- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момичетата
искам да ви попитам не ви ли става неудобно когато сте влажна прекалено много? все едно гащичките ви да са прогизнали?!разбирам че е нормално да се възбудиш и да се подмокриш, но понякога просто става прекалено!а и някакви съвети , да не се подмокрям прекалeно?да го предотвратявам по някакъв начин ,не напълно ами да го понамаля?
Няма причина да ми е неудобно или неприятно.
Защо ти е да го намаляваш? Какво точно ти пречи?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Това е нещо напълно нормално, но ако ти е толкова неудобно от мокрото чувство пробвай с ежедневни превръзки![]()
Хм, при секс и аз понякога ставам мнооого влажна, ама никога никой не се е оплакал. Дълго време ми е било странно и на мене, после му теглих майната. Бившият ми приятел го приемаше като комплимент "Много ми харесва, че те въжбуждам толкова много"
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пф, най-редовно ми се случва, понякога дори без да съм възбудена или да си мисля за това. Или поне си мисля, че не си мисля. :Д
Няма как да го промениш.
Да ме притеснява?! Не , в никакъв случай!
maDamn
Е, какво ще ти е неудобно .. нали го правиш с приятелят ти. Той би трябвало да го приеме за комплимент дори, да![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Като те притеснява ежедневна превръзка и си готова. А и е много по-хигиенично, горещо ги препоръчвам на всички.![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Нещо съвсем нормално - не виждам повод за притеснениеИ както казаха по-горе - ежедневните превръзки са едно добро разрешение на проблема
![]()
Защо трябва да го предотвратяваш .... едно че е в твой плюс и друго знаеш ли колко жени искат да са на твое място, а и това за превразката наистина е добро разрешение на проблема.![]()