.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Red face Влюбена - помощ!?

Здравейте! От 7 месеца живея в Лондон. Наскоро забелязах момче в училището. Хвърляме с разни погледчета, той ме гледа, аз го гледам, всичко ок. Обаче не сме си говорили, нищо, само се гледаме. Той е с една година по-голям от мен. Искам да разбера дали ме харесва и дали погледите му са единственият признак за това!? Виждам го, че си говори и с други момичета, размотава се с тях, а с мен - нищо. Само ме гледа, някак си има интерес, но нищо не ми е казъл, никакво отношение не поддържаме?! Кажете ми какво да правя, как да го накарам да ме заговори, да разбера дали съм му интересна, дали ме харесва?!

П.П. - Моля без тъпи и излишни коментари!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Zaraki, оправи си заглавието поне де :Д.

заговори го сама? не е толкова трудно, просто отиваш, подмяташ едно "hey" и питаш някакъв въпрос, като след отговора се представяш. това е.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Да, видях, че заглавието е объркано, но не знам от къде да го променя!?

Проблемът, е че не знам точно какво да му кажа, малко тъпо ще е да го питам: Здрасти как се казваш? Той отговаря. На колко си? Той отговаря. Малко ми звучи, като че все едно е на разпит!? Иначе аз знам името му, откъде е , на колко е, фейс-а, всичко. Просто се правя на ударена, но пак не съм уверена, че ще се получи!?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Оправих заглавието.

Момчето британец ли е или българин?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ами питай го някакъв елементарен въпрос. нещо, на което дори знаеш отговора, като например "къде е <еди какво си> ?" .
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Англичанин е. И мерси за заглавието!

Добре, ще пробвам, но някак си на думи е много лесно, и аз на приятелки съм го казвала, но после много се колебая какво да кажа и как да подходя?!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Що не си пишеш с другия акаунт а си си направила нов?

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    Zaraki, оправи си заглавието поне де :Д.

заговори го сама? не е толкова трудно, просто отиваш, подмяташ едно "hey" и питаш някакъв въпрос, като след отговора се представяш. това е.
    +1
    По реакцията му ще разбереш дали му допадаш или не

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Що не си пишеш с другия акаунт а си си направила нов?
    Какво имаш предвид?!

Иначе ще пробвам в понеделник, да се надявам да се получи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си