.
Затворена тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Earth...
    Watergirlblue, я ми обесни какво е това нещо САТ, че аз за пръв път го чувам и видиш ли някой от нас също искат да научат нещо по този въпрос.

Голям фен
    SAT е приемен изпит за колежи и университети, в САЩ...състои се от три части: математика, критическо четене и творческо писане като се използва единствено английски език...Сат 1 е по-разпростанен, Сат 2 не е задължителен..

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    SAT е приемен изпит за колежи и университети, в САЩ...състои се от три части: математика, критическо четене и творческо писане като се използва единствено английски език...Сат 1 е по-разпростанен, Сат 2 не е задължителен..
    Адски зле.До сега таех поне малки надежди да се справиш..Логическото ти мислене е на отрицателно.Недей се мъчи момиче,пак ти го казвам.Ще си го спомняш някога ;;

Да питаш тук за Харвард никак не те приближава по - близо. Тук, дори и за по - елитните български университети, не се говори със сериозен маниер (предимно). Не очаквай, както вече казаха, да влязат хора с пряк опит и да те съветват. Начинът, по който трябва да търсиш, каквото и да било, свързано с това, е далеч от рамките на един форум за тийнейджъри. . Не знам до колко си амбицирана извън един форум и няма да се хващам за правописа, никнейма ти, всичките ":ддд", които използваш, това, че не ти "пукало" какво мислят за теб, както вече 4 страници се случва. По - скоро проблемът ти, преди всичко друго, е наистина, че търсиш на грешното място. A little knowledge is a dangerous thing, както казва Pope.

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Адски зле.До сега таех поне малки надежди да се справиш..Логическото ти мислене е на отрицателно.Недей се мъчи момиче,пак ти го казвам.Ще си го спомняш някога ;;
    Ти пък не давай акъл на човек ,който има мечти....

Мега фен
    Град
    Earth...
    Граматически правелно ли е water girl blue на английски?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Хаха, Nakadah те започна.

Въпроса му за САТ беше ирония. Той е напълно наясно с всичко това.

И да, nickname-ът ти не е грамaтически правилен.

Голям фен
    за разлика от глупавия му въпрос моя отговор си е точен..:ддд..и да "ме е почнал" не ми пука, щото ако наистина както си мислите не ми пукаше за Харвард щях отдавна да не отговарям...но като вас под път и над път и то...в края на краищата се свиква...а за тези които не са наясно, а очевидно много ги интересува ще кажа че никнеймът ми не трябва да значи синьото морско момиче, ами е съставен от 2 думи: морско момиче и второто име на Ана Блу (по ограничеността ви съдя че едва ли знаете коя е тя)...тъй като за никнейма не е позволено да се използват точки или долна черта го слях...така че моят никнейм няма нищо грешно , стига да се разчете вярно, което изобщо не очаквам от вас...сега като не се получи с това трябва да измислите друго заяждане...

Град
    София, България
    И коя е Анна Blue?

Град
    София, България
    Аз не се заяждам.. И все пак не може да очакваш ние да разчетем мислите ти.

И пак повтарям - успех. Пиши ми като влезеш в Харвард

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аз не се заяждам.. И все пак не може да очакваш ние да разчетем мислите ти.

И пак повтарям - успех. Пиши ми като влезеш в Харвард
    Тя пита някой ,който е влезнал в Харвард и който поне мъничко знае нещо.....Ама като знаеш нищо не се бъркай!

Сестрата на приятелят ми учи в Принстън, но ще завърши докторанската си степен в Харвард. Мога да ти кажа това, което той ми е казвал. Сестра му издава две книги с есета още в 10 клас. Ходи по олимпиади и се занимава с физика. И сега учи това. Занимавала се е с много състезания и с много извънкласни работи. В момента в Принстън учи по 15 часа на ден, за да може да си изкара изпитите с отлични оценки. Отделно в университета се занимава с лабораторна работа и не спира да учи все повече и повече нови неща. Когато е кандидатствала е подавала документи и в Йеил, Бостънският университет и другите по-престижни. Та мисълта ми е: ако поискаш може да влезеш, ама след това много бързо може да отпаднеш. В момента това момиче се бори да завърши колкото се може с по-добри оценки и да се занимава с колкото се може повече лабораторна работа, защото конкуренцията е много. Не е нужно само да искаш да влезеш в Харвард, по-важно е да правиш нещо по въпроса. И не забравях, че трябва да имаш мнохо добро ниво на английски.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Цитирай Първоначално написано от ivyy Виж мнението
    Сестрата на приятелят ми учи в Принстън, но ще завърши докторанската си степен в Харвард. Мога да ти кажа това, което той ми е казвал. Сестра му издава две книги с есета още в 10 клас. Ходи по олимпиади и се занимава с физика. И сега учи това. Занимавала се е с много състезания и с много извънкласни работи. В момента в Принстън учи по 15 часа на ден, за да може да си изкара изпитите с отлични оценки. Отделно в университета се занимава с лабораторна работа и не спира да учи все повече и повече нови неща. Когато е кандидатствала е подавала документи и в Йеил, Бостънският университет и другите по-престижни. Та мисълта ми е: ако поискаш може да влезеш, ама след това много бързо може да отпаднеш. В момента това момиче се бори да завърши колкото се може с по-добри оценки и да се занимава с колкото се може повече лабораторна работа, защото конкуренцията е много. Не е нужно само да искаш да влезеш в Харвард, по-важно е да правиш нещо по въпроса. И не забравях, че трябва да имаш мнохо добро ниво на английски.
    Как й уби мечтите ? ..

Град
    София, България
    Ако е някоя музикална личност си е направо за смях

Не можеш да наречеш даден човек ограничен само, защото има различен вкус в музиката, и въобще не е чувал/а за тази Anna Blue.

А ти знаеш ли английски и на какво ниво ?

Това какво значение би трябвало да има?

Град
    София, България
    http://prikachi.com/images.php?images/591/4332591C.jpg

Това е прехвалената г-ца. Ама по нищо не се различаваш от кифлите. И въобще не приличаш на сериозна ученичка, смятаща да кандидатства в Харвард.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/591/4332591C.jpg

Това е прехвалената г-ца. Ама по нищо не се различаваш от кифлите. И въобще не приличаш на сериозна ученичка, смятаща да кандидатства в Харвард.
    ако хората искаха да гледат мои снимки щяха да си намерят...ако твоята представа за отличниците е да са с очила големи колкото лупи за мен не е така...

HolyShit - http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%82%D0%B0%D1%8F
    Когато упреквате някого за правописа му, първо проверете своя. Не искам да обидя никого, но е изключително грозно да се заяждате така. Момичето има мечта - реална, нереална, не определяте нито вие, нито аз. Явно е, че е задала въпроса си на грешното място, че не е запозната с приемните изпити и пр. Начинът по който изказвате мнението си е толкова грозен и дори не ви приляга. Когато децата ви имат мечти, толкова грубо ли ще ги обезкуражите? Едва ли.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff Виж мнението
    Когато упреквате някого за правописа му, първо проверете своя. Не искам да обидя никого, но е изключително грозно да се заяждате така. Момичето има мечта - реална, нереална, не определяте нито вие, нито аз. Явно е, че е задала въпроса си на грешното място, че не е запозната с приемните изпити и пр. Начинът по който изказвате мнението си е толкова грозен и дори не ви приляга. Когато децата ви имат мечти, толкова грубо ли ще ги обезкуражите? Едва ли.
    Аз не смятам да одя в Харвард..Приземен съм и знам как се пише точно това.Ама дали ме ебе или не е друг въпрос.

Това какво значение би трябвало да има?

Колко подготвена/умна/реално гледаща към тази идея е авторката не е нещо, за което ще имам отношение. Просто исках да й кажа, както и го направих, че си е несериозно да пита за такова нещо в един такъв форум и че има много по - обмислени начини да търси.
    И се занимавам с английски професионално.

Цитирай Първоначално написано от Nickname Виж мнението
    И се занимавам с английски професионално.
    who cares ?

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff Виж мнението

БРАВО!!!!!!

Тези, които учат в Харвард какви са тогава, щом като ти си "приземен"?
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Какви да са , нормални зубъри.
    Аз само като гледам авторката как пише неуморно във фън темите във форума..Точно за Харвард е ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си