.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Звучи тъпо знам... ;д

Здравейте... Вчера с приятеля ми ... бяхме легнали на леглото му и си се целувахме и по едно време се опита да си пъхне ръката ... долу сещате се, и аз го спрях. Говорили сме с него относно това че за сега не искам да правим секс даже вечерта като ми звънна и той ми го каза че е наясно с това че все още не съм готова за това и т.н колкото и банално да звучи. Бяхме се разбрали без секс ... за сега други закачки глупости и т.н да .. но секс не. И ми намекна че следващия път пак щял да го направи. Но защо след като стана ясно че не искам "секс" ? Или може да го направи без да е нужен секс? Звучи страшно тъпо знам знам, сега сигурно и за години ще ме питате ... но съм напълно сериозна. Не съм тръгнала да го правя ... нямам такива намерения. Просто искам да разбера неговите. Един вид колкото и тъпо да звучи Защо му е да си "пъха" ръцете приположение е наясно с това че няма да му "пусна"??

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ъм... има палава ръчичка, орална любов и прочие без секс. Човекът може просто да иска да ти достави удоволствие без да те насилва за нищо.
    На колко си?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на supersonic0
    Щото иска нещо, което му се ще и на всеки един нормален човек. (освен ако не е малък) :д

На 15 съм, той на 18 : )

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Talking

е дай му няколко пръстчета да вкара, какъв е проблема? ще ти стане хубаво и ще ти се доправи секс
    Иначе и аз се чудя понякога защо момчетата допълнително си усложняват живота да са толкова близко и все пак да не могат да се осъществят докрай.. защо си го причиняват?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Можете да си доставяте удоволствие и без да се стига до вагинален секс. Както Сиси каза - ръчички, устички.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Град
    <3
    ee де
    момиче!
    От една ръчичка нищо няма да ти стане, даже сама ще си го поискаш после.
    И наистина... защо не искаш и от колко време сте с това момченце? И какво значи "искам да разбера намеренията му" ? Ти нямаш ли намерение да правите секс?

Едит: сега видях, че си на 15... ми хубу.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    А ти си против идеята той да ти прави орална любов?

Оо, моето момиче, идея си нямаш колко изпускаш. Ама хич.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Можете да си доставяте удоволствие и без да се стига до вагинален секс. Както Сиси каза - ръчички, устички.
    Мда. А и който го е страх от мечки да не ходи в гората. Извинявайте, ама ква е тая връзка без секс. На 18 години е, нормално е да му се прави, да иска и тн.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Мале, не е много по темата, но като ви гледам колко упорито убеждавате едно 15 годишно момиче, че едва ли не насила трябва да изживее първите си сексуални преживявания, защото видиш ли "приятеля и бил на 18 и как по дяволите ще го държи на сухо?!?!" или пък ако не му даде "да се порови малко долу" щяло да бъде най-големия пропуск в живота и. Не че нещо, ама след някоя и друга година си ви представям как тея неща ги говорите на 15 годишните си дъщери!

По темата: щом не си готова, и наистина не желаеш все още да се сблъскваш с тази част от човешкия живот, просто недей, ако приятеля ти е с теб не заради секса, а заради самата теб, ще те разбере и няма да прави опити въпреки отказа ти.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Ами има няколко варианта:
    1) иска да ти достави удоволствие
    2) иска да си достави удоволствие
    3) и двете..
    4) мисли, че ще ти хареса много и ще се съгласиш да правите секс

При всички положения, моето мнение е, че си малка за каквото и да било, което е повече от целувка )
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Когато си се хванала с 18 годишен не ти ли мина през акъла, че може да поиска нещо подобно от теб? Иначе това, което иска да направи той, е просто да ти достави удоволствие. И от колко време сте заедно?

Почти 4 месеца. А на него не му ли мина през акъла че се захваща с 15 годишна? На мен много неща ми минаха през акъла за които предварително говорихме,обсъдихме но пък от друга страна го разбирам на 18 е и е нормално да иска секс. Което пък не ме задължава да го направя. Както каза BigFakeSmile може би си е мислел че ако ми хареса едва ли не ще се съглася да правя секс с него. Наистина това много ме измъчва ... защото знам че и на него му е гадно но пък все още не искам да го правя и нямам намерение да го правя.

anonymous708973
    Guest
    Не си ли готова за секс, не си готова за връзка. Или поне за сериозна връзка, която включва повече от държане за ръчички и разговори по телефона.

Защо нападате така момичето? Какво, ако не си готов за секс нямаш право да бъдеш обичан и да обичаш? Какво означава "като не си готова за секс не си готова за връзка"?!
    Обяснихте и какво иска момчето от нея, оставете я намира. Чувствата не питат на колко години си или дали ти се е*е.
    Повечето пилите сол на главите на 14-15годишни момиченца започнали да правят секс, накъде отивало това общество и така нататък, обаче изведнъж започнахте да пеете друга песен.
    Последно редактирано от newannabell : 02-02-2012 на 18:34

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Според ме е важно дали ти ще си готова !..Който каквото и да ти каже , на-важно мспоред мен сои е ти да се чувстваш добре и да не ти е едва ли не ''гузно'' , че си направила нещо , за което си нямала желание!..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз пък не разбирам защо задължително трябва да му пуска сега. Да му пусне, когато е готова. Дотогава нищо не им пречи да се радват на различни ласки. Какво е лошото или гадното да си доставят удоволствие и без да преминават веднага натам? Правите от мухата слон. Въобще не мисля, че е седнал да я обарва с идеята да я насилва. Особено щом е наясно, че тя още не иска секс. Според мен, просто иска да я възбуди и да и достави някакво удоволствие. Вие го изкарахте мръсник, който се възползва от деца. Уоу.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

На 18, 20, 50 ще чака, няма къде да ходи. Дори да е за просто едното баране. То пък не е задължително всяка връзка да започва със секс! Особено връзката на малко момиче, набор 96, което очевидно все още не иска да си разтваря краката наляво-надясно.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Е не честно , хора вие какво направихте ?!..Едните я убеждават да пробва ,а другите монахиня ще я правят !..Стига бе , какво толкова се здавихте !..Тя накрая сама ще си вземе правилното решение !..
    Според мен един човек е готов , когато е готов !..Може да е 96 , но това не означава , че е прекалено малка или нещо такова , 16 ще прави..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Откога промениха значението на "той ще почака" на "тя ще става монахиня" ?

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мда. А и който го е страх от мечки да не ходи в гората. Извинявайте, ама ква е тая връзка без секс. На 18 години е, нормално е да му се прави, да иска и тн.
    Той е на 18 разбирам го на каква будала е да иска секс от 15 годишно момиче , което още незнае къде се намира ...
    Ако държи той на тебе и ти на него поговорете кажи му ,че още нямаш намерения ако не му отърва да си намери друга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си