.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Sims 3

Sims 3

Опитвам се да си инсталирам играта... първо, когато я инсталирам без допълнения не иска да ми отвори лаунчера.Когато инсталирам някое допълнение ми отваря лаунчера, но ми изписва "There was an error during the startup.Please see the Log for more details". Ако знаете какъв е проблема ми кажете, че ми писна ;/
    Could I have this kiss foreva`?

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    И аз имах същия проблем.. Кракна ли играта?

Да...няколко пъти деинсталирах и пак и пак и пак.. но все същото.

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Тегли я от RAZOR в замунда и крака от ето тоа клип ДРУГ НЕ СТАВА САМО ТОЗИ КРАК РАБОТИ !! НО ИЗПЪЛНИ ВСИЧКО ОТ КЛИПА !! надявам се да съм помогнала http://www.youtube.com/watch?v=BNwmeRE2pFQ
    Moto-stunt

ами аз Razor си го тегля от замунда

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Аз много я играя.Един път се пробвах да си допълна с някое допълнение,обаче цялата игра се бъгна не знам за какво става така

BuBy

Агх, в 3-ката човечетата изглеждат все едно са от пластмаса и са много дебели. 2-ката + всички експенжъни по-ми харесва. :Д

Абе хора искам да попитам нещо На пример аз си почвам с едно семейство и като ми омръзне как да си го сменя с друго без да рестартирам града(демек да почна от начало)

BuBy

Цитирай Първоначално написано от MartinWesker Виж мнението
    Агх, в 3-ката човечетата изглеждат все едно са от пластмаса и са много дебели. 2-ката + всички експенжъни по-ми харесва. :Д
    Даа така е,ама в 3ката има много повече неща,аз мойте редовно ги водя на масаж,маникюр това онова

BuBy

'Click on the three dots at the bottom left corner, edit city, and you will go to the map view. At the left there is a tiny circle with two houses (one bigger than the other one) and you click on it. There will be an option if you want or not to change houses, click yes. At the bottom theft corner there will be three options, Create sims, Choose a house, and other one i dont remember. Click on 'choose house' (im not sure if it says that, i just know its the second one) and then you can choose which house you want to play with'

http://answers.yahoo.com/question/in...3045040AAbK0is

И аз така правя,но ми пише ако искате да излезете от семейството,трябва да рестартирате града или нещо от сорта,но ми иска да рестартирам всичко

BuBy

Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Даа така е,ама в 3ката има много повече неща,аз мойте редовно ги водя на масаж,маникюр това онова
    Аз пък правя 2 сима: мъж и жена, после ги карам в леглото да си направят нещото и след 3 дена имам дете и го кръщавам Dean. След това зазиждам бащата в двора и го подпалвам. Когато Grim Reaper-a дойде, с кодове карам майката да има бебе от него. Бебето го кръщавам Sam. Фамилята е Winchester. O.o

Е как така го подпалваш

BuBy

Зазиждам го в една малка стаичка с камина и слагам килим точно пред нея и чакам да пламне. >:]

Цитирай Първоначално написано от MartinWesker Виж мнението
    Зазиждам го в една малка стаичка с камина и слагам килим точно пред нея и чакам да пламне. >:]
    ти направо ме разбии
    А аз преди 2 3 седмици си направих много модерна къща и още играя в нея.В началото направих 1 мъж 1 жена и едно момиче тинейджър,направих им къщата,после си родиха бебе и накрая си осиновиха едно момиче Сега мъжа е пилот,жената учен

BuBy

От къде пари за модерна къща?? Аз обикновено играя 2 поколения, че да си купя плазма.. Ама аз, защото ги убивам рано, сигурно заради това.. >.>

А иначе, по темата: за друго не се сещам. Горе, каквото написах, само това мога да предложа.

не знаеш ли кода за парите :O

BuBy

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ctrl shift c -> motherlode

много я играех по рано, сега нямам време..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Аз също я играя от време на време интересна е, но да я играеш постоянно бързо омръзва
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Е зависи как я играеш ако се стремиш постоянно да правиш това,което искат симовете,когато са уморени да ги водиш на масаж,на кино,на fishing и т.н не омръзва

BuBy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си