Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
Хората които защитават авторката са същите индивиди които си мислят че влизането в топ университет става с щракане на пръстите и те са най-великите та целия свят ще им ходи по гъза. Същите индивиди които си мислят че парите се берът по дърветата. Тези хора се опитват да ни обеснят как авторката може да направи всичко защото искат са се самоубедят че и те ще го направят. Докато си дете е хубаво че мечтаеш на воля, но идва време в което трябва здраво да стъпиш на земята и да се осъзнаеш какво става около тебе.
Ми аз лично не защитавам авторката.Изрично казах, че не й познавам възможностите,съответно и не ги коментирам.
Писах най-вече в темата заради неоснователния присмех от хора, които както се вижда в цитата, също не се славят с особено добро владеене на иначе толкова често споменавания тук правопис като мерило . Но пък на едро раздават квалификации за хора, които не познават.Знам идеално, че парите не се берАт по дърветата.Не е нужно да ми го обЯсняват този факт.Нито се опитвам да се самоубеждавам в нещо. Светът не свършва, ако човек не следва точно в университет от бръшляновата лига.