.
Затворена тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Голям фен

Cool Harvard...<3

Значи въпроса ми е следен: има ли някой който иска да ходи там или се е пробвал на зипитите...аз искам да уча журналистика там или в Колумбийския университет...10 клас съм и знам че записванията тръгват от много рано...така че някои насоки няма да ми пречат..

Супер фен Аватара на slicky
    Имаш ли пари?

Голям фен
    ми не че искам да самонадейнича, но парите не са ми проблем...)

Супер фен Аватара на slicky
    Не се ли надценяваш малкО?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    слики, откъде знаеш че баща й не е мутра или някой депутат/министър?
    хахах не че ме интересува къв е баща ти, ама освен с парички няма да те приемат там (пък в другите страни корупцията е минимизирана и ще се наложи не просто парички, ами купища пари за дарения и подобрения да се дадат)

в columbian има english and comparative literature ,което не съм сигурна какво е даже
    в харвард нищо подобно

това че в госип гърл ходят да учат там, не значи че и ти ще учиш там..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на didenceeto
    имам приятели, които родителите им не са милионери, но са учили там. Не зависи само от парите, първо гледай успеха да ти е 6.00 .
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Голям фен
    успехът ми е 5.97...тожа с парите го казах ж смис яе мога да си позжолш таксите, а не яе ще корумпирам ншкого...не се надценшжам, просто имам цели...и Госип Гърл не гледам..)

^ нда,нда ..ясно.
    Едва ли нямаш 6.00 точно заради българския,понеже той ти е на доста високо ниво,особено добро впечатление ми направи правописа ти,отличаваш се доста от останалите хора и според мен това ще ти помогне много за Харвард.
    Успех мило момиче,спокойно,ако някога си си мислила,че няма как да влезеш Харвард,защото 80% от децата в България сигурно имат 6.00 ,това изобщо не е така,ти може би си една от малкото ,която има 6.00.
    Искам и също така да знаеш по пътя ти за Харвард,че до колкото бях чел в една статия,повечето от учениците наистина последната година или последните 1-2 години преди кандидатстване са отваряли теми във форуми за 12 годишни и от там са намирали информацията,ако си мислиш,че са правили проучвания и са се готвили с години,това е абсурд и ако някой твърди такова нещо,извади му очите и ги изпържи за закуска на бъдещите си колеги в Харвард.
    Естествено и парите не са проблем,сигурно ти дават по 10 лева на ден,според мен са напълно достатъчни,пък и ти имаш 6.00 ще вземеш 100 милиона стипендия минимум.
    Също така,всички тук ще ти кажат,как всичко е възможно и ще ти дадат примери,как от 1 милиард човека,някой си са го приели и точно ти може да си този човек,с много труд,фейсбук и кафета..такова де,много труд учене и четене ще те приемат в Харвард и изобщо не си закъсняла спокойно,2-3 месеца уроци и влизаш.

Успех,и не си трови нервите и не се напрягай толкова, ти си доста умно момиче,та,не си трови нервите да обясняваш тук на хората защо искаш да ходиш точно там,не си мисли,че някой си е помислил за секундичка,за една стотна дори ,че искаш да идеш там ,защото си гледала много филми и да може всичките ти роднини да те хвалят колко си умна и после да станеш президент на САЩ или да станеш всеизвестна актриса и да виждаш супер умни и готини момченЦа,все пак имаш 6.00.
    Спокойно ,никой не си е помислял такова нещо,всички знаем,че отиваш там за друго.
    Успех в Харвард.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Супер фен Аватара на scrooper
    всъщност би трябвало да се намери все някой запознат тук, но по- добре не разчитай, ами се вдигни до някоя агенция за кандидатстване в чужбина и питай каквото те инт.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    В България е добре да учиш, а вече специализацията /зависи от специалността/ може и в чужбина. Журналистика въобще не ти я препоръчвам има други много по-добри специалности.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction Виж мнението
    ^ нда,нда ..ясно.
    Едва ли нямаш 6.00 точно заради българския,понеже той ти е на доста високо ниво,особено добро впечатление ми направи правописа ти,отличаваш се доста от останалите хора и според мен това ще ти помогне много за Харвард.
    Успех мило момиче,спокойно,ако някога си си мислила,че няма как да влезеш Харвард,защото 80% от децата в България сигурно имат 6.00 ,това изобщо не е така,ти може би си една от малкото ,която има 6.00.
    Искам и също така да знаеш по пътя ти за Харвард,че до колкото бях чел в една статия,повечето от учениците наистина последната година или последните 1-2 години преди кандидатстване са отваряли теми във форуми за 12 годишни и от там са намирали информацията,ако си мислиш,че са правили проучвания и са се готвили с години,това е абсурд и ако някой твърди такова нещо,извади му очите и ги изпържи за закуска на бъдещите си колеги в Харвард.
    Естествено и парите не са проблем,сигурно ти дават по 10 лева на ден,според мен са напълно достатъчни,пък и ти имаш 6.00 ще вземеш 100 милиона стипендия минимум.
    Също така,всички тук ще ти кажат,как всичко е възможно и ще ти дадат примери,как от 1 милиард човека,някой си са го приели и точно ти може да си този човек,с много труд,фейсбук и кафета..такова де,много труд учене и четене ще те приемат в Харвард и изобщо не си закъсняла спокойно,2-3 месеца уроци и влизаш.

Успех,и не си трови нервите и не се напрягай толкова, ти си доста умно момиче,та,не си трови нервите да обясняваш тук на хората защо искаш да ходиш точно там,не си мисли,че някой си е помислил за секундичка,за една стотна дори ,че искаш да идеш там ,защото си гледала много филми и да може всичките ти роднини да те хвалят колко си умна и после да станеш президент на САЩ или да станеш всеизвестна актриса и да виждаш супер умни и готини момченЦа,все пак имаш 6.00.
    Спокойно ,никой не си е помислял такова нещо,всички знаем,че отиваш там за друго.
    Успех в Харвард.
    МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО НАИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Нека сме реалисти! Стъпи на земята!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Момичето пита нещо, вие голямо дървене, е**ти!

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Като гледам как пише,няма да отговарям!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    44udq se dali izbo6to znaetet kakvo e Harvard?
    Магазин за обувки!?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Стъпи на земята? Че какво не му е земното на Харвард? Там учат хора, не извънземни, при това доста българи също така. И изобщо не е толкова трудно да се влезе, колкото всички си мислят, за Бога. И защо всички след като чуят Харвард се сещат само и единствено за кифленски сериали? Както и да е, по темата... Наистина трябва да си поддържаш добрия успех, да можеш да говориш отлично английски (за което можеш и сама да се досетиш), ще ти трябва TOEFL, най-вероятно и SAT, за които можеш да започнеш да се подготвяш и отсега, освен това специално за Щатите изключително голям плюс са извънкласните дейности, тъй че колкото повече толкова по-добре - всичко от танци до "помагах на другарчето с уроците" ще ти е само от полза, имаш 2 години да натрупаш сериозен списък с такива неща, ако има и някакъв вид спорт още по-добре. Но наистина трябва да погледнеш точно какви специалности има там, защото може и журналистика изобщо да няма.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

ще ти кажа само,че ако беше толкова умна и различна от останалите за каквато се мислиш,щеше да си по-напред от 12 годишни лапешкяри за т'ва как се влиза в Харвард.Ако толкова знаеш за Харвард,защо не правиш проучвания ,а чакаш на готово?Та ти си изключително неграмотна независимо дали си изцяло българка или не си. това с клавиатурата всички го знаем.
    тя е вече 11 клас забога кога мислите,че ще се подготви за ХАРВАРД
    ХАРВАРД - вие чувате ли какво ви го казвам,ХАРВАРД..
    И стига с тея глупости ' защо като чуете ' ,да като чуя Харвард.К'во си мислите,че с 1 година подготовка на няк'ви смешни изпити и ще влезе ли?
    Хората учат от както са се родили или поне от 12-13 , тя имала 6ца по биология и вече ще влиза в Харвард,айде моля ти се,последна година ти е ,а не знаеш абсолютно нищо ..

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Само с един разговор на живо мога да те разбера дали въобще ставаш за някой Български и до къде ще стигнеш.
    Просто има хора,на които капацитетът им е ограничен,всеки човек има,но някои почват...Там където ти свършваш.
    Та така:

1- Ужасно си неграмотна
    2- Оценката не е мерило за акъл
    3- Ако учиш в някое даскало , в което може да висиш по кафетата и да се чудиш къде да се завреш , вместо да учиш и имаш 6,това не те прави достойна за висшо,не за Харвард ,а по принцип за какъвто и да е уни.Щом имаш пари,може да видиш някъде,ще ти ги дадат.Ама няма да имаш хляб,защото никой не ходи при човек,неразбиращ от професията си..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    за тия, които седнаха да защитават кифлата с нереални фантазии ще кажа едно
    ако тя беше умна и имаше поне малко акъл в тая празна глава, нямаше да седи да пита по форуми за бъдещето си, ами щеше да отиде във интеграл или някъде си и да й разяснят нещата..
    ти ще станеш сервитьорка по морето, мойто момиче, докато седиш и кибичиш на фейса и пред огледалото-другояче няма как да стане
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Може и да правиш свирки,според зависи,може и тарифата да си вдигнеш и да се окаже много доходно

Поредната краткосрочна сензация.Дано сме живи и здрави след 2-3-4 години да пишеш какво е станало

Мега фен
    Град
    Earth...
    Силно ме съмнява че говориш няколко езика! Ама силно!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Тук го обърнахте на Кой е по - по - най.
    http://vbox7.com/play:8d553afb

Продължавай да пишеш на латиница,това показва селският манталитет.
    Продължавай докато стигнеш целите си (Харвард) и мерси,че ми оправи деня.Как няма после да ти помогне интернет да се оправиш..Тамън бях болен и ми вдигна духа и имам по-голям шанс да се оправя...

Не го приемай лично,но мислиш ли,че тези,които са влезли в Харвард са стояли в някакви форуми и sa pisali takaQ???
    Както казаха горе има деца,които от 11-12 годишни се подготвят а ти 11 клас тепърва....Не че хейтвам,но мисля че тая тема е просто да се изфукаш,че имаш пари,говориш няколко езика и т.н...
    Момче!
    МАРАТОНКОВКА РЛЗ!!!

Please excuse me i don't want to be rude but tonight i'm f***in you

Оставете я момичето,бе....Тя вече смята,че е влезнала в Харварт и е на върха на своята кариера......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си