- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
Аре стига кисна във форума,ами вари да учиш.В Харвард не оценяват по тийн форум и фейсбук.
Много дразниш с тая латиница и ако не направиш нещо по въпроса,ще пиша до модератор.Поне не замествай букви с цифри.....
Простотията гарници няма просто...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и така и какво като ми изтриха псотовете?! много голям ли те прави това? :Д смешен си да знаеш...ако все пак се намери някой който не си бърше гъза с копринена хартия и иска да сподели мнение е свободен да го направи без ни най-малко да се впечатляава от мнението на форумните "звезди" , които реално не са нещо повече от мишки..![]()
Желая ти успех! Ако си достатъчно упорита ще постигнеш целта си. Имаш пълната ми подкрепа.
Чудя се, тези които са наспамили темата, нямат ли си друга работа...;]] Критикуват правописа ти, но забелязвам, че и техния не е на ниво. На човек понякога му се налага да е дебелокож и да отсява полезното от глупостите, които му се говорят.
Последно редактирано от dreamwalker : 01-30-2012 на 08:01
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първо, Харвард е един от университетите, които напълно покривaт разходите, ако семейството ти няма финансова възможност.
Това, че имаш 6.00 диплома въобще не значи, че ще те приемат. Всички, които кандидатстват в Харвард имат отлични, максимални успехи. Трябва някак си да се отличиш от всички останали - Харвард търси това, интересни, можеzhти и хора, с истории.
Има толкова много да се говори по тази тема, че не знам откъде да започна. Предлагам ти да се откажеш още от сега.
мога да се откажа да говоря но не и да се откажа целта си...ако не бяха изтрили постовете ми щеше да видиш как няколко пъти казвам че съм информира, а това което търся е просто някой който се е пробвал и знае какво е...ходила съм в разни агенции но там те подготвят за изпит и ти казват цени, обстановка...съвсем друго ще е мнението на човек който е отишъл, видял и т.н. ако искаш да споделиш нещо ще се радвамне съм казал че ще ме приемат защото имам отличен, това те го попитаха...и оценката ми далеч не е от Българския език..
Ако всички се бяха отказвали от целите си, светът нямаше да е това, което е сега. Ако разбираш какво искам да ти кажа.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Момиче..Сериозно ли смяташ,че във тийн форум за 12-13 годишни ще седне да пише някой кандидаствал и завършил в Харвард? Колко ограничена трябва да е логическата ти дейност? По математика,ако имаш над 3 не знам ..![]()
Защо смяташ, че тя иска да и пише някой кандидатствал и завършил Харвард?
Защото го казва не само един път.Едва ли има някой тук,който реално да не се забавлява.В крайна сметка може пък да ни се ядоса и на пук наистина да се пробва за Харвард xahxahxa ...
"оценките не са мерило за акъл" какво толкова се палиш не мога да разбера! като е за малки ти какво пправиш още тук? айде остави ме намира че, забавно-забавно ма то па стана вече и досадно...малко ти се изтъркаха коментарите...ако на теб във форума ти обръщат внимание само некви шестокласници, ще те светна че тук има и хора на възраст 20 че и повече....намери си някой на твоито ниво (ако има такива ) и си мери работите с него, вместо да се правиш на интересен щото не ме познаваш...![]()
![]()
Май нещо избягваш въпросите ?
Сериозно ли смяташ,че някой влезнал в Харвард/независимо от годините/ ще седне да пише във тийнфорум и точно в твойта тема?Момиче..Сериозно ли смяташ,че във тийн форум за 12-13 годишни ще седне да пише някой кандидаствал и завършил в Харвард? Колко ограничена трябва да е логическата ти дейност? По математика,ако имаш над 3 не знам ..
Айде да видим колко такива ще се намерят...(rofl) ....
А ТИ защо продължаваш да се занимаваш с тази тема? ;]
Защото мога да ти го позволя.
А и в момента нямам какво да правя..![]()
не, мисля че някои чиито брат или тем подобни се е пробвал...трябва да знаеш обаче че учениците на Харвард са семпли хора и колкото и да са богати не седат по мутренски кафенета и да говорят колко са по-напред от останалите...със сигурност няма да се намери някой студент от там, но може да се намери някой който иска да ходи...ти очевидно не си за там, но поне ти пожелавам да не спиш по улиците цял живот! ;хх не исках да съм груба, но малко взе да ми писваш...аз няма да спра а ти какво ще направиш? ще прибягаш пак до някой модератор ли? :ддд
Има книга написана от Георги Въков, момче от Пловдив, което кандидатства в Харвард и го приемат с пълна стипендия, покривайки му всички разходи. Купи си я, прочети я, там е описано всичко, но момчето е било далеч по-сериозно и начетено.
Но, той не се е сетил последната година, че иска в Харвард да учи.
- ще ти трябва САТ
- ще ти трябва САТ II
^Тези се взимат сега, лятото. Колкото по-рано, толкова по-добре, за да може да се явиш по-късно още веднъж, ако не си харесваш резултатите.
Университетите в САЩ обожават извънкласните дейности - ако кандидатстваш с журналистика, трябва примерно да показеш, че си била на чело на клуба по дебат, или пък, че си бил редактор на вестника в училище, каквото и да е било, пък ако спортуваш и си доброволец в Червения Кръст, още по-добре.
Трето, в Харвард кандидатстват ученици, които имат отлични дипломи, отлични резултати на САТ и САТ II, отлични извънкласни дейности. Трябва да се отличиш от тази тълпа, да ги впечатлиш с нещо, което другите не могат да предложат.
Ако смяташ, че притежаваш такива качества, заповядай, бе my guest. Но силно се съмнявам, че някога ще успееш.
Не..Просто ме дразнеше латиницата,а съобразно правилата на форума трябва да пишеш на кирилица,а не на латиница.
Та така..Да,ще спя по улиците..Колко си далеч от истината , дъщеричката на тати... Щом знаеш какви са хората,защо не се свързваш с тях,ами питаш в тийн-форумите?![]()
btw..Ако не пиша в темата ти,ще замре,защото никой няма да отговориАко не забелязваш ..
не ми е притрябавало да ми я съживяваш...да те хваля или да ти ръкопляскам :д
Прав/a си HolyShit. Правиш добра реклама. Трябва да се заемеш с маркетинг.
Твоите цели са почти като моите за НАСА.С една дума невъзможни.Въпреки,че в сайта на НАСА си пише нещата и как приемат,общо взето почти всичко ми е пределно ясно,че това няма да стане и няма нужда да вирея в облаците.Може да мине някой друга година,да порастнеш(не физически разбира се) и да стъпиш на земята най-сетне,дано не е късно тогава. ..
Браво на теб. От километри се вижда, че имаш талант.