.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Изследвания

Здравейте,
    Сигурно въпроса е обсъждан многократно, но не успях да намеря темата.
    За което моля да ме извините.

Приятелката ми настоява да си направя изследвания. Как и къде трябва да протече? При личния лекар и той да ме препрати или отделно на частен ? Какъв трябва да е с урина или кръвен. Какво друго трябва да знам преди това или общо взето не трябва да знам те ще ми кажат Малко съм притеснителен не виждам от какво, но уролога трябва ли да го гледа и бара хах

Мерси,

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Изследванията за хив и спин са кръвни, но за другите не мога да ти дам информация.
    А тя толкова ли ти няма доверие, че те кара да се проверяваш? Нали все пак сте двойка?

Не идеята, е че тя имаше някво възпаление пиеше някакви лекарства, но сме го правили без няколко пъти. И се притеснява случайно да не ми го е лепнала преди да се излекува напълно, че да не й го върна.
    За тези болести не се притеснявам.

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Ами зависи на нея какво й е имало...
    I'm beautiful in my way....

А каквото и да е имало, като отида на изследването вероятно направление от личен лекар трябва да взема, ще изкара всичко ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Изследванията за хив и спин са кръвни, но за другите не мога да ти дам информация.
    А тя толкова ли ти няма доверие, че те кара да се проверяваш? Нали все пак сте двойка?
    Няма нищо общо с доверието това. Дори ако партньорът ти го е правил само с гума досега, пак може да има някаква инфекция в неговия си организъм.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Отиваш до личния лекар - взимаш направление за уролог. Питаш приятелката ти точно какво е имала. Отиваш на уролог и му казваш. Той ще те прати на изследвания. Предполагам ще са урина и кръв, но съм момиче и не съм запозната. В най-лошия вариант сигурно може да ти изследват спермата... Тъй като на момичетата изследват вагиналния секрет.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си