.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Red face Баща ми е против Facebook !

Здравейте аз съм момиче на 17 години и живея в чужбина (направих 17 години Янyaри месец). До някъде бих казала че имам стриктен баща които наистина гледа бъдещето ми да е добре но понякога е прекалено стриктен за някои неща (понякога дребни нещенца които много ме ядосват) и това никак не ми харесва.Та това ми е историята. Знам че доста от ние българите имаме Facebook също както и аз, но моя начин за ползване на Facebook е скришом (във Facebook влизам само когато съм сама и когато изляза от Facebooka трия интернет хронологията),понеже баща ми смята Facebook като сайт за запознанства но изобщо не е ставало въпрос за Facebook преди. Много бих искала да го обедя затова че искам да си направя регистрация и да ми разреши но не знам как и какво да му кажа. Повечето от приятелите ми които влизаха в skype сега влизат много по редовно във Facebook и ако не вляза във Facebook и да ги чакам в skype да влязат то много по рядко ще си пишим. Но сега нещата за които се чyдя в момента са дали сега да го питам или да изчакам да стана на 18 и дрyгото нещо за което се двуомя е за това какво точно да му кажа за да мога да го обeдя напълно. Много разчитам на вашите разумни съвети за това какво ще е най-добре според Вас да направя и как Вие бихте постъпили ако бяхте на мое място?
    Благодаря Ви за Вашето време да прочете споделеното от мен. До скоро!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Кажи му,че не ти трябва ,за да се запознаваш с разни момчета и просто така ти е най-удобно да се свързваш с приятелите си
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на xoxi
    Ще искаш разрешение от баща си за да можеш да влизаш в даден сайт? И си на 17?
    Аз нещо не мога да ти вляза в положението.
    Баща ти не е нито първия, нито последния, който е против фейсбук. Но не виждам това какво общо има с теб.
    Кажи му просто, че там по-лесно се свързваш с приятелите си и готово.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ще искаш разрешение от баща си за да можеш да влизаш в даден сайт? И си на 17?
    Аз нещо не мога да ти вляза в положението.
    Баща ти не е нито първия, нито последния, който е против фейсбук. Но не виждам това какво общо има с теб.
    Кажи му просто, че там по-лесно се свързваш с приятелите си и готово.
    Подкрепям

BuBy

какво още мога да му кажа освен това за приятелите? и също така да си изчакам ли пълнолетието (щото от една страна мисля че ще е добре да навърша пълнолетие щото тогава дето му се вика родителите нямат толкова голямо право над теб..незнам може до някъде да съм права за това)

Мега фен
    Град
    Earth...
    И като станеш на 18 какво? Пак живееш под техния покрив, пак ядеш тяхната храна, пак те ти купуват дрехите и тн. Нищо няма да се промени!

ПС: 18 не е някво магическо число за зрялост и самостоятелност!

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    И като станеш на 18 какво? Пак живееш под техния покрив, пак ядеш тяхната храна, пак те ти купуват дрехите и тн. Нищо няма да се промени!

ПС: 18 не е някво магическо число за зрялост и самостоятелност!

Мисълта ми е че няма да те третират като едно 12 или 14 годишно дете, няма да ти стоят на главата да гледат с кой какво си пишеш. А пък може да те питат с кой си пишеш и до там, няма да искат тонове и тонове информация в такъв смисъл.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Помни ми думата! Нищо няма да се промени като станеш на 18! Ама нищо!

Обясни му-не лъжи.....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Помни ми думата! Нищо няма да се промени като станеш на 18! Ама нищо!
    зъ пръв път подкрепям мнението ти! доживях!!
    та по темата– недей да го лъжеш...можеш например да му кажеш че имаш и да му предоставяш в началото сама шанса да ти гледа нещата и разни там други и да види че в действителност не правиш нищо лошо...кажи му че после само ти се кара за сметките на телефона, докато с Фейсбука ще си общуваш повече с тях без да харчиш по Глобул или Мтел...не знам друго какво...накарай ги по някакъв начин да ти се доверят!

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Единия ден си на 17, на другия на 18, но пак няма разлика.. Какво като си на 18?
    Сега по темата - поговорете сериозно и му кажи, че чрез Фейсбук искаш просто да се свързваш по-лесно с приятелите си, ако трябва му покажи и настройките за сигурност, etc.
    Покажи по някакъв начин, че могат да ти имат доверие.

Е добре де, ти нямаш ли лично пространство?! на 17 си !! стой си в ФБ.. той като ти влиза в стаята не чука ли тоя човечец ?! друга е работата, че повечето хора, когато има родител в стаята сменят ор desktop към my computer, докато не излезе досадника

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Като за начало му обясни на колко си години! Момиче, на 17г. трябва да си много по-самостоятелна. Какви са тези работи баща ти да не ти дава да влизаш в фейсбук?! Вече 10-годишните имат фейсбук. То се използва масово.. Просто му казваш, че той не може да те контролира и това е.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Като те гледам какви проблеми имаш, ми е ясно защо баща ти те вижда като 12 годишна...
    Аз използвам фейсбук, предимно за да общувам с приятелите си, с които по една или друга причина не мога да се виждам често.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на Chacho
    И в тийнпроблем ли влизаш скришом? Тука е дори по-пошло.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами ако бях на твое място ... Щях да му обясня,че не приятелите ми не влизат в скайп,а понякога имаш да им казваш нещо и единственият начин е Facebook и му кажи,че има начин да ограничаваш достъпът до личната ти информация и т.н ако не подейства ... Незнам

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    бахти роботите... без facebokluk не могат да живеят

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Като те гледам какви проблеми имаш, ми е ясно защо баща ти те вижда като 12 годишна...
    Аз използвам фейсбук, предимно за да общувам с приятелите си, с които по една или друга причина не мога да се виждам често.
    и защо мислиш че баща ми ме вижда като 12 годишна?

Мега фен Аватара на Chacho
    Според писаниците ти в другите теми. И аз не бих ти дал 17. Проблемът ти е по-дълбок от един Фейсбук, трябва да му спечелиш доверие и да си извоюваш самостоятелност.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Earth...
    И аз не бих казал че си на 17...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Що поне не позлваш Инкогнито Мод на браузъра? Не запазва Кукита, История нищо ;д (Ctrl + Shift + N за Google Chrome, Ctrl + Shift + P за Mozilla Firefox )
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Изияш татко си

Повече от фен
    има защо ....
    момиче

Супер фен

Smile

Според мен трябва да ми кажеш, че това е просто един лесен и бърз начин да се свържеш с приятелите си ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си