Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Първо, Харвард е един от университетите, които напълно покривaт разходите, ако семейството ти няма финансова възможност.

Това, че имаш 6.00 диплома въобще не значи, че ще те приемат. Всички, които кандидатстват в Харвард имат отлични, максимални успехи. Трябва някак си да се отличиш от всички останали - Харвард търси това, интересни, можеzhти и хора, с истории.

Има толкова много да се говори по тази тема, че не знам откъде да започна. Предлагам ти да се откажеш още от сега.
мога да се откажа да говоря но не и да се откажа целта си...ако не бяха изтрили постовете ми щеше да видиш как няколко пъти казвам че съм информира, а това което търся е просто някой който се е пробвал и знае какво е...ходила съм в разни агенции но там те подготвят за изпит и ти казват цени, обстановка...съвсем друго ще е мнението на човек който е отишъл, видял и т.н. ако искаш да споделиш нещо ще се радвам не съм казал че ще ме приемат защото имам отличен, това те го попитаха...и оценката ми далеч не е от Българския език..