- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, но той е циганин.
Zdraveite hora reshih da pisha tuk i da si izleq duhsata zashtoto se nadqvam da mi pomognete naistina hodq s edno momche ot dva meseca vsichko e super az go obicham i toi me obicha vqrva mi veren mi e kakto i az estestveno no toi e ciganin az znaeh no toi ne e kato drugite toi e razlichen ujasno e dobur i mnogo moi priqteli go haresvat i uvajavat imenno za tova no ot skoro vreme mnogo hora vzeha da mi se mesqt v lichniq jivot da mi povtarqt kakvo pravish s toq mangal ne e za teb toi iska samo da te ebe a s nego sme si govorili mnogo puti i toi ne e takuv dostatuchno dobre sum go opoznala ne mi haresva horata da govorqt taka za nas zashtoto nie naistina se obichame i sme shtastlivi iskam prosto da ne mi se mesqt v neshtata kakto az ne se mesq v tehnite da me ostavqt da si jiveq jivota kakto moga i da sum shtastliva molq vi pognete mi {}{}
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ами миличка,щом го обичаш и знаеш че е добър човек,не виждам причина да се притесняваш от това че е 'циганин'Пък относно хората,които ти казват така и ти се месят в живота-не им обръщай внимание.Остави ги да си говорят.Те си имат собствен живот,ти-също.Ние сами си избираме с кого да бъдем в него и с кого не.
![]()
Късмет!![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
Ми не знам... честно да ти кажа аз съм расистка (единствено спрямо циганите, против негрите нямам нищо даже ме кефят.) Еми кажи им на всички, че не ти е приятно и ако не престанат ще се разделят с твоята компания... нещо такова... посплаши ги малко.
![]()
=D>Първоначално написано от ..:::KuKLi4KaTa^F:::..
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Значи, момчето може да е уникално... различно от другите цигани. Ти сама си прецени дали да ходиш с него. Лично аз съм против циганите, не съм расист, защото негрите не ми пречат, но циганите... поддържам скинхедс и техните действия срещу циганите (макар и да се крайно недостатъчно о редки). Трябва да се вземеме в ръце и да премахнеме тази опасност за нас и нашите бъдещи поколения! Наистина, има и изключения, лично аз никога не бих ходил с циганка, това си е мое мнение но просто обичам майка БЪЛГАРИЯ!
za men cigani sa tezi,koito rovqt po kofite,kradat i t.n.predpolagam,4e priqtelq ti si jivee normalno i nai-vajnoto e,4e e svesten i ti go haresva6.ne gi slu6ai ostanalite.tezi koito ti govorqt taka ne sa ti istinski priqteli.az poznavam mnogo hora,koito sa s takuv cvqt na kojata,a si jiveqt kato vsi4ki ostanali.vse pak i ciganite sa bulgari 6tom jiveqt tuk.nie sme se smesili ve4e s tqh i nqma kak da se promenqt ne6tata.az su6to mrazq nqkoi cigani-tezi,koito si go zaslujavat,no ne vsi4ki.vinagi ima izklu4eniq.
а ти на колко си?
ХАХАХАХА МАНГАЛСКА ПУТКА!ЩЕ СИ РОДИТЕ ЛИ ПОМАЧЕТА?Първоначално написано от love_sorrow
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
Според мене не трябва да гледаш мнението на хората - те да не би да познават гаджето ти по-добре от теб. Като те кефи, ще си ходи с него, никой не трябва да те спиа. Трябва да си силна обаче и да проявиш мног!о воля в това начинание, но съм сигурна, че двамата ще сесправите. Ако се разделиш с него, ще си по нещастна според мен. Трябва да си браниш щастието и любовта. Не обръщай внимание на такива постове като горния, гледай само напред. Успех!
Memento moriendum esse!
Изобщо да не ти пука! Не може даслагаме всички хора под общ знаменател! Има мръсни и гнусни цигани,но също така има итакива българи,така че ... Нямам нищо против цигани,турци и въобще хора от различен етнос,стига да си живеят прилично и да не пречат на никого. Щом човека е свестен,обичате се не мисля,че разликата в народната ви принадлежност трябва да пречи! Не обръщай внимание на хората,които ти се подиграват. Може би са просто комплексари,които са лишени от любов и завиждат на теб и приятеля ти,за вашата силна връзка!
Purvo nqmam namerenie da spq s nego i vtoro jivee suvsem normalen jivot sushtiq kato moq nito rovi v kofite za bokluk nito krade maika mu raboti na edna rabota s moqta i roditelite mu vupreki che sa cigani mrazqt drugite cigani zashtoto pravqt losho i takak slagat pod obsht znamenatel che vsichki cigani za gadni v kraina smetka ne e tochno taka mersi mnogo!
na 16 sme i dvamata ...
не можеш да затвориш устата на хората, остави ги да злобеят и се опитай да не им обръщаш внимание, колкото и да е трудно това. Всяко чудо за три дни, така че скоро ще спрат да те обсъждат, други неща ще привлекат вниманието им.
SMILE FOR ME NOW
ami ako si napulno sigurna v nego i 4uvstvata mu i nai vajnoto ako ti go obi4a6 istinski im ebi maikata na drugite i si jivei jivota kakto nameri6 za dobre aide i uspeh
Един съвет. Зарежи го. Дори и да е изключение и да е свестен не си струва да си хванеш с него, защото последствията от това не са хубави, а има далеч повече българи, които са като него, но с тях няма да си отхвърлена от обществото и да имаш трудности като с него.
ако е от красна поляна значи не е на добре, бой за циганите!![]()
abe momiche da ne ti puka kato bqh na 12 hodih s edin batko .. toi beshe na 17 i si4ki mi razpravqha abe ti luda li si tos she te opani v nqkoi ygyl tei inachi ama az ne gi poslushah i izdurjah baq vremi s negu tei che poslushai surceto si ne razuma :]
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
Остави ги хората да си говорят...Ти нали го обичаш какво ти пука....И българин да беше,те ако завиждат пак за нещо ще се хванат ,само и само да се дразниш и да създават проблеми.....![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Кръстосвайте се с циганите идиоти такива, но моля преди това се откажете от българско гражданство! Грях е българите да се мешат с този полуеволюирал нецивилизован примат. И да аз, съм расист - за чиста раса и чиста кръв! Нормално е човек да е расист в държава като нашата, където коренното население е дискриминирано от правителството, а циганите са толерирани. Между другото най-големите расисти са ционистите, това да се знае! Световноизвестна практика е селекция на расови коне, кучета и т.н. а за хората се отрича - пълна простотия! Само да отбележа, че никой не е длъжен да харесва, обича или приема циганите в своята страна и на своята земя!
а и родителите ти не ми се вярва много да се изкефят ако разберат че дъщеря им ше праи циганска сватба. сори за директността но тва е моето мнениеПървоначално написано от Мо6no
nema
HoRsKoTo MnEnIe SlEd TvOiTo PoGrEbEnIe![]()
![]()
da ne ti puka vajnoto e da ti e dobre na tebe ..zareji gi tiq det si plampat 6ot si nemat druga rabota
![]()
.!.
От видин ли си?
Да не ти пука от хорското мнение!Щом се обичате това е най-важното.Не живееш за хората - живееш за себе си!!!
Мда... всяка жаба да си знае гьола ...Първоначално написано от Мо6no
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Дейба мама му дейба уеееебаси хората ебаси расистите
![]()
...всички имат сърца....всеки изпитва чуства....
П.П. да не ти пука от никой ти го обичаш и тои теб.....и се пак си помисли защото циганите са като разгонени кучета и тяхната единствена цел е секса....за тях живота е само секс....казвам ти го защото ми се е налагало известно време да работа с такива хора....и знам какви са....и съм се обедил,че това е истина..по скоро ФАКТ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!