.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Каде да уча

Здр на всички, не разбирам мн от форуми, но не знаех къде другаде да потърся отговори на въпросите ми. Имам намерение да следвам медицина, но не знам къде е най-добре да го направя в България,а и след това да мога да продължа в чужбина или по точно Америка.Всеки когото попитам казва че в софийският е най-добре, но и казват че е мн трудно да влезеш там. Добра ученичка сам но искам да знам точно върху какво да се подготвям имали някакви специални учебници или нещо от сорта. Искам да разбера точно на какво се базира приема там и дали там е най-добре да уча. Благодаря ви предварително!!!

Повече от фен
    Не знам за СУ.. мой приятел тази година кандидатстваше и се колебаеше между София и Пловдив. На края избра МУ в София и е много доволен. СУ някак не ми изглежда като за медицина. Аз не разбирам в тая област, мога да го питам. : )

Мега фен Аватара на Chacho
    Доколкото знам СУ трябва да ти е последна инстанция за медицината. Не знам кой ти е казал, че е най-добре в СУ, но това е една от най-слабите ни специалности в сравнение с другите ВУЗове. МУ София е истината.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Wink

Благодаря ви мн, сега знам на къде да поема.

100 % някъде където да те научат на елементарен правопис. Много се набива на очи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    100 % някъде където да те научат на елементарен правопис. Много се набива на очи.
    +1

10 буквички

Мега фен
    Град
    Earth...
    Седни си на дупето и недей да следваш нещо само защото е нашумяло/модерно!!!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ако искаш след това да ходиш в Щатите - върви учи в Щатите от самото начало. Започнеш ли тук ще ти е изключително трудно да продължиш да учиш там и доста квалификации и изпити ще трябва да вземеш преди изобщо да ти се позволи да практикуваш там. Да не говорим, че научиш ли всички тея термини веднъж на Бг, трудно се учи всичко отново и на английски.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен
    Те термините са латински и тук и в САЩ : ) Но принципно съм съгласен, че в тази област както и в правото, ако ще се местиш там ще е тегаво..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си