- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде е границата ви в експериментирането?
Какво бихте си позволили да пробвате в секса и смятате, че ще ви хареса и кое е вече прекалено? Ама дайте примери - анален, double penetration, хардкор завързвания, запушване на устата с някакви накрайници, анални топчета, секс на обществени места и прочее.
Пишете си и пола. Мисля, че е от значение.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Момиче съм , бих пробвала анален , бих пробвала и съвсем лека форма на BDSM , но това с DP и да си вреш по дупките всякакви предмети,които не са предназначени за там , с всякакви форми - не мерсиСекс на обществено място , не го изключвам
![]()
maDamn
Според мен най-важното е да си с точния човек.
Всичко друго се получава от само себе си...
Няма нищо лошо в експериментирането, в пробването на нещо ново.
За някои, например, е табу аналният секс или сексът на обществени места, за друг - нещо нормално...
А за мен точно тези неща, правят сексът всеки път различен и горещ.
Границата всеки сам си я преценя.. на мен ми идва малко в повече идеята за транссексуалните..
Има и други неща, но в момента се сещам за това... ахах
А, да, и пикаенето.. ахха..
Границата ми (освен извращенията тип скатове, писинги и прочие естествено) са ми тройките. На това не бих се навила. Аналния не ми е фетиш (и на него също), но на това бих се навила някога, ако ни се прище. Секса на публични места, връзването, запушването на устата, играенето на роли и прочие отдавна ги правим редовно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Амии всеки си има някакви граници. Анален съм правила, секс на публично място също е готино, лек BDSM бих пробвала, тройка също и ДП много бих искала някой ден, но с подходящ човек. Иначе примерно писинг, фистинг... това не е за мен...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За всякакви играчки (белезници, топчета, броеници, вибратори етц) съм, завръзвания, роли (но подозирам, че ще се спукам от смях :Д), анален секс, ако преценя, че е достатъчно внимателен, обществени места - с голям кеф.
Тройка с моя не бих правила - нито с друг мъж, нито с друга жена. Това е тотално прецакване на връзката, нещата абсолютно никога няма да са същите, след като аз съм видяла да чука друга пред очите ми или той е видял как някой чука мен. Просто няма как да не ни се обадят собственическите инстинкти. Ако ми се прииска един ден, ще е с двама непознати, независимо от пола.
Скатове, писинг, фистинг, прочее идиотизми - не, благодаря.
Колкото до DP - интересно ми е като усещане какво би било с два ъъъ.. реални члена, но подозирам, че няма да е нищо особено и ще е по-скоро странно некомфортно и некоординиране, отколкото възбуждащо.
Последно редактирано от portokalka1994 : 12-25-2011 на 00:23
BDSM - виж в уикипедия. Накратко казано, представлява изключително груб секс, при който единият партньор играе ролята на доминантен, другият - на подчинен. Обичайни са връзвания, обиди, причиняване на силна болка и т.н.
фистинг - от англ. fist - юмрук. Вкарване на юмрук във вагината или ануса.
писинг - партньорките уринират един върху друг.
скат - партньорите акат един върху друг.
double или triple anal - 2 или 3 пениса в едно и също дупе (сиреч, твоето).
анилингус - лизане на ануса.
The only limit is imagination
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Бих пробвала да ми запушат устата, анален секс, всякакви завързвания и т.н
Някой може ли да ме светне какво е скат?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
В сексуалния акт се включват...хм, изпражнения. 2 girls 1 cup е пример за скат.
Като цяло съм отворена към почти всякакви сексуални експерименти, с изключение на екстремните скат, писинг и т.н. За анален секс съм навита, стига да имам достатъчно доверие на човека, с когото го правя и да знам, че ще бъде внимателен. Много искам да включа играчки, но повечето мъже се комплексират от идеята, което не разбирам особено. ДП е интересно като фантазия, но не мисля, че някога ще ми се случи в реалния живот. БДСМ много ме привлича като идея, но трябва да е с някой, който е наистина доминантен и то не само в леглото. Доминантен като характер, човек, с когото да се чувствам дребна и подвластна на самия него. Запушванията на устата не ме кефят обаче. Роулплеят също не ме кефи, въобще не ми е възбуждащо. Сексът на обществени места също е яко като идея, но още не се чувствам готова.
Последно редактирано от ThroughStruggle : 12-22-2011 на 23:13
Определено казвам мотивиращо "НЕ" на скат, писинг и техните производни. Прекалено голям застъпник на личната хигиена съм, за да си позволя подобни мизерии. BDSM бих пробвал само в soft вариант. Игрите на роли, играчки и т.н. ме кефят, относно груповите изпълнения съм 50/50 - зависи в кви отношения съм с жената/жените и от конкретната ситуация. И аз не подкрепям тройките, когато 2ма от участниците са обвързани. Аналния секс би бил добро разнообразие от време на време, но е нужна предварителна подготовка и висока лична хигиена. Връзване, footfetish също са нелоша алтернатива.
Като цяло това какво ще ми хрумне и какво ще осъществя зависи от човека, с когото съм и дали ще успее да ме провокира по подходящ начин.
Мъж съм.
Welcome to the Jungle...
Стига да няма пишкане и акане, ще се навия на почти всичко![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Всичко зависи от разкрепостеността на човек и може би моментното му настроение, за мен няма забранени неща, отворен съм да експериментирам всичко, но неща като "скат" и "писинг" ме ОТВРЪщАВАТ! За нищо на света не бих участвал в подобни мероприятия. Сексът на обществени места ми допада![]()
Аз бих пробвала анален и секс на обществени места. Честно казано последното ми допада най-многоЗа тройка едва ли бих се навила някога.
П.С. момиче съм
Интересно ми е Александра какво ще каже. Сигурно вече не са останали граници за прекосяване.(не го казвам с лошо)