- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сложно и неприятно...
Честно казано, не е постъпила правилно майка ти. Била си малка да, няма как да вземеш решение и да застанеш зад него. И мойта майка сега си има приятел, но аз съм и казала, че никога няма да му кажа "татко", но при мене е по-различно. Твоя баща е жив, може да се виждаш с него и т.н. По принцип децата като са на разведени родителите, и когато идва нов човек, свикват да му викат "татко". Просто си била малка, не мисля, че сега би му викала така, каквото и да е направил за теб. Ако се отучиш от навика да му викаш "татко", ще има проблеми с майка ти, все пак той живее с вас. Но не е пък хубаво да се караш с истинският си баща, при положение, че и рядко го виждаш и така нататък. Според мен говори с истинският си баща, колкото и да не го приема, просто преди време е настъпил един нов период в живота си, и той трябва да го приеме. пък и ти не се отричаш от него.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"