.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: проблем

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --

Question проблем

Здравейте първо..
    Има нещо, което ме тревожи от нова година насам, понеже тогава аз изгубих девствеността си .. Използвахме презерватив, всичко както трябва.. но ми закъснява вече с 5 дни ... казват, че може да е от времето а си топля краката всяка вечер с гореща вода. Пия хомеопатични хапчета за регулиране на цикъла миналият месец ми дойде точно когато трябва, а сега ми прави номера и съм разтревожена.. Може ли някой да ми каже нормално ли е? Има ли повод за притеснения ?
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Винаги ли сте с презерватив като го правите? Иначе закъснението може да се дължи на много фактори: стрес, прием на други лекарства, климат, пътувания и тн. Ако искаш направи си един тест за бременност за да ти е мирна главата, че всичко е наред.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щом сте ползвали презерватив и не е имало гафове, няма причина за притеснение. Факторите, поради които може да ти закъснява са много и различни.

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Аз си направих, обаче паниката е сериозна понеже дори, когато си помисля за момент че може да се случи нещо ме побиват тръпки. Направих си и мисля да се мирна малко.. вече закъснее ли ми с повече от 15 дни ще отида на лекар ..
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Винаги използваме презерватив.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от unknown7 Виж мнението
    Винаги използваме презерватив.
    Това + отрицателният тест = НЕ СИ БРЕМЕННА! Спри да се тревожиш толкова много, от притеснение също закъснява.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Съвсем нормално е да ти закъснее след първия път , при 80-90% от момичетата става така! Дишай!
    maDamn

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Благодаря ви много, падна ми камък от сърцето !

Ами преди мен ти казаха общо взето всичко, аз се присъединявам към мнението. Щом не ви се е късал презерватива няма как да си бременна. Успокой се, че може от нерви да ти закъснява.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Абе, не знам. На мен ми писна от това време. Цял живот съм с редовен цикъл. Ама направо цепя секундата. От две години насам си прави каквото иска. За последно ми закъсня с една седмица и се бях побъркала. Не от притеснение, а от ужасни болки, гадене и нерви.
    Та, единия вариант е времето, другия вариант е, както казаха по-нагоре. На голям процент от момичетата, след първия им път, цикъла им прави номера.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Аз съм търпелива ще чакам колкото трябва само и само да дойде. Притесненията ми са не за друго пия хапчета от 2 месеца за регулиране миналият месец трябваше да ми дойде на Коледа, така и стана. Продължих да ги пия както ми бяха казали и очаквах да няма проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си