.
Затворена тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 305 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_girl963 Виж мнението
    И аз смятам, че ще успее и ще я вземат! С желание всичко се постига!
    Да само че твоят отговор има причина...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз само искам да вметна,че повечето от вас са изключително прости,способни да заформят селски спор от абсолютно всичко.Така и не дадохте в крайна сметка информацията,която търсеше момичето,но поне си дадохте уроци по правопис и куп житейски философии.Да живее българското!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Пиши ми на ЛС какво точно те интересува за Харвард, защото нямам нерви да изчета цялата тема с глупости...

Мога да ти помогна от личен опит с инфо за изпити, срокове, документи, есета и т.н.

Първо метни едно око тук, за да не ти казвам неща, които ги пише - http://www.admissions.college.harvar...ply/index.html

ПС: 10ти клас е точно времето, в което трябва да започнеш да се готвиш, ако искаш реални шансове...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Я сега кажи на нас по-простите къде работиш, какво работиш и какви пари взимаш след този велик университет
    Работя като юрист, в адвокатска кантора. Взимам прилична сума пари, както и 90 процента от младите юристи, завършили университета, който аз съм завършил.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    О пф...
    Изчетох глупостите...
    Всички (!), които си позволиха да обърнат темата на селски мегдан (включително и възгорделите се българи в чужбина), да се считат с последно предупреждение. Няма да изреждам никове - те си знаят кои са.

Темата се заключва.
    И не ми цитирайте правилника - на мен ми е пределно ясен и аз решавам, че тук има поредното избиване на комплекси във формата на флууд. Точка.

Лек ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си