Ами значи, с това момче се познаваме от 2 години, и в началото имах нещо с него. С времето си останахме "приятели", въпреки, че винаги е имало тръпка м/у нас.. и миналата година по това време, аз изпитвах някакви чувства към момчето, с което съм в момента, както и той към мен... и можеше да сме заедно, но това другото момче, дойде при мен и ми каза неща от рода "Виж, не мога да приема, че не аз ще съм с теб, а той - най-добрият ми приятел.. Знаеш, че винаги съм те обичал.." и т.н.. И аз глупачката се върнах при него, като всичко беше приказка .. абе всяко чудо за 3 дни, ама този път буквално.. тъ те и тогава са се скарали.. и в крайна сметка седмица по-късно аз не поддържах контакт с никой от тях.. И няколко месеца по-късно видях, че моя приятел е на линия и супер разлигавена му писах и от там всичко се почна от начало.. (обаче аз миналата година по това време не му вярвах, защото той се водеше "плейбой"...абе не исках да бъда наранена.. ) и месец след това, ние бяхме заедно и от там те двамата се изпокараха - пак заради мен.. !