Първоначално написано от
lightcameraction
^ нда,нда ..ясно.
Едва ли нямаш 6.00 точно заради българския,понеже той ти е на доста високо ниво,особено добро впечатление ми направи правописа ти,отличаваш се доста от останалите хора и според мен това ще ти помогне много за Харвард.
Успех мило момиче,спокойно,ако някога си си мислила,че няма как да влезеш Харвард,защото 80% от децата в България сигурно имат 6.00 ,това изобщо не е така,ти може би си една от малкото ,която има 6.00.
Искам и също така да знаеш по пътя ти за Харвард,че до колкото бях чел в една статия,повечето от учениците наистина последната година или последните 1-2 години преди кандидатстване са отваряли теми във форуми за 12 годишни и от там са намирали информацията,ако си мислиш,че са правили проучвания и са се готвили с години,това е абсурд и ако някой твърди такова нещо,извади му очите и ги изпържи за закуска на бъдещите си колеги в Харвард.
Естествено и парите не са проблем,сигурно ти дават по 10 лева на ден,според мен са напълно достатъчни,пък и ти имаш 6.00 ще вземеш 100 милиона стипендия минимум.
Също така,всички тук ще ти кажат,как всичко е възможно и ще ти дадат примери,как от 1 милиард човека,някой си са го приели и точно ти може да си този човек,с много труд,фейсбук и кафета..такова де,много труд учене и четене ще те приемат в Харвард и изобщо не си закъсняла спокойно,2-3 месеца уроци и влизаш.
Успех,и не си трови нервите и не се напрягай толкова, ти си доста умно момиче,та,не си трови нервите да обясняваш тук на хората защо искаш да ходиш точно там,не си мисли,че някой си е помислил за секундичка,за една стотна дори ,че искаш да идеш там ,защото си гледала много филми и да може всичките ти роднини да те хвалят колко си умна и после да станеш президент на САЩ или да станеш всеизвестна актриса и да виждаш супер умни и готини момченЦа,все пак имаш 6.00.
Спокойно ,никой не си е помислял такова нещо,всички знаем,че отиваш там за друго.
Успех в Харвард.