- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години искате да станете татковци и майки?
Искам още сега мамка му...не искам когато съм на 50, то да е на 10...
Искам да мога да тичам с него и т.н.
Искам да го мачкам, стискам, тръскам, сменям памперсите и т.н.
Много ме радват когато на работа видя някое бебе как спи в кошница и са го сложили в количката
<3<3<3
За бройката и пола... първо едно момченце и след 2-3 години момиченце примерно![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Не знам кога ще е, но сега съм много далеч от ставането на баща. Още не съм сигурен дали съм си изживял пубертета.Трябва да съм достигнал нужната зрялост, за да гледам деца и да съм готов да си причиня подобно робство. И трябва да намеря жената, която ще ми роди деца и да бъда сигурен, че ще бъде тя. Предполагам, че ще стане след 30. Оптимално около 35, но по-добре да не е след 40. Но пък не съм сигурен доколко това подлежи на планиране.
Сега децата ме ужасяват и дори не знам как по дяволите се общува с деца. Това не ме притеснява обаче. Видях, че към жена мога да бъда доста отдаден, вероятно ще бъда така и към децата си и ще бъда горд family guy.
Относно броя - вероятно 2. Смятам, че е по-добре за децата когато си имат брат/сестра. За 3 вече не знам къде ще ги сложа, но ако имам възможност и желание, мога да направя и толкова. И без това се раждат недостатъчно български бели деца.
Колкото по-възрастна е жената, решила да стане майка и носеща дете в корема си - толкова по-голяма възможност да пометне или да се роди с малформации и заболявания.
На моя приятелка,майка и е роди на 42 - спомням си,че правеха постоянно изследвания - и по време на бременността и след това. Детенцето се роди живо и здраво и за сега не дава някакви признаци за някоя болест - въпреки,че майката беше възрастна,пиеше от време на време и пушеше здраво..Но са редки случаите в които на така възраст и при такива обстоятелства , може да родиш здраво и читаво детенце.
Истината е , че младите казват, че държат на кариерата, също така им се живее.. Преминават през сериозни,прекрасни връзки в които могат да създадат поколение, но чуят ли за тва бягат като попарени.
В последствие остават 40 годишни самотници, защото цял живот са бягали от отговорност и от връзките си. Сещат се кво е станало и тръгват да обикалят по ин витро процедури. Току виж се е пръкнало едно бебе, айде може да не ти е от голямата любов, от която си избягал , щото е искал дете от теб.. Просто от някой си, някакво си бебе.. ей така да ти запълва временцето и да не си самотен. Та така да си се отчел с едно бебе пред родителите и приятелите си. Да не ти тежи на съвеста, че от егоизма и безотговорността си, не си направил най-важното в този живот. Та така, карай за детенцето.. много важно , като няма да е щастливо с млади, готини мама и тати. Нали си има лелка на 45 години, която е прекалено заета да създава и да се грижи за деца,защото трябва да ходи на работа и да скача от легло на легло,защото няма нищо сериозно в живота си.Хмм.. и на тази възраст,вече няма и да има.
Хой за кучките които искат само да им ебат путките без да раждат и без да се омъжват
Точно. Ся ми е готино всички да казват, че майка ми е супер млада и готина, а като бях по-малка, ни мислеха за сестри, въпреки че визуално не си мязаме много. За протокола - появила съм се, когато е била на 22.
Не ме кефи варианта човекът до мен да става татко на 35, късничко е и точно когато трябва да има нерви да се разправя с тийнейджъри, той ще е на 50. Тцъ.
Броят на децата зависи от материалното състояние, но ми се иска да са 2-3. Полезно е да имаш брат или сестра, научаваш се на доста неща. Искам и момче, и момиче, за да изпитам всичките радости и болки на това да си родител.
Времената се менят. Поколението на родителите ни е правело деца на по 20-25. Сега обаче нито един от връстниците ми, които познавам, няма нито деца, нито е женен.
За сметка на това обаче средната продължителност на живота се повишава (да, повишава се, дори и в България), съответно и вероятно ние ще се пенсионираме на 70, а не на 60 като бабите и дядовците ни.
Главният проблем на късната поява на деца за мен като мъж е, че може и да не мога да ги издържам докато са студенти. Обаче така както се очертава, дори и да ми се роди дете на 40, когато стана на 70, ще е на 30, до 25 евентуално ще е ходил/а в университет, тоест максимум до 65 ще трябва да му давам пари, което не е толкова непосилно.
Говориш пълни глупостиТова с малформациите, което говориш може да се случи както на 16 годишна, така и на 50 годишна майка. Въобще знаеш ли какво е малформация?
Досега всички, които са станали майки след 40, които понавам, са родили здрави деца и то без инвитро! Познавам няколко такива жени и мъже, приятели на родителите ми. Но за сметка на това познавам една около 30 годишна, тя дори ми е роднина някаква, която е минимум 100 кила, пуши цигара след цигара, и тя и мъжа ѝ, а от 2007г. се опитват да заченат и все пометва. Малформациите не зависят от възрастта, а от дравословното състояние на човека.
Стига сте се оправдавали с парите...
Нима родителите ни са имали хиляди за да ни гледат ?
Просто сегашното поколение сме толкова разглезени, че в един момент в страната ще останат 3 милиона население, като 2 от тях са 50+ другите 0,5 ще са 18-50 и 0,5 до 18 години :/
С тези темпове рано или късно ще се затрием... :/
Човек когато има желание, намира и средства... помислете колко давате на месец за цигари, дрешки и т.н.
Мишинка
BrainDamage
Последно редактирано от D1esel : 01-29-2012 на 10:04
Все още се намират такива които се женят млади...
Една съученичка се омъжи преди около 3 месеца...
А от нея точно най-малко го очаквах... :O
Мишинка
BrainDamage
720 брутно... като се одържат данъците около 600 чисто
В момента ми стига точно за да си изкарам месеца... имайки в предвид, че всеки ден си купувам разни простотии, които не са ми нужни... плащам и лаптоп на изплащане, интернет и помагам на майка ми за сметките вкъщи...
Казах, че се е омъжила, а не, че е бременна... а и техните имат пари...
Мишинка
BrainDamage
Вие не сте хора, деца преди 30 се надявам да нямам.
n00bs
И защо пък да не мога ?
Апартамента в който живея е на мое име...
П.П. Трима колеги станаха татковци откакто работя в Кауфа...
Единия взима колкото мен и е татко от 6 месеца... не се е оплаквал до сега...
Другия стана татко лятото, заплатата му беше по-висока, защото беше ръководител в един от отделите, но напусна защото му прецакаха отпуската и му писна...
Третия взимаше колкото втория, бебето му би трябвало да се е родило преди няколко дена... живееше под наем в съседния апартамент (скоро не съм го виждал, може да се е преместил), уволниха го миналия месец защото правеше брак за по няколко хиляди лева на седмица... до колкото знам си е намерил друга работа...
П.П.2 И тримата са под 30![]()
Мишинка
BrainDamage
П.П. - и тримата са прости кауфландаджии
Тоя дето взима колкото теб и е татко от 6 месеца не се е оплаквал, защото българинът не обича да си признава, че му е трудно и, че не си е планирал нещата както трябва.
А другия, след като е стигнал да "бракува" стоки, т.е. да краде, само можеш да се сетиш какво му е положението.
В твоя случай, имаш жилище, но въпреки това 600-те лева са крайно недостатъчни, за да гледаш дете! Ако си кадърен, със сигурност ще се издигнеш, разбира се и тогава всичко може, не те познавам просто. Ако живееш сам с жена и дете, 1200-300 лева най-малко трябват! А иначе с лишения, и 1000 може да стигнат, ама защо животът трябва да е мъка, когато може да е и песен, ако изчакаш още 5-6 години? Ти си знаеш де.
За да си направиш врещяща фабрика за лайна, трябва да си го обмислил ...
n00bs