.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    И аз, и аз...по тази логика всеки ден трябва да си с различен сутиен ?!
    Всеки ден не, защото все пак не ти се потят толкова гърдите, но е хубаво един сутиен като се носи 2 дни, да го хвърляш за пране. Ти по колко време стоиш с един?
    Сутиенът е бельо. Не излизате без долни гащи, каква е логиката да се излиза без сутиен тогава?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Всеки ден не, защото все пак не ти се потят толкова гърдите, но е хубаво един сутиен като се носи 2 дни, да го хвърляш за пране. Ти по колко време стоиш с един?
    Сутиенът е бельо. Не излизате без долни гащи, каква е логиката да се излиза без сутиен тогава?
    Кажи речи всеки ден ги подменям, но като цяло имам наблюдения, че повечето момичета/жени си ходят с един сутиен адски дълго време, което си е нехигиенично. Вярно, че хубавите сутиени са и скъпи, но ако човек си взема 2-3 и ги пере често, ще може да ги сменя. Пък аз не виждам причина да не излизам без сутиен и не знам защо трябва да намирам логични обяснения за това. Нося размер Б, удобно ми както със сутиен, така и без, повечето ми рокли са без презрамки, с тях нося или силиконов сутиен, или никакъв. Нямам увиснали гърди /примерно/ за да ме е срам да изляза без сутиен...
    Обаче от естетична гледна точка, да, по-добре е със сутиен, повдига, оформя, уголемява, ползите са доста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си