- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
Watergirlblue, я ми обесни какво е това нещо САТ, че аз за пръв път го чувам и видиш ли някой от нас също искат да научат нещо по този въпрос.
SAT е приемен изпит за колежи и университети, в САЩ...състои се от три части: математика, критическо четене и творческо писане като се използва единствено английски език...Сат 1 е по-разпростанен, Сат 2 не е задължителен..![]()
Да питаш тук за Харвард никак не те приближава по - близо. Тук, дори и за по - елитните български университети, не се говори със сериозен маниер (предимно). Не очаквай, както вече казаха, да влязат хора с пряк опит и да те съветват. Начинът, по който трябва да търсиш, каквото и да било, свързано с това, е далеч от рамките на един форум за тийнейджъри.. Не знам до колко си амбицирана извън един форум и няма да се хващам за правописа, никнейма ти, всичките ":ддд", които използваш, това, че не ти "пукало" какво мислят за теб, както вече 4 страници се случва. По - скоро проблемът ти, преди всичко друго, е наистина, че търсиш на грешното място.
A little knowledge is a dangerous thing, както казва Pope.
Граматически правелно ли е water girl blue на английски?
^Хаха, Nakadah те започна.![]()
Въпроса му за САТ беше ирония. Той е напълно наясно с всичко това.
И да, nickname-ът ти не е грамaтически правилен.
за разлика от глупавия му въпрос моя отговор си е точен..:ддд..и да "ме е почнал" не ми пука, щото ако наистина както си мислите не ми пукаше за Харвард щях отдавна да не отговарям...но като вас под път и над път и то...в края на краищата се свиква...а за тези които не са наясно, а очевидно много ги интересува ще кажа че никнеймът ми не трябва да значи синьото морско момиче, ами е съставен от 2 думи: морско момиче и второто име на Ана Блу (по ограничеността ви съдя че едва ли знаете коя е тя)...тъй като за никнейма не е позволено да се използват точки или долна черта го слях...така че моят никнейм няма нищо грешно , стига да се разчете вярно, което изобщо не очаквам от вас...сега като не се получи с това трябва да измислите друго заяждане...![]()
Аз не се заяждам.. И все пак не може да очакваш ние да разчетем мислите ти.
И пак повтарям - успех. Пиши ми като влезеш в Харвард![]()
Сестрата на приятелят ми учи в Принстън, но ще завърши докторанската си степен в Харвард. Мога да ти кажа това, което той ми е казвал. Сестра му издава две книги с есета още в 10 клас. Ходи по олимпиади и се занимава с физика. И сега учи това. Занимавала се е с много състезания и с много извънкласни работи. В момента в Принстън учи по 15 часа на ден, за да може да си изкара изпитите с отлични оценки. Отделно в университета се занимава с лабораторна работа и не спира да учи все повече и повече нови неща. Когато е кандидатствала е подавала документи и в Йеил, Бостънският университет и другите по-престижни. Та мисълта ми е: ако поискаш може да влезеш, ама след това много бързо може да отпаднеш. В момента това момиче се бори да завърши колкото се може с по-добри оценки и да се занимава с колкото се може повече лабораторна работа, защото конкуренцията е много. Не е нужно само да искаш да влезеш в Харвард, по-важно е да правиш нещо по въпроса. И не забравях, че трябва да имаш мнохо добро ниво на английски.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Ако е някоя музикална личност си е направо за смях
Не можеш да наречеш даден човек ограничен само, защото има различен вкус в музиката, и въобще не е чувал/а за тази Anna Blue.
Това какво значение би трябвало да има?
http://prikachi.com/images.php?images/591/4332591C.jpg
Това е прехвалената г-ца. Ама по нищо не се различаваш от кифлите. И въобще не приличаш на сериозна ученичка, смятаща да кандидатства в Харвард.
HolyShit - http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%82%D0%B0%D1%8F
Когато упреквате някого за правописа му, първо проверете своя. Не искам да обидя никого, но е изключително грозно да се заяждате така. Момичето има мечта - реална, нереална, не определяте нито вие, нито аз. Явно е, че е задала въпроса си на грешното място, че не е запозната с приемните изпити и пр. Начинът по който изказвате мнението си е толкова грозен и дори не ви приляга. Когато децата ви имат мечти, толкова грубо ли ще ги обезкуражите? Едва ли.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Колко подготвена/умна/реално гледаща към тази идея е авторката не е нещо, за което ще имам отношение. Просто исках да й кажа, както и го направих, че си е несериозно да пита за такова нещо в един такъв форум и че има много по - обмислени начини да търси.
И се занимавам с английски професионално.
Тези, които учат в Харвард какви са тогава, щом като ти си "приземен"?
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Какви да са , нормални зубъри.
Аз само като гледам авторката как пише неуморно във фън темите във форума..Точно за Харвард е ..![]()