- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пффф..
Значи скоро мисля да се пробвам със едно момиче.Харесвам я доста до сега не съм и показвал ,че имам някакъв интерес ,но мисля при първа възможност да и го покажа.Дори може да се каже ,че съм влюбен.Доста е красива , а аз не съм някакъв модел.Не съм и грозен де , ама не съм и някой красавец....Не я харесвам само заради това ,че е красива ,а заради характера и . Че ще е трудно , ще е трудно няма да се откажа лесно.Вижте какво съм наумил ами да и оставят един голям букет със рози и вътре да има послание от таен обожател , който ще я чака еди къде си..Т'ва оригинално ли е според вас?
Още един въпрос какво да направя със външния си вид?Поддържам се (спортист съм) , но не съм навътре много много с тия неща.Какви прически се харесват от днешните българки?
Еdit:Има и още нещо ,което мe притеснява не съм някакъв отворен(надут) , не се правя на интересен , по принцип съм и тихичък , и съм добър..Аз ли си въобразявам или повечето момичета харесват някакви отворковци дето са станали 16/17 годишни , а се държат като лапета..
Последно редактирано от NeverBack : 01-25-2012 на 22:41
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!