.
Затворена тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Влезеш ли в Харвард, ще се гръмна.

И представата ми не е такава. Но със сигурност не е и такава като теб. Лицето ти въобще не притежава интелигентна физиономия.

Както и е да е. Ако наистина искаше да постигнеш нещо толкова голямo, нямаше да бъдеш такава, нито пък да пишеш в този форум.

Чао от мен.
    Такава глупост никога не съм чувала -"Лицето ти въобще не притежава интелигентна физиономия"

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff Виж мнението
    HolyShit - http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%82%D0%B0%D1%8F
    Когато упреквате някого за правописа му, първо проверете своя. Не искам да обидя никого, но е изключително грозно да се заяждате така. Момичето има мечта - реална, нереална, не определяте нито вие, нито аз. Явно е, че е задала въпроса си на грешното място, че не е запозната с приемните изпити и пр. Начинът по който изказвате мнението си е толкова грозен и дори не ви приляга. Когато децата ви имат мечти, толкова грубо ли ще ги обезкуражите? Едва ли.

БРАВО!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Какви да са , нормални зубъри.
    Аз само като гледам авторката как пише неуморно във фън темите във форума..Точно за Харвард е ..
    Това ,че пише в този сайт не означава,че няма уменията за Харвард.

Адски зле.До сега таех поне малки надежди да се справиш..Логическото ти мислене е на отрицателно.Недей се мъчи момиче,пак ти го казвам.Ще си го спомняш някога ;;
    Ти пък не давай акъл на човек ,който има мечти....

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аз не се заяждам.. И все пак не може да очакваш ние да разчетем мислите ти.

И пак повтарям - успех. Пиши ми като влезеш в Харвард
    Тя пита някой ,който е влезнал в Харвард и който поне мъничко знае нещо.....Ама като знаеш нищо не се бъркай!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ kids these days...

Супер фен Аватара на HolyShit
    Да великите умения,може да влезне в Харвард...Като чистачка

Град
    София, България
    Да великите умения,може да влезне в Харвард...Като чистачка
    ^+1

И няма някво 12-13 годишно лапе да ми дава акъл, дето още не може да си избърше задника само.Сорри.

Сестрата на приятелят ми учи в Принстън, но ще завърши докторанската си степен в Харвард. Мога да ти кажа това, което той ми е казвал. Сестра му издава две книги с есета още в 10 клас. Ходи по олимпиади и се занимава с физика. И сега учи това. Занимавала се е с много състезания и с много извънкласни работи. В момента в Принстън учи по 15 часа на ден, за да може да си изкара изпитите с отлични оценки. Отделно в университета се занимава с лабораторна работа и не спира да учи все повече и повече нови неща. Когато е кандидатствала е подавала документи и в Йеил, Бостънският университет и другите по-престижни. Та мисълта ми е: ако поискаш може да влезеш, ама след това много бързо може да отпаднеш. В момента това момиче се бори да завърши колкото се може с по-добри оценки и да се занимава с колкото се може повече лабораторна работа, защото конкуренцията е много. Не е нужно само да искаш да влезеш в Харвард, по-важно е да правиш нещо по въпроса. И не забравях, че трябва да имаш мнохо добро ниво на английски.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Цитирай Първоначално написано от ivyy Виж мнението
    Сестрата на приятелят ми учи в Принстън, но ще завърши докторанската си степен в Харвард. Мога да ти кажа това, което той ми е казвал. Сестра му издава две книги с есета още в 10 клас. Ходи по олимпиади и се занимава с физика. И сега учи това. Занимавала се е с много състезания и с много извънкласни работи. В момента в Принстън учи по 15 часа на ден, за да може да си изкара изпитите с отлични оценки. Отделно в университета се занимава с лабораторна работа и не спира да учи все повече и повече нови неща. Когато е кандидатствала е подавала документи и в Йеил, Бостънският университет и другите по-престижни. Та мисълта ми е: ако поискаш може да влезеш, ама след това много бързо може да отпаднеш. В момента това момиче се бори да завърши колкото се може с по-добри оценки и да се занимава с колкото се може повече лабораторна работа, защото конкуренцията е много. Не е нужно само да искаш да влезеш в Харвард, по-важно е да правиш нещо по въпроса. И не забравях, че трябва да имаш мнохо добро ниво на английски.
    Как й уби мечтите ? ..

Повече от фен
    HolyShit,

Може ли кротко да те попитам нещо? В една друга тема, ти знаеш коя, споделяш своите желания и мечти за следване и бъдеща реализация. Да видя случайно някой да те подиграва за тях или да изразява каквото и да е недоверие в способностите ти да ги сбъднеш?Тъкмо напротив, отговорите , които аз съм прочела в темата, сaмо могат да те окуражат и мотивират да продължиш напред.Не мислиш ли, че останалите също заслужават подобно отношение и шанс?

Не познавам авторката, нямам представа нито за възможностите й, нито за мотивацията й, затова и не коментирам. Може и да става за Харвард, може и да не става.Времето ще покаже, не сме ние тук тези, които да определят нечий път и способности.

И стига сте се ловили във всяка втора тема за правопис. Критикува този, който може да се похвали с безгрешен правопис. Колко от пишещите в темата, най-вече сред критикуващите, са такива?
    Последно редактирано от irrationalDecision : 01-31-2012 на 17:11

Критикува този, който може да се похвали с безгрешен правопис. Колко от пишещите в темата, най-вече сред критикуващите, са такива?
    Айде сега глупости..Тя на езика си не може да пише,в Харвард ще ходи...Следователно имаме 100% право да й критикуваме правописа,та ако не на нея,на кой друг?

В една друга тема, ти знаеш коя, споделяш своите желания и мечти за следване и бъдеща реализация?
    Ама разликата е там,че съзнавам колко е трудно това и ,че вероятно няма да стане колкото и да го искам. Докато авторката продължава да витае в облаците.За това съм се насочил не само към една цел,но и към второстепенни,по-лесни разбира се.Та падне ли тя,пада от високо,там е проблемът.
    Дано в крайна сметка темата да е просто е б а в к а и да не си мисли действително това,което пише тук.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Хората които защитават авторката са същите индивиди които си мислят че влизането в топ университет става с щракане на пръстите и те са най-великите та целия свят ще им ходи по гъза. Същите индивиди които си мислят че парите се берът по дърветата. Тези хора се опитват да ни обеснят как авторката може да направи всичко защото искат са се самоубедят че и те ще го направят. Докато си дете е хубаво че мечтаеш на воля, но идва време в което трябва здраво да стъпиш на земята и да се осъзнаеш какво става около тебе.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Хората които защитават авторката са същите индивиди които си мислят че влизането в топ университет става с щракане на пръстите и те са най-великите та целия свят ще им ходи по гъза. Същите индивиди които си мислят че парите се берът по дърветата. Тези хора се опитват да ни обеснят как авторката може да направи всичко защото искат са се самоубедят че и те ще го направят. Докато си дете е хубаво че мечтаеш на воля, но идва време в което трябва здраво да стъпиш на земята и да се осъзнаеш какво става около тебе.
    Ми аз лично не защитавам авторката.Изрично казах, че не й познавам възможностите,съответно и не ги коментирам.
    Писах най-вече в темата заради неоснователния присмех от хора, които както се вижда в цитата, също не се славят с особено добро владеене на иначе толкова често споменавания тук правопис като мерило . Но пък на едро раздават квалификации за хора, които не познават.Знам идеално, че парите не се берАт по дърветата.Не е нужно да ми го обЯсняват този факт.Нито се опитвам да се самоубеждавам в нещо. Светът не свършва, ако човек не следва точно в университет от бръшляновата лига.

На нея па трябва постоянно да го повтаряме,тя на български не може да пише,на английски ще тръгва..И то не какъв да е..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Ми аз лично не защитавам авторката.Изрично казах, че не й познавам възможностите,съответно и не ги коментирам.
    Писах най-вече в темата заради неоснователния присмех от хора, които както се вижда в цитата, също не се славят с особено добро владеене на иначе толкова често споменавания тук правопис като мерило . Но пък на едро раздават квалификации за хора, които не познават.Знам идеално, че парите не се берАт по дърветата.Не е нужно да ми го обЯсняват този факт.Нито се опитвам да се самоубеждавам в нещо. Светът не свършва, ако човек не следва точно в университет от бръшляновата лига.
    Ей как ме затапи бе момиче... Направо ми стана тъжно! Като човек който не живее в България, не говори български често и това е единственото място на което пише на български искам да ти кажа че си се справям отлично!

Нещо друго да имаш да кажеш?

чакай да вмъкна че аз използвам кирилизатор(както и в момента), докато авторката си пишеше на латиница с тъпи оправдания докато някои мод не и изтри мненията
    Последно редактирано от Nakadah : 01-31-2012 на 21:44

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    DisappointedDreamer

Този като съдя по физиономията му трябва да е педофил....

Тая тема е малко от типа "човек крещи на стена да се мръдне а тя не ще".
    Едните викат "няма да влезеш, 'ко ще и да Омреш!!!1111чушка", насреща им се крещи "Уставете момето да си мИчтае" като нито една от двете страни не представя аргументи в подкрепа на тезата си и изобщо стават пет страници манджа с грозде и правописни грешки. Пък и после някой каза, че журналистиката била "тъпа специалност" и "нямало хляб в нея", което пък хич не разбрах как се свързва с Харвард, защото доколкото съм чела за университета там точно специалност Журналистика, Медийни науки или каквото и да било друго не се предлага.
    Аз пък казвам, давай смело. Не ти знам нито колко са ти амбициите, нито колко ти е мозъкът, но ако ще да е само крастата си да начешеш - подавай документите и след плащане на съответните суми, admission tutor-ите на Харвард ще си свършат работата по-добре от нас и ще ти кажат по-добре от нас. Какво трябва да свършиш, общо взето, са ти го казали - САТ 1, САТ 2 (и то поне 3 САТ 2) и да си бъкана до козирката с извънкласни занимания. Вярно, че Харвард, както и другите Ivy League университети приемат едно десет процента от всички кандидатстващи, но оптимизмът винаги е предимство, нали?
    Моят съвет е да поразшириш кръгозора си. Има много университети - не само в САЩ, но и в Европа - които могат също да ти предложат много добро образование за твоята специалност, не са толкова скъпи и влизането не е толкова труднопостижимо. Вземи и тях предвид.
    Последно редактирано от Zorin : 01-31-2012 на 22:33
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Ако не видя никъде нито един аргумент,значи просто не си чел/а или си го направил/a повърхностно.

Е пък може аз да не съм ви разбрала нещо, човешко е, особено в тоя късен час. Просто му влизам в положението на момичето, защото и аз в десети клас имах един период на полусън, в който си вярвах, че две години подготовка ще ми стигнат да вляза в университет от Бръшляновата лига, добре, че поне се събудих навреме.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Голям фен
    Ей как ме затапи бе момиче... Направо ми стана тъжно! Като човек който не живее в България, не говори български често и това е единственото място на което пише на български искам да ти кажа че си се справям отлично!
    а мен питате ли откъде съм?! не, но продължавате да се мислите за страшни...и аз не съм българка и знам че това кое пишеш в някъкъв форум, не определя дали пишеш така в реалност....

Хората които защитават авторката са същите индивиди които си мислят че влизането в топ университет става с щракане на пръстите и те са най-великите та целия свят ще им ходи по гъза.
    А хората които седат тук за да се опитват да "критикуват" докато всъщност се само се месят където очевидно не ми е работата какво мислят? Че пада егати зубренето и едва ли не хората там нямат друг живот освен учебниците? Животът им почва след като тръгнат от там...отварят им се всички врати и стават хора които вие не сте чували, и на картичка не сте виждали и никога няма да видите и да чуете...
    Защо още в началото решихте че едва ли не това е първото място където питам? Че преди това никога не съм се интересувала....?!?!?!?!?!?
    Аз изцяло на вас разчитам да знаете...без вас... круши да бера...AXAXAXAXAXAXXXXXX!!
    DisappointedDreamer Нещо което още не ме оставя намира: кой те би през ръцете да показваш моя снимка тук?! и коя избра от общо 4 ти избра най-странната...А знаеш ли защо? аз ще ти кажа: защото на другите ясно личи че не съм кифла... и ти какво на хитра ли се направи?!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    а мен питате ли откъде съм?! не, но продължавате да се мислите за страшни...и аз не съм българка и знам че това кое пишеш в някъкъв форум, не определя дали пишеш така в реалност....
    А после се имаш за по-умничка така. Първо, ти каза вече че 1-ния ти родител не е от България. Второ и много по-важно! Аз никога, ама НИКОГА не съм казал че не съм Българин. Аз съм Българин който не живее в България! Ако не можеш да направиш разликата то тогава не си за университет!!!

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    А хората които седат тук за да се опитват да "критикуват" докато всъщност се само се месят където очевидно не ми е работата какво мислят? Че пада егати зубренето и едва ли не хората там нямат друг живот освен учебниците? Животът им почва след като тръгнат от там...отварят им се всички врати и стават хора които вие не сте чували, и на картичка не сте виждали и никога няма да видите и да чуете...
    Защо още в началото решихте че едва ли не това е първото място където питам? Че преди това никога не съм се интересувала....?!?!?!?!?!?

Аз изцяло на вас разчитам да знаете...без вас... круши да бера...AXAXAXAXAXAXXXXXX!!
    DisappointedDreamer Нещо което още не ме оставя намира: кой те би през ръцете да показваш моя снимка тук?! и коя избра от общо 4 ти избра най-странната...А знаеш ли защо? аз ще ти кажа: защото на другите ясно личи че не съм кифла... и ти какво на хитра ли се направи?!
    Да бе, ние сме некви супер прости. Никога не сме били във великата Америка, та дори не знаеме къде се намира на картата. Никога, ама никога не сме следвали в университет и тн.

Амк още не се е обадил в тази тема обаче...

Голям фен

Да бе, ние сме некви супер прости. Никога не сме били във великата Америка, та дори не знаеме къде се намира на картата. Никога, ама никога не сме следвали в университет и тн.

Амк още не се е обадил в тази тема обаче...
    не знам дали сте прости или не, но вече 4 страници доста изпростявате ...

Град
    София, България
    На всичките снимки си една и съща. Приличаш ми на малко момиченце, още не слязло на земята. Качила си снимката в интернет, защо си изненадена?

Аааа, и не прилича на педофил човек, по скоро на някои луд, ама те умните и гениите винаги на такива са приличали.

Голям фен
    не съм изненадана, просто мястото й не е тук...и "не слязло на земята" граматически правилно ли е?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си