хора имам проблем .. Има едно момче с което сме приятели от много малки .. да съм била на 4г. или 5 ... Сега няма да споменавам възрастта си.. Е много добри приятели сме много често излизаме насам на там .. той е по-голям от мен и не учим в едно училище..Много сме близки, абсолютно всичко си казваме. Но от 1 Месец насам започнах да се влюбвам в него .. и не знам какво да правя .. Ние сме като брат и сестра, но пак се влюбих в него .....Понеже го познавам добре знам, че не съм му безразлична .. но не съм се издавала по никакъв начин .. сяя няма да хукна при него и да го питам да ли е влюбен в мен, защото т'ва е тъпо .. в 2 клас го правехх .. ее някакъв Съветт..... [[Моля ако не ви се занимава не пишете и моля без обиди !!Благодаря предварително !!!]]
Ако се познавате толкова добре и сте толкова големи приятели, би трябвало и той да усети, че не си безразлична към него.
Но първо си помисли дали си струва да застрашаваш такова приятелство, след това прави каквото сметнеш за правилно.
Офф има хиляди такива теми. Аз бих му казала, дори да знам, че той не ме харесва. Така поне ще съм 100% сигурна. + това като те отреже, няма да с надяваш напразно. Вярно, може за малко да се отдръпне, но щом сме приятели от 4-5год. едва ли ще си разрушите приятлството. Айде успех.