- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
Ааа,как бе майна.....Мога да ти кажа "здрасти" на 10 езика..Перфектно ги знам и десетте езика,к'во говорим майна.Аз съм луд.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
наистина ли искаш да знаеш? В Испания ходя всяка година..англиийски пък научих защото ме пуснаха сама в Англия когато не знаех дори как е здрасти...задоволителен ли беше отговорът ми?
HolyShit радвам се за теб..аз обаче мога да ти отговоря само на 5 езика..тук печелиш..![]()
аха ходиш всяка година в испания за една седмица и испанския ти е перфектен, супер!!!!!! аз съм израснал в англоговоряща страна и никога не бих казал че говоря перфектен англиски баща ми е испаноговорящ и испанският ми далеч не е перфектен ,но явно ти с твойто лято в англия си с доста добър английски и испански
ако не си успял при тези обстоятелства, не знам как ще усвоиш перфектно даден език...Аз се възползвам от всяка възможност, за да се подобря и да бъда по-добра...без лоши чуства, но не мисля че тук му е мястото на този разговор..
явно представите ни за перфектен език се разминават, иначе за разгвора си права..bye
пф ако ставаше както си мислиш,всички щеше да учим в Харвард.
добре татко....
стига спамихте..
може/мога да спамя/спамим колкото искам/е ,защото ти си отворила тема във форум ,а ние коментираме.
Ти казваш,че искаш да отидеш в Харвард нали така?
Какво ни даде на нас?Освен лъжите ти ,че знаеш тоя и ония език перфектно,накрая да не се окаже,че знаеш малко италиански и малко английски и малко български ..
Представи ли ни на нас да ни покажеш,че си добра?Казали ни колко олимпиади си взела,как си печелила конкурси,как си взимала награди от всякъде и си ходила на състезания?Защото така приемат хората в Харвард..нашата се сетила 11 клас да ходи в Харвард без ник'ва подготовка и без нищо ,айде моля ти се..
и стига само си викала добре,ок или си се защитавала с неграмотното си малоумно писане .. нали си много умна,нали ще те приемат,защо искаш съвет от нас?И като си толкова умна,защо не ни обедиш защо Харвард биха те искали ,а не примерно някой друг ? а ?
Защото темата е за съвсем друго нещо..Ако имаш подобен въпрос пиши на лично..Няма лошо в това да спамите-просто е некоректно.Не съм представила нищо, защото не сме на изложба където всеки си показва трофеите и темата изобщо не е за това...Доколкото помня от друга тема го видяхте.
Мнооого зле. Мноого зле.
Бих разказала малко за себе си ...
Нее, не съм толкова комплексирана, че да комплексирам хората тук :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хох, добро занимание си намерих за отмора след даскало, изчетох всичките страници :Д Както бях чела някъде "Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят. Руски форум: Питаш нещо и теб те питат. Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп! " .. :Д А що се отнася до Харвард и тн. - авторката наистина здраво да си сяда на трите букви и да учи.. сестра ми мина по този път, хич не е лесно. А Бръшляновата лига си е направо.. 34786372 пъти по-трудно от Liberalarts colleges (в един от който е сестра ми). Aко толкова силно искаш да отидеш там - направи всичко възможно и невъзможно и дано успееш! ^^
Всъщност не, не можеш да спамиш колкото си искаш или да пускаш безсмислени коментари, които не отговарят на въпроса в темата. Прочети малко правилата на форума преди да отговаряш.
"II.Задължения на потребителите:
9.Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя, пуснал темата. "
Към авторката: Защо се занимаваш да отговаряш на хора, които очевидно си нямат друга работа? Ако очакваш отговор различен от просто заяждане, много се лъжеш.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Интересно,че споменаваш тези двете правила,а не споменаваш другите,пряко свързани с тази тема.
2.Да уважават мнението на останалите потребители
7.Да пишат пълно и описателно заглавие на темите си.
Теми от рода на "?", "help", "zashto?" и т.н. ще бъдат поправяни или
премахвани по преценка на модераторите. Заглавията трябва да са на КИРИЛИЦА.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кеймбридж са с доживотна давност. Естествено, ако го е взела преди 3-4 години, е възможно да я попрепитат, макар че то е достатъчно интервюто да е на английски и всичкото (не)знание ще блесне.
А никой няма да й повярва, ако каже "Аз говоря перфектно три езика."
Тая тема вече е за ключ![]()
Момче!
МАРАТОНКОВКА РЛЗ!!!
Please excuse me i don't want to be rude but tonight i'm f***in you
Дам.
Пантерке, тя няма да го казва, а показва. Ако го може, ще се види. Има си начини. Америка не е България.По-лесно ще се оправиш на испански или френски в различните части на щатите.
![]()
Полиглоти с няколко майчини езика, пишат ужасно. Писала съм си с писателка, която е учила в Харвард и мога да кажа, че няма никаква пунктуация, каму ли добър правопис. Но начинът й на изразяване е уникален и си личи. Хубавото е, че мисли на български, когато пише.
Също така полиглотите (повечето) имат перфектна дикция, четат, говорят и превеждат страхотно, но ако ги накараш да пишат ще изпитат значителни затруднения. Това е в повечето случай.![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 02-07-2012 на 22:00
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ