.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Какво казваш, но не можеш да покажеш не мога да разбера. Кое е само думи от твоя страна?
    Казвам че , го обичма и имам нужда от него, че е всичко за мен... а не мога да му го докажа.
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от fama Виж мнението
    Казвам че , го обичма и имам нужда от него, че е всичко за мен... а не мога да му го докажа.
    Това е много неприятно, защото думите са си само това - думи.

Покажи загриженост. Покажи, че той е преди теб на моменти. Покажи привързаност. Покажи, че ти пука. Покажи му, че страдаш заедно с него. Че се вълнуваш заедно с него. И че не се чувстваш цяла докато сте разделени. Че тъгуваш.

Не го оставяй да си мисли, че го имаш за даденост, защото тогава всичко ще рухне.

Ако искаш да оправите връзката си и двамата трябва да намерите проблемите в себе си. Каква е вината на всеки един от вас, за да са така нещата. Можеби той иска прекалено много от теб? Можеби ти просто не можеш да му дадеш това и така, което и както той иска? ТОЙ също трябва да намери проблема в себе си. Не може да обвинява само теб. ВИНАГИ са нужни двама в една връзка. И за добрите, и за лошите моменти. И ти трябва да се надяваш, че той го знае, и че е готов да потърси своята "заслуга".

Това, че връзките на другите са "идеални" пред теб, не означава, че те наистина са такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си