- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
Браво на теб. От километри се вижда, че имаш талант.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Защо си мислите, че е невъзможно един българин да учи там ??? Всичко е възможно стига наистина да се иска!! В Харвард има и обикновенни хора. За да влезеш там не е нужно баща ти да е магнат, за да влезеш ти трябват добри оценки и ккакто казаха някаква извън класна дейност !!НЕ те гледат от къде си и какъв си, гледат оценки и препоръки !
Ако вярваш може и да успееш, не е никак лесно, защото много хора иксат там, но не е и невъзможно.
И момичето просто иска да се посъветва, нали за това е форума, койот не знае да не пише, има такива които знаят и тя иска да чуе тях ! Това как пише тук няма значение, как ще описвапш някой без да си го виждал ???
АКо наистина вярваш в себе си и си умна ще успееш !!
И аз един път бях писала една тема, в която молех за съвет, за това как да успееш да живееш в щатите или нещо подобно и всички ми казаха , че било невъзможно да успея да живея там , защото такива българи като мен само мечтаели и нищо неправили и т.н. За това гледай да успееш и да им натриеш носовете !!!
Вярвай в мечтите си !