.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Фен

Cool

За да не бъдеш нараняван, еби и бягай

Да предаде ме ,защото ме излъга когато я попитах дали има нещо с него тя ме убеждаваше ,че няма !! Каза ми ,че иска да бъде сама а при първа възможност тръгна с първия ,които и обърна внимание.Тя беше никоя докато не тръгна с мен,порастна и много работата и после ме остави и започна да се прави на интересна.Правеше всичко за да ми е гадно да ги виждам заедно постоянно , идваше нарочно в моя квартал с него и т.н .. Не я искам не искам да бъда с нея ,но не мога да спра да мисля за нея ..

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от No Name90 Виж мнението
    Еми не знам аз няма да й звънна защото при мен има едно правило. ЕГОТО МИ Е ПРЕДИ ВСИЧКО! И няма да се унижа да я търся или нещо такова просто не мога да разбера причината поради,която се чувствам така и мисля често за нея.Знам,че е с друг и доколкото знам е щастлива с него,но просто има нещо ,което ме измъчва.
    Цитирай Първоначално написано от No Name90 Виж мнението
    Да предаде ме ,защото ме излъга когато я попитах дали има нещо с него тя ме убеждаваше ,че няма !! Каза ми ,че иска да бъде сама а при първа възможност тръгна с първия ,които и обърна внимание.Тя беше никоя докато не тръгна с мен,порастна и много работата и после ме остави и започна да се прави на интересна.Правеше всичко за да ми е гадно да ги виждам заедно постоянно , идваше нарочно в моя квартал с него и т.н .. Не я искам не искам да бъда с нея ,но не мога да спра да мисля за нея ..
    Егото? Пренареди си приоритетите, защото ще имаш проблеми с това ЕГО дето е на първо място. И не само във връзките си. Представи си, че тя е чакала да се свържеш с нея, за да изгладите нещата? Цял живот ще се чудиш "Ами ако...?". Няма по-гадно от това да се чудиш за нещо, което не си направил. И заради какво? Заради ЕГО?

Факта, че не можеш да спреш да мислиш за нея показва, че не си безразличен все още и е трябвало да направиш нещо ако си я искал обратно. А факта, че тя ти навира новата си връзка в лицето, показва, че и тя не те е забравила и иска да докаже пред себе си как може да е щастлива и без теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си