.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Помощ!

Hybrid View

Помощ!

Здравейте! Преди да почнете да четете темата искам да кажа, че знам, че конкретно тя не е я за този раздел. Бях я постнала в "Любов", но не получих никакви отговори и се надявам тук, като по-разглежздан форум, някой да ми отговори! Таа от 7 месеца живея в Лондон. Наскоро забелязах момче в училището. Хвърляме си разни погледчета, той ме гледа, аз го гледам, всичко ок. Обаче не сме си говорили, нищо, само се гледаме. Той е с една година по-голям от мен. Искам да разбера дали ме харесва и дали погледите му са единственият признак за това!? Виждам го, че си говори и с други момичета, размотава се с тях, а с мен - нищо. Само ме гледа, някак си има интерес, но нищо не ми е казъл, никакво отношение не поддържаме?! Много го харесвам, супер яката усмивка, сини очи, момче мечта (поне според мен). Кажете ми какво да правя, как да го накарам да ме заговори, да разбера дали съм му интересна, дали ме харесва?!

П.П. - Моля без тъпи и излишни коментари!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да ти е хрумвало ,че тая уста освен за красота( и за други работи) се използва и за говорене. Не можем да ти дадем друг съвет ,освен - заговори го! Enough?
    ПС: Един не тъп коментар
    maDamn

Освен да чатите жив контакт с хората не може ли да осъществите за какво са ви устите !!!!!!!!!!!!!!

Има една представа изградена, че момчето трябва да върши цялата работа: да я заговаря, да и прави комплименти, да я забавлява, а тя да чака наготово. Отиди и го заговори, почни да го сваляш като ти харесва!

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Британец с хубава усмивка и сини очи. Охохохох
    Та.. иначе и аз ще ти кажа да идеш да го заговориш ти първа. Явно момчето е по-стеснително.. предполагам. Иди и го заприказвай. Бъди себе си. Дали той ще прояви по-голям интерес ще разбереш сама в последствие. Ако и ти си от по-стеснителните.. е тогава не знам. Ако наистина много го харесваш ще събереш смелост. Дори и да те отхвърли, поне ще знаеш със сигурност, а няма да се чудиш какво би било ако го беше заговорила. Аз ще ти стискам палци. Пиши на лично или в темата как е минало.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Както ти казаха преди мен ходи и го заговори! Нищо няма да загубиш, малко смелост и увереност ти трябват. Успех. ))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си