.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Когато започна да взимам заплата над 2500лв месечно, тогава. За да мога да взема бавачка и да не излизам в/по майчинство, или както се казва. Евентуално. Не изпитвам желание за деца, но родителите ми биха се радвали и бих направила този жест за тях. Не желая да сменям памперси, или да не си доспивам. Докато имам избор - ще работя и ще уча колкото се налага, за да си спестя това. Също така, трябва да си подбера подходящ баща, което , да речем, ми се вижда възможно. Не, че няма да го обичам, просто няма да правя неща, които не са необходими, а именно- да полагам такива нелеки грижи, които са полагали за мен.
    Наречете ме егоист, студена и незряла, но никога не съм изпитвала желание за такива неща, и за раждане и гледане на деца като цяло. Не съм по семействата и т.н. Предпочитам да се отдам на работа, полезна за обществото.

С кеф ще си осиновя, и малки, и големи деца, но мои не искам. Достатъчно навън гладуват.

П.С - Евентуално едно. Ще ми е криво, ако е момче, но може би втори път няма да се прежаля, само и само да ми се роди момиче.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

M216
    Guest
    Изобщо не искаме.
    Последно редактирано от M216 : 01-30-2012 на 11:14

Exclamation

Здравейте всички дебатиращи ожесточено тук. Майка ми ме е родила когато е била на 18,за мен е добре, че го е направила на тази възръст, но на нея и е било много трудно. Ако мога да избирам бих предпочела около 23-4,защото ще бъда много по-добра в даването на съвети и обучаване на навици и помагането за изграждане на характер ако съм млада майка.
    Бих искала 2 деца с разлика примерно 2-3 години (ако са мои), но повече бих предпочела едно мое и едно осиновено, защото както каза тая мацка преди мен има много гладуващи деца навън, копнеещи за любов и майчинска ласка.
    Задължително с цезарово сечение, искам да изпитам родилните мъки, но като си представя как ще съм там доло след това..
    п.с Познавам хора, които момчето е на 21 а момичето на 17 и искаха дете, момичето забременя, но заради родителите на момчето го махнаха. Е това не го разбирам вече ! А и на 50 ще можете ли да сте в час с детето си, ако то е на 10?! Ами като стане на 20 ?!

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    А другия, след като е стигнал да "бракува" стоки, т.е. да краде, само можеш да се сетиш какво му е положението.
    Бракуването знаеш ли какво е ?
    Стока със изтекъл срок на годност или счупена или нещо друго се изхвърля... той няма как да я открадне защото се изхвърля с охраната на магазина... правеше извънземни поръчки, стоката не можеше да се продаде, изтичаше й срока докато седи в склада и после я хвърля... и накрая изхвърлиха него...

А за това с парите, трябвало поне минимум 1000 лева месечно :/ Мен нима са ме гледали с толкова ? Имам 2ма братя, майка ми е разведена и взима учителска заплата, работеше на 2 места... хайде познайте с колко пари на месец ни е отгледала...
    Вярно с много лишения и трудности, но си ни отгледа 3ма...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Колко хора В БЪЛГАРИЯ взимат заплати над 2500 лева я се съвземете

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Колко хора В БЪЛГАРИЯ взимат заплати над 2500 лева я се съвземете
    В сектора, към който се е насочила, 2500 са си средна заплата.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас
    Последно редактирано от yakuza_ : 01-30-2012 на 09:21
    n00bs

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Омномном?
    ......

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    В сектора, към който се е насочила, 2500 са си средна заплата.
    То първо ниво поддръжка (кол център ) в HP взимат до 1800лв , зависи дали не са наети от друга фирма-посредник , и какви умения точно си има човека. А то се изискват минимални. Какво остава за другите позиции.

Наско, причината, поради която няма да пиша психология ( евентуално задочно , ако ми е скучно, но предпочитам задочно още една инженерна :Д ) е, че имам семейство за което искам да се грижа и с 400лв ще се налага те да ми помагат, не аз на тях, а не искам да е така :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Ако приятелят ми се съгласи за сурогатна майка, още сега бих станала мама

Град
    Пловдив
    Много хора гледат децата си с 300-400 лева месечно ... не е невъзможно

M216
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    То първо ниво поддръжка (кол център ) в HP взимат до 1800лв , зависи дали не са наети от друга фирма-посредник , и какви умения точно си има човека. А то се изискват минимални. Какво остава за другите позиции.
    Аз отговарям на минималните изисквания - нищо не разбирам и мога да стоя на телефона по половин час на ден.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    Аз отговарям на минималните изисквания - нищо не разбирам и мога да стоя на телефона по половин час на ден.
    Глобале, а ти защо не искаш да имаш деца? От теб не го очаквах.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Когато започна да взимам заплата над 2500лв месечно, тогава. За да мога да взема бавачка и да не излизам в/по майчинство, или както се казва. Евентуално. Не изпитвам желание за деца, но родителите ми биха се радвали и бих направила този жест за тях. Не желая да сменям памперси, или да не си доспивам. Докато имам избор - ще работя и ще уча колкото се налага, за да си спестя това. Също така, трябва да си подбера подходящ баща, което , да речем, ми се вижда възможно. Не, че няма да го обичам, просто няма да правя неща, които не са необходими, а именно- да полагам такива нелеки грижи, които са полагали за мен.
    Наречете ме егоист, студена и незряла, но никога не съм изпитвала желание за такива неща, и за раждане и гледане на деца като цяло. Не съм по семействата и т.н. Предпочитам да се отдам на работа, полезна за обществото.

С кеф ще си осиновя, и малки, и големи деца, но мои не искам. Достатъчно навън гладуват.

П.С - Евентуално едно. Ще ми е криво, ако е момче, но може би втори път няма да се прежаля, само и само да ми се роди момиче.
    Бати анормалната куче ..

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

M216
    Guest
    Глобале, а ти защо не искаш да имаш деца? От теб не го очаквах.
    Защото така.
    Последно редактирано от M216 : 01-31-2012 на 13:40

Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    Много тежки мисли ще изкажа ако навлезем в темата, но да кажем, че съм достатъчно разочарован от живота, за да искам да го причиня на други.
    Помисли само - бебето се ражда и започва да плаче - това от хубаво ли е? И така - години наред. За мен болката няма компенсация. Не бих се подложил на болка в името на каквото и да е.
    Да не говорим, че за хубав живот се искат много пари и грижи. Е, аз за себе си не мога да се грижа, а какво остава за друг.
    Не ми е приятно, че са ме карали да ходя на детска градина, на училище, после университет, после евентуално цял живот трудов лагер, за другите неща въобще и да не изброявам. Знам, че сега е по-лесно от преди, но все пак не искам.
    А пък през какви препятствия съм минавал и колко пъти е трябвало да полагам нечовешки усилия, за да остана жив и здрав, въобще не ми се говори. Защото сега можеше въобще да не пиша тук, а да живея на улицата бездомен някъде 2-3 години докато мизерията ме убие. Особено както родителите ми са ме зарязали и не говорят с мен от 10 години.
    Пич, много съжалявам, че не говориш с родителите си. Не знам какво се е случило, че да не си говорите, но каквото и да е то - разбирам защо не искаш деца. Страхуваш се от нови трудности, искаш да си почиваш от живота, искаш спокойствие. И моя живот е доста сложен, но не бих се лишил от удоволствието да създам живот и да дам всичко от себе си за него. Не се предавай, почини си няколко години, порадвай се спокойно на живота, ако можеш, и действай по въпроса! Дай на детето си това, което на теб ти е липсвало при твоите родители. Горе главата, момче!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    По постовете на аналекс мога спокойно да кажа, че проблема е в неговия телевизор, а не този на родителите му.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    По постовете на аналекс мога спокойно да кажа, че проблема е в неговия телевизор, а не този на родителите му.
    Ами ако родителите му санякакви селяни, които си мислят, че най-лошото, което може да им се случи е това, синът им да гледа романтични филми, вместо да рита спукана топка с другите съселянчета?

Град
    Пловдив
    Страхуваш се от нови трудности, искаш да си почиваш от живота, искаш спокойствие.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Много хора гледат децата си с 300-400 лева месечно ... не е невъзможно
    Моите например Понякога и с 200-300 (тия месеци особено) ... сиромашко чедо съм, не се оплаквам

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Моите например Понякога и с 200-300 (тия месеци особено) ... сиромашко чедо съм, не се оплаквам
    Same here .. Хората си мислят,че трябва да имаш някакво голямо богатство,за да гледаш дете.Колко заблудени копелета,има по тоя свят.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Най-рано на 27 години,2 деца със сравнително голяма възрастова разлика (поне 6-7 години)
    |

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Вашите все с по 2000 лева на месец са ви гледали, аре стига.... Когато аз съм се родила, нашите са били доста закъсали, вече с 4 годишно дете. А и след това все са намерили пари за операциите ми. Парите не са оправдание
    yep.... reality bites -.-

Цитирай Първоначално написано от Miichelle Виж мнението
    Вашите все с по 2000 лева на месец са ви гледали, аре стига.... Когато аз съм се родила, нашите са били доста закъсали, вече с 4 годишно дете. А и след това все са намерили пари за операциите ми. Парите не са оправдание
    Kaкви операции?

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Няма значение какви са били, просто е било нужно да се направят бързо.
    yep.... reality bites -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си