.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Hybrid View

Не мога да изляза без него, чувствам, че нещо ми липсва! ;DD

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Излизам си .. и не ми пука особено, но зависи от дрехите с които съм.. някои не го позволяват .. лятото често си се разхождам така

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Излизам си .. и не ми пука особено, но зависи от дрехите с които съм.. някои не го позволяват .. лятото често си се разхождам така
    Същото. Но лятото е малко по-задължаващо да носиш сутиен. Грозно е да ти прозират зърната... Иначе сега зимата доста често съм без.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен
    http://www.google.bg/imgres?q=vestit...1t:429,r:0,s:0

http://www.google.bg/imgres?q=vestit...t:429,r:2,s:12

http://www.google.bg/imgres?q=vestit...t:429,r:9,s:12

без реално да ми пука кой какво мисли докато минавам покрай него доста често през лятото ходя без...много мразя когато на потник без презрамки (или бюстие) както предпочитате да се сложи сутиен с презрамки...ми това е отвратително грозно...ако гърдите са хубави и неувиснали не виждам ащо да не си позволиш да излезеш без...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението

без реално да ми пука кой какво мисли докато минавам покрай него доста често през лятото ходя без...много мразя когато на потник без презрамки (или бюстие) както предпочитате да се сложи сутиен с презрамки...ми това е отвратително грозно...ако гърдите са хубави и неувиснали не виждам ащо да не си позволиш да излезеш без...
    Права си, но има един друг момент- искам ли всички случайни хора по улицата да виждат хубавите ми гърди? Мен това понякога ме спира да изляза без сутиен, защото не искам някой мазен чичко на спирката, дакото чакам автобуса, да се почесва по.. нали?

Почти винаги си ходя без, супер по-удобно ми е, а и не са ми нито огромни нито малки и не стои особено грозно :Д хаха , пък и сега зимата не си личи много, навлечена съм със сто ката дрехи.
    The sky's the limit ..

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението

Ако са хубави и добре оформени да, ама тия от линковете..не не...Така да ти стърчат "лисичите муцунки" е едно от най-противните неща. Все едно си дойна коза.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Някои рокли се носят без сутиен. У нас най-редовно носят с такъв и изкача грозно.

Некомфортно ми е без сутиен и ме боли, а не съм от тези, които ходят спокойно. Винаги съм забързана.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Без сутиен си стоя само у нас. Навън не мога без сутиен, някак си празно и некомфортно ми е..

Голям фен
    По цяло лято съм без сутиен. Най-много да го сложа заради определена дреха, често ходя и с горницата на бански))
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от monka Виж мнението
    По цяло лято съм без сутиен. Най-много да го сложа заради определена дреха, често ходя и с горницата на бански))
    аз за лятото изобщо не взимам сутиен...дори и за дрехи взимам два парцала на кръст...защото по цял ден съм на плажа с бански и дрехите за вечер, които нося без сутиен...
    ще дам пример:Oscar de la Renta, Dior, Louis Vuitton...в нито едно ревю от тези дизайнери няма да видите сутиен, дори при прозираща блуза..това е защото тяхното вдъхновение е жената, и не смятат че прозираща блуза показва нещо "грозно"

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не съм го правила,но бих.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Не мога да си представя да отида на кафе (примерно) без сутиен.Много грозно седи всичко да ти се вижда+прозира.Ако дрехите ми не позволяват да се носи сутиен си слагам бюстие без презрамки или сутиен без презрамки Иначе на йога/пилатес/фитнес ходя със спортно бюстие.Спя без сутиен.
    Женско съм ;]

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Един път пробвах и всичко се тресеше. Стана ми адски гадно и повече без сутиен и до магазина не отивам .
    Откакто нося сутиен изобщо нямам проблеми. Без него ми е някакси некомфортно, има няк'ва празнина все едно.
    Не нося само ако дрехата не позволява, а лятото като изляза с потник и си слагам горницата на банския.

Фен Аватара на xfakexsmilex
    Град
    L.A. <3
    изобщо не ми е комфортно без..
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    омг аз мислех че тука става въпрос да не носиш сутиен а примерно спортен или бюстие вместо но на голо блузата - не мерси адски кофти и неудобно !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не.

десет букви

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Не бих .....
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от wezinka Виж мнението
    Става въпрос за банелите в сутиена. А и все пак сутиена малко или много стяга сърцето дори да е по номер.
    Сърцето се намира в гръдния кош, т.е няма как сутиена да го "стегне" освен ако преди това не ти потроши ребрата.

А как по-точно банелите причиняват рак? И наясно ли си какво е рака, че говориш подобни безсмислици?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Винаги съм със сутиен, абсолютно винаги.
    Адски е неудобно, въпреки че, наистина смятам че имам хубави, добре оформени и стегнати гърди, пак не бих излязла така.
    Има кой да ги гледа, други не ми трябват.
    Пък и физически някак е неудобно - боли като се тресат

зависи от много неща:повод,облекло,време(в смисъл-дъждовно,например),сезон и т.н.Аз например си стоя вкъщи без,но навън е неприятно-тресат се и това привлича погледи,а понякога и смях(за по-едрогърдите)Гадно е някъв дърт пубер да ме гледа и да се опипва по..ъъ сещате се!Така че навън почти никога не излизам без сутиен или през лятото-с бански.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Зависи от много неща, но не се притеснявам

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Като бях по плоска, повечето пъти излизах без сутиен, но сега не ми много удобно така
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Много рядко излизам без сутиен от вкъщи, само когато отивам до магазина ! Некомфортно ми е когато съм без него !

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Чат-пат излизам без сутиен. Изобщо не ми пречи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си