Аз ли съм кривата, не знам ... Връзките на всички около мен изглеждат в пъти по-добре отколкото нашата, в пътии!!! Изглеждат идеалните, без никакви караници, чиста и истинска.. За завиждане направо, а нашата?!?! нашата не знам вече как да го нарека..караници, караници, изгубено доверие от едната страна, думи, думи . думи без действия от моя (да знам огромна грешка е , упреквайте ме, но съм такава, не мога не знам начина как да я покажа) , викове, и нищо друго.. тук таме някой хубав ден и за нас , а през останалото какво? Нещо нереално, нещо ужасно, и НЕизпълненно с любов. И двамата сме виновни, в повечето случаи аз . Преди няколко дена едно момче почна да ме занимава, аз го удрязах, и не казах на приятеля ми и днес той ми видя съобщенията във фейсбук и като ме пита защо не съм го уведомила, аз му казах, че не сметнах за нужно и след тези мои думи се вдигна скандала. Вече не знам какво да кажа, за да бъде правилно и да не е разтълкувано грешно от него. Обичам го , адски много държа на него, но като стане въпрос за действия аз съм непосилна, разбирате ли не мога да му докажа не знам по какъв начин, не знам ........ чувствам се безсилна и слаба, как да му го покажа за Бога ?!?!?! Казва ми че не споделям, напротив казва му всичко.. а той си мисли че крия, по какъв начин да му докажа, че не е така ? Не знам какво да правя, не знам чувствам се толкова слаба и малка пред него, беззащитна, не искам да се разделяме, обаче той заслужава много повече от мен, той иска момиче, което да го разбира и да му споделя, според него аз не съм такава, според него съм принцеса, която мисли за себе си и нищо повече .. А разберете, аз го обичам неимоверно много, но стане ли въпрос за тези мои качества, аз замръзвам.Просто съм си такава, грешка огромна е това, както и той сам каза, че съм най-голямата грешка в неговият живот ... Адски болно ми е от това, че не ми вярва и не мога да му докажа чувствата си.................................... сама се чувствам, сам самичка. ;((

Кажете какво мислите по темата, упреквайте ме, съвети ако можете ми дайте, ще съм ви благодарна, наистина!