.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен
    Град
    Където няма други.

Бизнес,търсене на насока..

Здравейте,от скоро изявих желанието да започна да правя планове за собствен бизнес,и евентуално да започна такъв.
    Пари събирам от около 2 години,главно джобни или по празници,събраха се към 2 бона,сега търся почасова работа за комбиниране към даскало,и по натам евентуално в университет.Просто имам нужда от някакъв съвет,или насока,дори ако е някаква тъпа идея за бизнес,която да развия или да направя някаква алтернатива.Дотук съм стигнал главно с идеята за интернет търговия,или нещо свързано с мрежата,там има много пари,много хора,и до колкото знам е нужен съвсем малък начален капитал.Ако някой вече се занимава с такава дейност,или ако има някакъв опит в тази насока,да сподели,да помогне по някакъв начин.Просто нямам желанието цял живот да работя за заплатата,и събота и неделя вкъщи.Просто при този начин на живот,който много хора водят,са водили или им предстои да водят,няма въобще никакъв шанс за каквото и да било духовно или просто ментално развития,само бачкаш спиш ядеш.Не ми се става робот на 30-35 години.Всякакъв съвет е добре дошъл,благодаря ви предварително.
    a3

.: machoka :.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Аз имам страхотна идея, но няма да я споделя.

Голям фен Аватара на toad
    То всички имаме идеи , но за жалост повечето от нас си оставаме само с идеите.

По темата - kpd.bg , predpriemach.com , разгледай ги.

С 2-3 бона не виждам какво можеш да направиш , всеки с няколко хилки ако си оправяше живота по начина , който си описал то всеки щеше да си е шеф и да си свирка . Относно интернет търговията - не възлагай големи надежди . Това предимно , ако имаш вече магазин или мрежа от магазини и предоставяш услуга за онлайн пазаруване . Другото са кокошкарски работи .

Мега фен Аватара на Chacho
    Условията в момента не са благоприятни за дребния бизнес. Събери си за университет, изучи се, хвани се на добра работа и като поспестиш от заплати, можеш да се захванеш с нещо. 2 бона са много малко пари.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Условията в момента не са благоприятни за дребния бизнес. Събери си за университет, изучи се, хвани се на добра работа и като поспестиш от заплати, можеш да се захванеш с нещо. 2 бона са много малко пари.
    Мхм.

Плюс това за успешен бизнес се изискват нюх и познания. Поживей, обогати знанията си, доразвий (конкретизирай) идеята си и след това търси начини за осъществяването й.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Град
    Earth...
    Началото на 1 бизнес е самата идея! Ако я нямаш просто се спри до тука!!! 2к са си нищо, особено за начален капитал.

Да имаш собствен бизнес не е въобще толкова лесно както си го представяш! Можеш да казваш "знам", но повярвай ми като човек който има опит с тези неща. Не знаеш!!!

ПС: на колко си?

Здрасти. Виждам, че искаш да започнеш собствен бизнес. Аз вече започнах своя със същите средства с които ти си събрал. Можеш да разгледаш сайта ми(мисля, че трябва да ти го изпратя на лични съобщения, тъй като се нарушават правилата на форума) и ако си заинтересован може да звъннеш или да пишеш. Телефона ми е 0898 456 453 Александър се казвам.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    В момента можеш да регистрираш фирма и с 5лв. начален капитал.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    В момента можеш да регистрираш фирма и с 5лв. начален капитал.
    Регистрацията е най-малката подробност. Нашият герой въобще няма идея какъв бизнес иска да започва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си