- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години искате да станете татковци и майки?
И колко деца искате да имате?
Аз на 40 и 1 или 2 деца, в зависимост от това как съм финансово. Нека ви е ят![]()
не бих разрешил на жена си да ражда, не желая други да и гледат путката
n00bs
И на гинеколог ли ще й забраниш да ходи хахаха Ако хване буби, как ще се лекувате? :Д
На мнението съм, че около 37-39 ще бъде идеално. Недай си Боже по рано. Три деца, при условието, че мога да си ги позволя финансово и времево.![]()
Само аз ли бих изтърпял максимум 1 чаве, ако ще с 20-тачки да си трия задника.
n00bs
на 40 искате да имате деца .. мисля,че е прекалено късно
аз бих искала след 2-3 години може би
Последно редактирано от bubkaa93 : 01-27-2012 на 16:03
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
*лафовете от Тошово време ще завалят след малко*
Някъде около 30, но не и след 35г.
Respect my authoritah
25-26 ми е идеална възраст да стана мама. Не искам да раждам,когато вече съм лелка.
Според мен, пич, половината от нашето поколение няма да имат деца, защото няма да искат. Прекалено сме глезени, не мислиш ли?
А иначе и аз предпочитам 1 детенце, ама с 2 къщата е по-пълнаАко имам пари 1-2. Ако нямам пари - 1. Но в никакъв случай, разбира се ако съм жив и здрав, няма да позволя да остана без дете! За мен това е най-голямото щастие и поне аз не бих се чувствал щастлив без дете/деца.
колкото Господ даде.. но лично аз искам 2
Вие нормални ли сте? :> На тая възраст, на която искате е дори рисковано да се ражда. :> А аз на 13 си мислех, че искам да родя на около 22-3-4, за да съм млада и готина мама и детенцето ми да се хвали с мен хаха
Сега естествено нямам представа и ми изглежда много страшно и отговорно и хич не съм готова де, но ми се струва тъпо да станеш мама, когато се очаква да ставаш вече баба.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.