.
Затворена тема
Страница 12 от 12 ПървиПърви ... 289101112
Резултати от 276 до 300 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Hybrid View

Супер фен Аватара на HolyShit
    Да,това казвам и аз http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...B8%D0%BA%D0%B0 И допълвам,че не ме интересува и остава грешно за мен.

Еййййй, чак щом той бил казал, споко. То бива заяждане, ама чак пък толкова...
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Реторика или риторика (формите са дублети, тоест еднакво правилни) е умението, дарбата или изкуството да се говори добре, още това е науката, която се занимава с изучаването на умението за убедително и умело говорене пред публика. Понякога като синоним се използва и красноречие.
    Дъ фак , не ме грее кой , в кое училище учи или не, това СА ДУБЛЕТНИ ФОРМИ! Стига със заяждането , тук не говорим гръцки , италиански или мандарин , в България живеем, щом в правописния речник пише ,че са дублетни , значи СА!
    maDamn

Ммм... една дума - какво спамене! Оставете ХолиШит. Като го гледам той е най-активния участник в тая тема. Отгоре на всичкото демонстрира невероятни възможности. Той си е жив речник - дали правописен, дали гръцко-български - все го бива! Можем само да му се възхищаваме!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kikki Виж мнението
    Ммм... една дума - какво спамене! Оставете ХолиШит. Като го гледам той е най-активния участник в тая тема. Отгоре на всичкото демонстрира невероятни възможности. Той си е жив речник - дали правописен, дали гръцко-български - все го бива! Можем само да му се възхищаваме!
    поклон до замята...3 пъти!!

Аз съм учил в университет от аршина на Харвард.

Влизането не е проблем стига да си умен и вашите да имат пари (както за такси, така и за скъпи уроци и т.н.).

Не знам защо половината пикли тук реват, понеже не могат да си го позволят или не са достатъчно добри, за да влязат в такъв университет.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Govnyo Виж мнението
    Аз съм учил в университет от аршина на Харвард.

Влизането не е проблем стига да си умен и вашите да имат пари (както за такси, така и за скъпи уроци и т.н.).

Не знам защо половината пикли тук реват, понеже не могат да си го позволят или не са достатъчно добри, за да влязат в такъв университет.
    Я сега кажи на нас по-простите къде работиш, какво работиш и какви пари взимаш след този велик университет

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Я сега кажи на нас по-простите къде работиш, какво работиш и какви пари взимаш след този велик университет
    Работя като юрист, в адвокатска кантора. Взимам прилична сума пари, както и 90 процента от младите юристи, завършили университета, който аз съм завършил.

anonymous708973
    Guest
    Само не разбрах за чий му скочи така...

И аз смятам, че ще успее и ще я вземат! С желание всичко се постига!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_girl963 Виж мнението
    И аз смятам, че ще успее и ще я вземат! С желание всичко се постига!
    Да само че твоят отговор има причина...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз само искам да вметна,че повечето от вас са изключително прости,способни да заформят селски спор от абсолютно всичко.Така и не дадохте в крайна сметка информацията,която търсеше момичето,но поне си дадохте уроци по правопис и куп житейски философии.Да живее българското!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Пиши ми на ЛС какво точно те интересува за Харвард, защото нямам нерви да изчета цялата тема с глупости...

Мога да ти помогна от личен опит с инфо за изпити, срокове, документи, есета и т.н.

Първо метни едно око тук, за да не ти казвам неща, които ги пише - http://www.admissions.college.harvar...ply/index.html

ПС: 10ти клас е точно времето, в което трябва да започнеш да се готвиш, ако искаш реални шансове...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    О пф...
    Изчетох глупостите...
    Всички (!), които си позволиха да обърнат темата на селски мегдан (включително и възгорделите се българи в чужбина), да се считат с последно предупреждение. Няма да изреждам никове - те си знаят кои са.

Темата се заключва.
    И не ми цитирайте правилника - на мен ми е пределно ясен и аз решавам, че тук има поредното избиване на комплекси във формата на флууд. Точка.

Лек ден.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    44udq se dali izbo6to znaetet kakvo e Harvard?
    Магазин за обувки!?

Не го приемай лично,но мислиш ли,че тези,които са влезли в Харвард са стояли в някакви форуми и sa pisali takaQ???
    Както казаха горе има деца,които от 11-12 годишни се подготвят а ти 11 клас тепърва....Не че хейтвам,но мисля че тая тема е просто да се изфукаш,че имаш пари,говориш няколко езика и т.н...
    Момче!
    МАРАТОНКОВКА РЛЗ!!!

Please excuse me i don't want to be rude but tonight i'm f***in you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си