.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво ми става?

Така,вече не мога уморих се,боря се със себе си 5 месеца,след раздялата с приятелката ми.Не съм я потърсил,не съм я виждал,чувал от тогава.Разделихме се и това беше всичко,но ми е трудно понякога много.Бяхме заедно 2 години,обичах я наистина много ,но така се случиха нещата ,че се разделихме.Тя искаше да бъде сама ,поне така ми каза,но месец след раздялата ни тя тръгна с момче ,с което още продължава да бъде.Това ме побърква,имам си приятелка сега момичето ме обича и всичко е наред,но вечер мисля за нея ,мисля за това как ме предаде за нещата които ми каза,за моментите ни,сънувам я всяка нощ не знам какво ми става.Имал съм и други връзки сериозни,но щом се разделим гадно ми е известно време ,но живота продължава,така стана и сега,но лошото е че не спирам да мисля за нея всяка нощ.Мина се толкова време , но всичко което мисля е не как съм отново с нея,а как и разбивам сърцето , не знам имам чувството,че полудявам вече ..

Повече от фен Аватара на Gllory
    И аз съм така .. само дето си мисля как съм отново с него
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Живота продължава не живей в миналото,а чак ми е жал за момичето с което си сега

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И да мислиш, и да не мислиш за нея, няма да се променят нещата. Щом те е предала и не те е обичала истински, значи не заслужава да се отделят толкова време и емоции върху нея. Мисли си за сегашното момиче. То заслужава повече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ами да кофти е за сегашната ми приятелка,но то само идва не живея в миналото аз продължих,но понякога вечер късно се случват тези неща и не мога да заспа и мисля за нея и се побърквам трудно ми е.Тя не ме потърси след раздялата и не знам сигурно искам да я чуя ли не знам не мога да си го обясня .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За какво да я чуваш? Да я попиташ защо е станало така ли? Или да и се развикаш? За какво наистина? Повярвай, няма да получиш отговори. Ясно е какво е станало. Скъсала те е и е тръгнала с друг. Минали са и чувствата и са се насочили към друг. Случват се понякога такива неща в живота. Не е хубаво, но е нормално. Колкото и питанки да имаш, никога няма да получиш такова обяснение, което да ти се стори задоволително, защото такова няма.

Обръщай много, много внимание на сегашното момиче, накарай я да се чувства щастлива и не и вгорчавай живота с това, че си звънял на бивша или си се занимавал с бивша. За едно момиче това би било много болезнено. За момчетата също като се замисля.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Сигурен ли си че имаш ташаци между краката?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    За какво да я чуваш? Да я попиташ защо е станало така ли? Или да и се развикаш? За какво наистина? Повярвай, няма да получиш отговори. Ясно е какво е станало. Скъсала те е и е тръгнала с друг. Минали са и чувствата и са се насочили към друг. Случват се понякога такива неща в живота. Не е хубаво, но е нормално. Колкото и питанки да имаш, никога няма да получиш такова обяснение, което да ти се стори задоволително, защото такова няма.

Обръщай много, много внимание на сегашното момиче, накарай я да се чувства щастлива и не и вгорчавай живота с това, че си звънял на бивша или си се занимавал с бивша. За едно момиче това би било много болезнено. За момчетата също като се замисля.
    Еми не знам аз няма да й звънна защото при мен има едно правило. ЕГОТО МИ Е ПРЕДИ ВСИЧКО! И няма да се унижа да я търся или нещо такова просто не мога да разбера причината поради,която се чувствам така и мисля често за нея.Знам,че е с друг и доколкото знам е щастлива с него,но просто има нещо ,което ме измъчва.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Не пренебрегвай тези които те обичат заради стари рани! Първо излекувай носталгията си по Миналото,защото то няма да се върне,и приеми факта че и бившата ти има право да е щастлива както и ти с новата си приятелка..Всичко е свършило и ти трябва да го разбереш.. Всеки е започнал ново начало,и е щастлив..Според мен..Тя е била нещо много силно в твоя живот,нещо какюто първа любов..И поради това че не си я забравил,липсата и те побърква защото правиш сравнения по начина на отношенията ти с новата ти приятелка..Но така е!Всеки е различен и като се замислиш ще видиш че това което си изживял с един,не е Всичко,защото момичето с което си сега е уникално по своему и можеш да изживееш много по-добри неща с нея! И приятел..Ако искаш да забравиш бившата..Излекувай егото си!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Сигурен ли си че имаш ташаци между краката?
    Защо неотидеш да провериш?

anonymous708973
    Guest
    Предала те е, дръжки. Изневерила ли ти е? Не. Лъгала ли те е? Не. Тогава защо драматизираш?
    Да, предполагам, че ти е кофти. Но е станало нещо изключително нормално - единият е започнал да има чувства към трети човек. Понякога... не, всъщност винаги това е свързано с някакви проблеми в двойката.
    Решила е да не ти го казва директно. Точка. Какво повече искаш? Да й разбиеш сърцето, за да сте квит?

5 месеца, аз живях в миналото 1 година, да не и повече.. Заболяло те е, за това си така..! Но, ако искаш да си щастлив и да не мачкаш момиче с което си сега, вземи се отърви от миналото си, защото иначе, ще нараняваш всички около теб, че и дори самия себе си, докато не се появи момиче, което ще те обича достатъчно много, че да те излекува от болката!

Помисли малко за момичето, с което си сега! Тръгна с нея, за да се опиташ да забравиш бившата ли?! Ако е така-много жалко...
    Прекарвайте повече време заедно. Избягвай места, на които си бил с бившата, за да не си спомняш за нея. Ще мине известно време и ще спреш да мислиш за нея

Фен

Cool

За да не бъдеш нараняван, еби и бягай

Да предаде ме ,защото ме излъга когато я попитах дали има нещо с него тя ме убеждаваше ,че няма !! Каза ми ,че иска да бъде сама а при първа възможност тръгна с първия ,които и обърна внимание.Тя беше никоя докато не тръгна с мен,порастна и много работата и после ме остави и започна да се прави на интересна.Правеше всичко за да ми е гадно да ги виждам заедно постоянно , идваше нарочно в моя квартал с него и т.н .. Не я искам не искам да бъда с нея ,но не мога да спра да мисля за нея ..

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от No Name90 Виж мнението
    Еми не знам аз няма да й звънна защото при мен има едно правило. ЕГОТО МИ Е ПРЕДИ ВСИЧКО! И няма да се унижа да я търся или нещо такова просто не мога да разбера причината поради,която се чувствам така и мисля често за нея.Знам,че е с друг и доколкото знам е щастлива с него,но просто има нещо ,което ме измъчва.
    Цитирай Първоначално написано от No Name90 Виж мнението
    Да предаде ме ,защото ме излъга когато я попитах дали има нещо с него тя ме убеждаваше ,че няма !! Каза ми ,че иска да бъде сама а при първа възможност тръгна с първия ,които и обърна внимание.Тя беше никоя докато не тръгна с мен,порастна и много работата и после ме остави и започна да се прави на интересна.Правеше всичко за да ми е гадно да ги виждам заедно постоянно , идваше нарочно в моя квартал с него и т.н .. Не я искам не искам да бъда с нея ,но не мога да спра да мисля за нея ..
    Егото? Пренареди си приоритетите, защото ще имаш проблеми с това ЕГО дето е на първо място. И не само във връзките си. Представи си, че тя е чакала да се свържеш с нея, за да изгладите нещата? Цял живот ще се чудиш "Ами ако...?". Няма по-гадно от това да се чудиш за нещо, което не си направил. И заради какво? Заради ЕГО?

Факта, че не можеш да спреш да мислиш за нея показва, че не си безразличен все още и е трябвало да направиш нещо ако си я искал обратно. А факта, че тя ти навира новата си връзка в лицето, показва, че и тя не те е забравила и иска да докаже пред себе си как може да е щастлива и без теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си