- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
Аз само искам да вметна,че повечето от вас са изключително прости,способни да заформят селски спор от абсолютно всичко.Така и не дадохте в крайна сметка информацията,която търсеше момичето,но поне си дадохте уроци по правопис и куп житейски философии.Да живее българското!
Пиши ми на ЛС какво точно те интересува за Харвард, защото нямам нерви да изчета цялата тема с глупости...
Мога да ти помогна от личен опит с инфо за изпити, срокове, документи, есета и т.н.
Първо метни едно око тук, за да не ти казвам неща, които ги пише - http://www.admissions.college.harvar...ply/index.html
ПС: 10ти клас е точно времето, в което трябва да започнеш да се готвиш, ако искаш реални шансове...![]()
О пф...
Изчетох глупостите...
Всички (!), които си позволиха да обърнат темата на селски мегдан (включително и възгорделите се българи в чужбина), да се считат с последно предупреждение. Няма да изреждам никове - те си знаят кои са.
Темата се заключва.
И не ми цитирайте правилника - на мен ми е пределно ясен и аз решавам, че тук има поредното избиване на комплекси във формата на флууд. Точка.
Лек ден.