да си поизчистиш безличната визия. Хем не искам да ползвам такава дума, хем кифла ми е на върха на езика.
ееееее познах бе
кат не ме познавате що ме ебавате?!? 1. имах дълга до кръста коса, но си я подстригах(сега пак си я искам) 2. аз си се обличам като момиче, просто не е типичното момичешко обличане-не нося поли примерно, не понасям токчета(мн ме болят краката от тях)
Ако си от малък град нищо чудно да не намираш твоя тип момчета. иначе за снимка си сладка