- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години искате да станете татковци и майки?
Когато започна да взимам заплата над 2500лв месечно, тогава. За да мога да взема бавачка и да не излизам в/по майчинство, или както се казва. Евентуално. Не изпитвам желание за деца, но родителите ми биха се радвали и бих направила този жест за тях. Не желая да сменям памперси, или да не си доспивам. Докато имам избор - ще работя и ще уча колкото се налага, за да си спестя това. Също така, трябва да си подбера подходящ баща, което , да речем, ми се вижда възможно. Не, че няма да го обичам, просто няма да правя неща, които не са необходими, а именно- да полагам такива нелеки грижи, които са полагали за мен.
Наречете ме егоист, студена и незряла, но никога не съм изпитвала желание за такива неща, и за раждане и гледане на деца като цяло. Не съм по семействата и т.н. Предпочитам да се отдам на работа, полезна за обществото.
С кеф ще си осиновя, и малки, и големи деца, но мои не искам. Достатъчно навън гладуват.
П.С - Евентуално едно. Ще ми е криво, ако е момче, но може би втори път няма да се прежаля, само и само да ми се роди момиче.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Изобщо не искаме.
Последно редактирано от M216 : 01-30-2012 на 11:14
Здравейте всички дебатиращи ожесточено тук. Майка ми ме е родила когато е била на 18,за мен е добре, че го е направила на тази възръст, но на нея и е било много трудно. Ако мога да избирам бих предпочела около 23-4,защото ще бъда много по-добра в даването на съвети и обучаване на навици и помагането за изграждане на характер ако съм млада майка.
Бих искала 2 деца с разлика примерно 2-3 години (ако са мои), но повече бих предпочела едно мое и едно осиновено, защото както каза тая мацка преди мен има много гладуващи деца навън, копнеещи за любов и майчинска ласка.
Задължително с цезарово сечение, искам да изпитам родилните мъки, но като си представя как ще съм там доло след това..
п.с Познавам хора, които момчето е на 21 а момичето на 17 и искаха дете, момичето забременя, но заради родителите на момчето го махнаха. Е това не го разбирам вече ! А и на 50 ще можете ли да сте в час с детето си, ако то е на 10?! Ами като стане на 20 ?!
Бракуването знаеш ли какво е ?
Стока със изтекъл срок на годност или счупена или нещо друго се изхвърля... той няма как да я открадне защото се изхвърля с охраната на магазина... правеше извънземни поръчки, стоката не можеше да се продаде, изтичаше й срока докато седи в склада и после я хвърля... и накрая изхвърлиха него...
А за това с парите, трябвало поне минимум 1000 лева месечно :/ Мен нима са ме гледали с толкова ? Имам 2ма братя, майка ми е разведена и взима учителска заплата, работеше на 2 места... хайде познайте с колко пари на месец ни е отгледала...
Вярно с много лишения и трудности, но си ни отгледа 3ма...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Колко хора В БЪЛГАРИЯ взимат заплати над 2500 левая се съвземете
![]()
дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас дас
Последно редактирано от yakuza_ : 01-30-2012 на 09:21
n00bs
То първо ниво поддръжка (кол център ) в HP взимат до 1800лв , зависи дали не са наети от друга фирма-посредник , и какви умения точно си има човека. А то се изискват минимални. Какво остава за другите позиции.
Наско, причината, поради която няма да пиша психология ( евентуално задочно , ако ми е скучно, но предпочитам задочно още една инженерна :Д ) е, че имам семейство за което искам да се грижа и с 400лв ще се налага те да ми помагат, не аз на тях, а не искам да е така :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако приятелят ми се съгласи за сурогатна майка, още сега бих станала мама![]()
Много хора гледат децата си с 300-400 лева месечно ... не е невъзможно
Пич, много съжалявам, че не говориш с родителите си. Не знам какво се е случило, че да не си говорите, но каквото и да е то - разбирам защо не искаш деца. Страхуваш се от нови трудности, искаш да си почиваш от живота, искаш спокойствие. И моя живот е доста сложен, но не бих се лишил от удоволствието да създам живот и да дам всичко от себе си за него. Не се предавай, почини си няколко години, порадвай се спокойно на живота, ако можеш, и действай по въпроса! Дай на детето си това, което на теб ти е липсвало при твоите родители.Горе главата, момче!
По постовете на аналекс мога спокойно да кажа, че проблема е в неговия телевизор, а не този на родителите му.
n00bs
Най-рано на 27 години,2 деца със сравнително голяма възрастова разлика (поне 6-7 години)![]()
|
![]()
Вашите все с по 2000 лева на месец са ви гледали, аре стига.... Когато аз съм се родила, нашите са били доста закъсали, вече с 4 годишно дете. А и след това все са намерили пари за операциите ми. Парите не са оправдание
yep.... reality bites -.-
Няма значение какви са били, просто е било нужно да се направят бързо.
yep.... reality bites -.-