.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Hybrid View

Голям фен
    "оценките не са мерило за акъл" какво толкова се палиш не мога да разбера! като е за малки ти какво пправиш още тук? айде остави ме намира че, забавно-забавно ма то па стана вече и досадно...малко ти се изтъркаха коментарите...ако на теб във форума ти обръщат внимание само некви шестокласници, ще те светна че тук има и хора на възраст 20 че и повече....намери си някой на твоито ниво (ако има такива ) и си мери работите с него, вместо да се правиш на интересен щото не ме познаваш...

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    "оценките не са мерило за акъл" какво толкова се палиш не мога да разбера! като е за малки ти какво пправиш още тук? айде остави ме намира че, забавно-забавно ма то па стана вече и досадно...малко ти се изтъркаха коментарите...ако на теб във форума ти обръщат внимание само некви шестокласници, ще те светна че тук има и хора на възраст 20 че и повече....намери си някой на твоито ниво (ако има такива ) и си мери работите с него, вместо да се правиш на интересен щото не ме познаваш...
    Май нещо избягваш въпросите ?

Момиче..Сериозно ли смяташ,че във тийн форум за 12-13 годишни ще седне да пише някой кандидаствал и завършил в Харвард? Колко ограничена трябва да е логическата ти дейност? По математика,ако имаш над 3 не знам ..
    Сериозно ли смяташ,че някой влезнал в Харвард/независимо от годините/ ще седне да пише във тийнфорум и точно в твойта тема?
    Айде да видим колко такива ще се намерят...(rofl) ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си