.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бих казала, че съм доста отдаден човек, но това описание ми звучи по-скоро като плашеща, нездравословна и идеализираща мания по някого, отколкото като истинска любов.
    разбира се, че е такава. по Фром;
    но пък кой може да отрече, че човечеството е болно? какво лошо в това двама души да се лекуват един-друг, без никой да губи/страда. за мен е ок, докато има баланс в пазарните отношения;

Повече от фен
    има само във филмите хахах
    момиче

Banned Супер фен
    Не се реализирам чрез връзките си и не искам партньор, който да действа и мисли по този начин.
    Не ми харесва излшно да се драматизира и усложнява положението.
    Според мен такава любов не е любов, а болно желание за разнообразяване и внасяне на цвят в нечий сив и празен живот.
    Хора с болно желание да страдат и да имат проблеми, за да се чувстват живи...
    Не казвам, че има напълно хармонична двойка обичащи се, която да няма проблеми, но идеята да гледаш на любовта, като на болка, мъка и страдание, което ще търпиш цял живот и в чието име ще живееш е извратена.
    Такава любов лесно се създава между две празни и безсмислени личности, като оправдание за съществуването им и запълване на години.
    Е, на екрана, разбира се, изглежда много по-вълшебно, романтично и редно.

Всеки явно си има собствена представа за истинска любов, защото "всепоглъщаща любов - отдадена, опиваща, разпиляване, обсесия, идея фикс, за висш егоизъм, садо-мазохизъм, осмисляне на живота с присъствието на другия, пълно посвещение, потъване, мания до самозбрава." това според мен е ужасно стряскащо.
    Любовта по филмите може и да съществува, все пак всеки търси нещо като "идеал" (идеал не означава, че индивида трябва да е дразнещ романтик с плашещо влюбен поглед или нещо подобно), който може и да се срещне някъде, все пак живота е като филмите, всички играем своите роли. Аз лично не слагам любовта на първо място, нямам голяма нужда от нея.
    След като прочетох коментарите по горе, ще кажа само, че любовта няма нищо общо с пазарните отношения (ако имаше, единия щеше да получава точно толкова, колкото му се предлага), иначе ще е много скучна и кратка любов, ако съществува :д .
    Последно редактирано от extreme16 : 02-03-2012 на 07:05
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Повече от фен Аватара на alleyy
    Аз вярвам , че съществува такава любов !

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Няма такова животно.
    Толкова вярно. ;p

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си