- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
Да,това казвам и аз http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...B8%D0%BA%D0%B0 И допълвам,че не ме интересува и остава грешно за мен.
Еййййй, чак щом той бил казал, споко. То бива заяждане, ама чак пък толкова...
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Реторика или риторика (формите са дублети, тоест еднакво правилни) е умението, дарбата или изкуството да се говори добре, още това е науката, която се занимава с изучаването на умението за убедително и умело говорене пред публика. Понякога като синоним се използва и красноречие.
Дъ фак , не ме грее кой , в кое училище учи или не, това СА ДУБЛЕТНИ ФОРМИ! Стига със заяждането , тук не говорим гръцки , италиански или мандарин , в България живеем, щом в правописния речник пише ,че са дублетни , значи СА!
maDamn
Ммм... една дума - какво спамене! Оставете ХолиШит. Като го гледам той е най-активния участник в тая тема. Отгоре на всичкото демонстрира невероятни възможности. Той си е жив речник - дали правописен, дали гръцко-български - все го бива! Можем само да му се възхищаваме!
Аз съм учил в университет от аршина на Харвард.
Влизането не е проблем стига да си умен и вашите да имат пари (както за такси, така и за скъпи уроци и т.н.).
Не знам защо половината пикли тук реват, понеже не могат да си го позволят или не са достатъчно добри, за да влязат в такъв университет.
Само не разбрах за чий му скочи така...
И аз смятам, че ще успее и ще я вземат! С желание всичко се постига!![]()
Аз само искам да вметна,че повечето от вас са изключително прости,способни да заформят селски спор от абсолютно всичко.Така и не дадохте в крайна сметка информацията,която търсеше момичето,но поне си дадохте уроци по правопис и куп житейски философии.Да живее българското!
Пиши ми на ЛС какво точно те интересува за Харвард, защото нямам нерви да изчета цялата тема с глупости...
Мога да ти помогна от личен опит с инфо за изпити, срокове, документи, есета и т.н.
Първо метни едно око тук, за да не ти казвам неща, които ги пише - http://www.admissions.college.harvar...ply/index.html
ПС: 10ти клас е точно времето, в което трябва да започнеш да се готвиш, ако искаш реални шансове...![]()
О пф...
Изчетох глупостите...
Всички (!), които си позволиха да обърнат темата на селски мегдан (включително и възгорделите се българи в чужбина), да се считат с последно предупреждение. Няма да изреждам никове - те си знаят кои са.
Темата се заключва.
И не ми цитирайте правилника - на мен ми е пределно ясен и аз решавам, че тук има поредното избиване на комплекси във формата на флууд. Точка.
Лек ден.
Не го приемай лично,но мислиш ли,че тези,които са влезли в Харвард са стояли в някакви форуми и sa pisali takaQ???
Както казаха горе има деца,които от 11-12 годишни се подготвят а ти 11 клас тепърва....Не че хейтвам,но мисля че тая тема е просто да се изфукаш,че имаш пари,говориш няколко езика и т.н...
Момче!
МАРАТОНКОВКА РЛЗ!!!
Please excuse me i don't want to be rude but tonight i'm f***in you