- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми става?
За да не бъдеш нараняван, еби и бягай
Да предаде ме ,защото ме излъга когато я попитах дали има нещо с него тя ме убеждаваше ,че няма !! Каза ми ,че иска да бъде сама а при първа възможност тръгна с първия ,които и обърна внимание.Тя беше никоя докато не тръгна с мен,порастна и много работата и после ме остави и започна да се прави на интересна.Правеше всичко за да ми е гадно да ги виждам заедно постоянно , идваше нарочно в моя квартал с него и т.н .. Не я искам не искам да бъда с нея ,но не мога да спра да мисля за нея ..
Егото? Пренареди си приоритетите, защото ще имаш проблеми с това ЕГО дето е на първо място. И не само във връзките си. Представи си, че тя е чакала да се свържеш с нея, за да изгладите нещата? Цял живот ще се чудиш "Ами ако...?". Няма по-гадно от това да се чудиш за нещо, което не си направил. И заради какво? Заради ЕГО?
Факта, че не можеш да спреш да мислиш за нея показва, че не си безразличен все още и е трябвало да направиш нещо ако си я искал обратно. А факта, че тя ти навира новата си връзка в лицето, показва, че и тя не те е забравила и иска да докаже пред себе си как може да е щастлива и без теб.