- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Без Сутиен
Бихте ли излезли без него?
Последно редактирано от Twilight_23 : 01-27-2012 на 18:41
Излизала съм без сутиен. Има дрехи, които не позволяват сутиен (не заради гол гръб или липса на презрамки).
Примерно имам рокли, които са с подплънки отпред на бюста и ако сложа сутиен,става супер издуто и изглежда кофти.
Everything changes, but beauty remains ...
Да, от време на време излизам. Не ми пречи!
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
Мисля че почти не се е случвало. Не ми е удобно без него.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
хеее малко свобода айде кво толковаизлизам често без него макар че зависи кво съм намислила да облеча иначе ща не ща ще сложа
![]()
случвало ми се е 1-2 пъти да бъда без, но просто не ми е комфортно без него
Живота е рисуване без гума за триене... : )
не обичам без .. по-скоро съм склонна без долно бельо ама без сутиен - не)
LOUIS VUITTON e марката ;pP
и на мен не ми е комфортно без
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Зависи.понякога мога да стоя цял ден вкъщи без да го свалям,даже мога да спя с него.А понякога ходя на даскало без сутиен и даже понякога когато си седя на чина като примерно се пипна по гърба и не усещам закопчалка чак тогава се сещам,че сутринта съм забравила да си го сложа.Та общо взето ако ме мързи да го сваля ще стоя с него до вечерта,а ако ме мързи да го сложа няма да се притеснявам ако изляза без него,много малко хора забелязват ,когато съм без сутиен..
Ми на мен ми е навик да пускам пералнята ежедневно и да ходя различно облечена почти всеки ден...какво по-точно имаш предвид с това дали ги пускам за пране ?!
Впрочем не си представям как ще отида на фитнес/йога със сутиен...винаги го свалям и си слагам спортно бюстие, което после разбира се пера веднага![]()