- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
за разлика от глупавия му въпрос моя отговор си е точен..:ддд..и да "ме е почнал" не ми пука, щото ако наистина както си мислите не ми пукаше за Харвард щях отдавна да не отговарям...но като вас под път и над път и то...в края на краищата се свиква...а за тези които не са наясно, а очевидно много ги интересува ще кажа че никнеймът ми не трябва да значи синьото морско момиче, ами е съставен от 2 думи: морско момиче и второто име на Ана Блу (по ограничеността ви съдя че едва ли знаете коя е тя)...тъй като за никнейма не е позволено да се използват точки или долна черта го слях...така че моят никнейм няма нищо грешно , стига да се разчете вярно, което изобщо не очаквам от вас...сега като не се получи с това трябва да измислите друго заяждане...![]()
Аз не се заяждам.. И все пак не може да очакваш ние да разчетем мислите ти.
И пак повтарям - успех. Пиши ми като влезеш в Харвард![]()
Ако е някоя музикална личност си е направо за смях
Не можеш да наречеш даден човек ограничен само, защото има различен вкус в музиката, и въобще не е чувал/а за тази Anna Blue.
Да питаш тук за Харвард никак не те приближава по - близо. Тук, дори и за по - елитните български университети, не се говори със сериозен маниер (предимно). Не очаквай, както вече казаха, да влязат хора с пряк опит и да те съветват. Начинът, по който трябва да търсиш, каквото и да било, свързано с това, е далеч от рамките на един форум за тийнейджъри.. Не знам до колко си амбицирана извън един форум и няма да се хващам за правописа, никнейма ти, всичките ":ддд", които използваш, това, че не ти "пукало" какво мислят за теб, както вече 4 страници се случва. По - скоро проблемът ти, преди всичко друго, е наистина, че търсиш на грешното място.
A little knowledge is a dangerous thing, както казва Pope.
Това какво значение би трябвало да има?
http://prikachi.com/images.php?images/591/4332591C.jpg
Това е прехвалената г-ца. Ама по нищо не се различаваш от кифлите. И въобще не приличаш на сериозна ученичка, смятаща да кандидатства в Харвард.
HolyShit - http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%82%D0%B0%D1%8F
Когато упреквате някого за правописа му, първо проверете своя. Не искам да обидя никого, но е изключително грозно да се заяждате така. Момичето има мечта - реална, нереална, не определяте нито вие, нито аз. Явно е, че е задала въпроса си на грешното място, че не е запозната с приемните изпити и пр. Начинът по който изказвате мнението си е толкова грозен и дори не ви приляга. Когато децата ви имат мечти, толкова грубо ли ще ги обезкуражите? Едва ли.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Тези, които учат в Харвард какви са тогава, щом като ти си "приземен"?
Какви да са , нормални зубъри.
Аз само като гледам авторката как пише неуморно във фън темите във форума..Точно за Харвард е ..![]()
Колко подготвена/умна/реално гледаща към тази идея е авторката не е нещо, за което ще имам отношение. Просто исках да й кажа, както и го направих, че си е несериозно да пита за такова нещо в един такъв форум и че има много по - обмислени начини да търси.
И се занимавам с английски професионално.
HolyShit - Е, може да не е за Харвард, но грубото отношение явно няма да ѝ промени мнението.
Знаех си, че щях да изневеря на себе си, пишейки в такава тема.
Have fun, guys
Smiirnoff, предполагам, че си забелязала, че "някои" потребители тук не са експерти по правилно писане, просто имат свободно време и човек, с когото да се заяждат.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Watergirlblue, не се надявай някой от този форум да отговори на въпросите ти. Всичко зависи от теб и от възможностите ти, ако наистина го искаш и си достатъчно упорита защо пък да не постигнеш целта си, колкото и трудно да е.
Един съвет от мен, наблягай повече на уроците и извънкласните занимания и по-малко на компютъра. Хем няма да се занимаваш с ограничени хора. Успех! :]
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Влезеш ли в Харвард, ще се гръмна.
И представата ми не е такава. Но със сигурност не е и такава като теб. Лицето ти въобще не притежава интелигентна физиономия.
Както и е да е. Ако наистина искаше да постигнеш нещо толкова голямo, нямаше да бъдеш такава, нито пък да пишеш в този форум.
Чао от мен.
Според мен от една снимка или 4-5 мнения няма как да разбереш каква е.. Чувал/а ли си за фразата "Никога не съди за книгата по корицата." ?
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
По лицето не може да се съди за човек,умна физиономия,какво е това ? :O
Но по писането доста повече може да се познае......
watergirlblue пита въпрос относно Харвард, а вие и се нахвърляте така.Това е ужасно.Пишете за въпроса ,който е задала или изобщо не си правете труда!!!